Předělávka první Mafie vypadá nádherně, podívejte se na obrázky
-
Já bych po všech těch letech příběhu vytkl asi jen ten vstup Toma do organizace, ten byl fakt jako šíleně naivní a smysl to nedává. Krom toho by ale příběh krásně obstál i dnes, což je teda po 18 letech fakt výkon...Nebo to spíš svědčí o tom, že příběh ve spoustě hrách pořád stojí úplně za nic.
-
Česká hra je to původem, ale texty a dabing plánovali hlavně pro anglický trh včetně motion capture (najali na to i italoameričany a konzultanty). Českej dabing pak přidali pro český trh.
-
To se zeptej jeho ne mě.
-
Bylo by fajn, kdyby to bylo jako Doom eternal, ale s mafiany, to by se mi libilo.
-
Stejně, jako to zprasil Blizzard s Warcraftem 3?
-
Já tam vidím známé tváře. Myslím, že zde podobnost bude.
-
Hodně se na Mafii těším. Změn ve scénáři bych se nebál, protože udělat věrnou kopii příběhu 1:1 by hře ublížilo. Nějaké "tajemství" v příběhu je třeba.
-
To se těžko zachovává u 18 let staré hry. A podle screenů a teaseru ty obličeje budou jiné. Já jim to za zlé nemám, je to pochopitelný.
-
V Mafii bylo klapání pusou naanimovaný na angličtinu, takže...
-
Wow Wow Wow. Tak to je super zpráva. Obrázky nádherný. Jen doufam, že
se zachová dabing a obličeje Dona, Franca a ostatně všech dulezitych
postav, protože jak ne tak to třeba pro mě bude hodně veliké mínus. S těma obličejeme hlavně aby nebyly umělé jako ve spoustě nových her.
Počkám na první recenze nebo obrazky ze hry a pokud to tohle splní tak
objednávám. Někomu třeba tyhle dvě věci tam chybět nebudou, ale pro mě
by to byla jen špatná kopie dobré hry.PS: Zrovna jsem za pulkou v öriginále :D
-
No a pak je tu Re3 remake kterej teda nic moc.
-
Si tak říkám, jak moc by to museli zprasit, aby to NEBYLO audiovizuálně nesrovnatelné s 18 let starou hrou....
-
Ja bych počkal a vydal to na UE5
-
Je remake a Remake. Například remake Warcraft 3, kde se kromě detailnějších textur postav zase toho tolik nezměnilo(tedy ne k lepšímu), který jen z lidí ždíme peníze díky značce a pak je tu Remake jako Resident evil 2, který je po všech stránkách povedenější než originál.
Z těch obrázků, které jsou dispozici to zatím vypadá, že remake Mafie bude alespoň po audiovizuální stránce nesrovnatelný s původní hrou. Uvidíme, jak na tom bude hratelnost apod.
-
preco by mu mal niekto niečo davat?
-
Mám trochu obavu, že se nám tu rozmohl takový nešvar, dojit starý povedený hry a sypat sůl do ran nostalgie starých herních harcovníků.. teď teda koukám po remaku Mafie a prvního Gothicu.
Jsem naivní když mám pocit, že dřív se hry dělaly s láskou a zápalem pro věc a dnes je znovu vydávají velký studia jen pro zisk, a tam to vlastně všechno začíná a končí?
-
já se taky na dabovanej film nepodívám (když mě teda někdo nepřiváže ke gauči) ale zrovna u první Mafie.. vždyť ta česká stopa je tam úplně skvostná, kéž by se nám znovu dostalo podobné kvality
-
V dnešní době remaků se bojím jen toho že budou machrovat s novými gameplay mechanikami ale pak zjistíme že vymazali půlku hry nebo spoustu dobrých misí. Viz. RE3 remake a možná FFVII Remake ( tam se díky konci možná dá mluvit o sequelu) ale nic to nemění na tom že takovej Square hodně vytahoval to že bude spousta nových side questů ale ten čas klidně mohli věnovat tomu aby hra byla "celá". To je jediný čeho se bojím, že třeba vymažou vedlejší mise s Lucasem nebo něco jinýho a pak řeknou ale zase se koukněte jak hezký to máme.
-
Tak na fb se Dan vyjádřil. Věděl že se údajně na remaku dělá a že se prej asi něco přepisovalo. Ale jinak ho nikdo nekontaktoval, nikdo s ním nic nekonzultoval a že je zvedavej jestli vůbec bude v titulcích. A že mu za to nikdo nedal ani korunu 😬
-
Český dabing v Mafii 1 je zmršený originál? Vždy´t Mafia 1 je česká hra, kde čeština je originál a angličtina je přeložená verze.