Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith
    Souhlas. Na Xko jde mirátit déle a tak se jich prodá víc.
  • Whisp
    Tiež som si už lámal hlavu nad tým, že ako môže mať xbox taký úspech, keď PS3 má toľko predností oproti xboxu. Vysvetľujem si to lepším marketingom Microsoftu.

K tým predajnostiam, veľa ľudí má doma 2 konzoly xbox, jednu hacknutú a druhú na hranie multiplayeru. Čo je ale zvláštne, aj napriek tomu má xbox viac predaných hier.
  • Vlastním tak XBox 360 ako PS3 a dôvod úspechu Xboxu vidím najmä v optimalizácií. Pri porovnaní jednotlivých multiplatformových titulov vyzerá XBox360 verzia spravidla o niečo lepšie. Ľudí príliš nezaujíma to že PS3 má 3x výkonnejší hardware alebo, že má blue-ray. Ľudí zaujíma to, že môžu dostať za nižšiu cenu viac muziky (s výnimkou PS3 exkluzivít), navyše sa dá aj vypalovať. Mám odohraté GT5, ale Forza 4 sa mi zdá subjektívne oveľa krajšia- toto je príklad uvažovania spotrebiteľa. Preto ten úspech.
  • Mechwarrior_bw
    Takže nás čakajú 2 roky technologickej stagnácie akú ešte herný priemysel nezažil...
  • Mechwarrior_bw
    súhlas, toto som písal už keď sa objavili prvé zmienky o xbox 720 ... je to veľmi neštastné číslovanie zo strany MS.
  • Děláš z toho příliš velkou vědu. To tvé spojování názvu s rozlišením je dost mimo a pochybuji že se najde nějaké větší množství lidí které by to zmátlo.
  • Myslím, že každému dojde že je to součet 360+360 a proto to je 720, nemyslím si že bude někdo spojovat s rozlišením.
  • Větší počet prodaných Xboxů si vysvětluji:

1) původní velkou poruchovostí (z počátku kolem 30%) - tím pádem nutností zakoupení nové konzole
    2) možností hraní pálených her - mnohem delší než u PSka

Neříkám, že jsou to jediné důvody přoč se prodalo více Xboxů, ale určitě se to v konečných prodejích promítlo velkou měrou.
  • Je to jedno jaká konzole kdy vyjde. Hráče si vždy najde důležité je jen to aby se na nich dobře hrálo.
  • já bych ho pojmenoval 440, anglicky se to dobře vyslovuje:-))))))) (four-forty)
  • Tento prispevek ma byt jako reakce na text uzivatele XXXX , spatne jsem ho vlozil :(
  • S tim souhlasim. Jako prvni jsem si koupil XBOX360Elite ten po roce a pul prodal a koupil PS3 prvni hry co jsem na nem hral byly Uncharted 2 a God of war 3 to jsou pecky ale jinak mi PS3 a hrani na nem nejak nesedlo , a momentalne ho pouzivam primarne jako multimedialni centrum (ne-podpora NTFS externich HDD zamrzi) Znovu jsem si koupil XBOX360 tentokrat jiz slim a parim na nem nezapomenutelne XBOX360 hry a to Gears of war serii , fable , halo , left4dead , alan wake.... Pokud by se to melo nejak rozseknout tak myslim ze vitez neni ani jeden a hlavne ze kazda konzole je zamerena na neco jineho.. Jeste abych dal i nejake to mínus X-ku tak me pekne śtve placeny GOLD ucet hlavne kdyz hodne parim online halo a gow
  • Pokud vím, po špatném startu PS3 se SONY dušovali, že PS4 vyjde před novým XBoxem. Byl by to logický krok.
  • zx_spektrum
    Nevím, ale 720 v názvu bych prostě nečekal. 720 je příliš moc spojeno s menším HD rozlišením 1280 x 720, tedy 720p/720i, které je běžne porovnáváno s full HD v podobě 1080, a tedy v názvu Xboxu by to mohlo v myslích průměrných "američanů" evokovat že se jedná o "slabší stroj, když umí jen 720p". Naproti tomu Xbox 3 je zase až moc podobný Xbox 360. No prostě, Microsoftí marketing se v tomhle asi zapotí.
  • Jestli xbox opět vydá konzoli dříve,pravděpodobně opět "vyhraje" (uvozovky na místě) před ps3 . Je zvláštní,že Xbox by měl být slabší s horší podporou,méně AAA "only on xbox " her,placený live,nepodporuje blu-ray,špatnou pověst díky RRod,ale zrovna tak například v japonsku se téměř neprodává,díky mentalitě japonců (sony všude po celém světě,nemůže si stěžovat na nějaké neprodejní místo jako xbox) .... Sony má obrovskou spoustu "es" a xbox se přesto drží. Příjde mi že spousta lidí má ps3 (jako já),jen na bluray a pár exkluzivit,jinak se většina aktivit a celkově financí točí kolem xboxu. myslím tím třeba větší prodeje multiplatformových her atd.... Nechci vyvolávat nějakou válku mezi ps3 /xbox,napsal jsem jen co se dá dočíst a odvodit z ruzných webových stránek ,ať už u nás nebo ve světě. Stejně mě zde čeká ukamenování od fanoušku sony,ale není to můj záměr,jen jsem napsal jak to vidím já .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit