Předělávka první Mafie vypadá nádherně, podívejte se na obrázky
-
Upřímě jako herní dědek (34) už mi zůstane v srdci staré provedení na věky věků a ani zatím necítím potřebu zkoušet re-cosi,Ale doba je taková a věřím že hra potěší hráče pro které už by stará jednička nebyla. Základní otázka pak bude jak moc do toho nasypou moderního koření jako nákupy, skiny, multiplayer a podobné vymoženosti posledních let.
Spíš bych uvítal aby dodělali rozdělanou práci ve 2jce, kde je vidět krasný svět, ve kterém se zas až tak moc dělat nedá :-) a ty nedodělky jsou tam i vidět, prodejna Aut do které nevlezete, zalepené vstupy do MHD, lokace jak na quest bez questu .......osobně teď hraji Oddworld: New ‘n‘ Tasty protože původní Oddworld: Abe's Oddysee mě minul a vždycky mi přišel jako sympatická hra, ve výsledku jsem byl rád za remake v 3D enginu i když hra tak ztratila kousek svého old-school kouzla, ovšem pro mne jako nepolíbeného to byla lepší varianta, než se na 27" trápit s původní kostkatou verzí (tu si i tak občas pro srovnání pustím na youtube).
-
Ja neverim vlastnim ocim! Este aby se to i hralo, jako Mafia - budu rad za nejaky obrouseni hran do podoby moderniho ovladani - ale o moc vic at do toho prosim nestouraj. Nerad bych se dockal dalsiho "simulatoru piskani za popelnici", jako byla "trojka". Ale teda... ziram, jak tele na novy vrata!
-
Jsem zvědav, snad to nepokazí.
Jinak "Podařilo se mi ji zachytit", nikoliv "jí". Nějak nerozumím tomu, že s tím lidi mají takový problém, novináři tuplem.
-
Hezky ulovek. ;)
Musim souhlasit, ze predelavka vypada vizualne opravdu pekne. Necekal jsem, ze pripadny remake vezmou az takhle od podlahy. Ale tak kdyz to funguje u RE nebo FF, tak by mohlo i u Mafie...