Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    Da deal!
  • Stačí se podívat na ten obrázek a už mám o hře jasno, jestli to takhle půjde dál tak teda nevím nevím.... já chci zase pořádnou hru z wwii. Můj sen je nový hidden and Dangerous, ale o tom si můžu nechat jenom zdát *7*
  • michaliuz18
    ne dik, teraz COD, predtym BF, a urcite aj MOH :D budu ukazovat ako padaju domy:D
  • "Je vidět, že mezi multiplayerovými FPS dnes mrakodrapy a jejich destrukce letí! Ostatně, asi jde o podvědomou symboliku pádu civilizace, když se naše vymazlené věže moci hroutí." ..... Už nežer ty prošlý houby z minula a počkej si na novou várku na podzim. Každopádně článek je krásně napsaný přesně jako podle scénáře Activision ..... kolik z toho káplo?
  • Ne děkuje koupim si jí jako dlc... *facepalm
  • Už jen z principu si žádnou hru od EA a podobných pitomečků nekoupím. Jejich hry (pokud zrovna nějakou z nich mám chuť zkusit, moc často to nebývá) zásadně stahuju.. Nemají respekt ke mně jako hráči, nemám respekt k nim.
    • jindra.veliky
      To v prodejnach Adidas ke me prodavacky vubec nemaj respekt a tak tam taky uz jenom kradu.
      • Takové hloupé přirovnání jako od pětiletého dítěte, vážně?.. zkus se nad tím zamyslet trochu víc do hloubky, než plácneš další kravinu.
    • kolik mínusů, tolik codblbů co za ty srajdy platí :)
      • MrSanta
        Možná máš mínusy, protože za hry neplatíš. Těžko budeš mít respekt u někoho, jehož zboží používáš, aniž mu zaplatíš.
        Taky by mě zajímalo od kterého vydavatele vlastně hry kupuješ. Poslední dobou dává nějaká DLC k předobjednávce snad každý vydavatel.
        • nejde o dlc, ale o to, že chtějí 1500kč za čím dál větší srajdy a ještě dělají z hráčů idioty věcma jako je tohle .. předobjednej, získáš mp mapu... kde to jako jsme? Pokud je někdo hňup a nechá si kakat na hlavu a ještě za to platit, sorry, nejlepší možnost jak vyjádřit nesouhlas s jejich hrama a politikou je ta, že si to nekoupíš.
          • MrSanta
            Že si nekoupíš je v pořádku. Nechápu ale proč to stahovat? Nemyslím, že to nějak ten protest zdůrazní. Standartní hru za 1.500,- jsem už dlouho neviděl.
            Nevím, proč bych si měl připadat jako blbec, když jsem za předobjednávku BioShock: Infinite dostal přístup do webové hříčky, kde jsem si mohl vysloužit mini DLC do plné hry.
            • MrSanta
              Predator: pořád ti nějak nerozumím. Zrovinka ty DLC k předobjednávce zdarma jsou. Hra tě stojí stejně ať už si jí předobjednáš nebo koupíš v den vydání.
              Věta "normální člověk si DLC stáhne a neplatí za něco, co má být zdarma" je nad moje chápání. Když něco chci, tak si to zaplatím. Když se mi cena nezdá adekvátní, tak si počkám, až cena klesne na pro mě přijatelnou hodnotu. Když neklesne, nekoupím. Proč do toho pořád musíte motat to stahování warez verze?
            • Rh byl obyčejný zloděj a vrah, kterého pověsti ukázaly jak "dobráka".
            • Něco jako Robin Hood, chápeš? :) Btw normální člověk si DLC stáhne a neplatí za něco, co má být zdarma.
  • Dyzzx
    No je lehké nadávat na CoD, ale dělají to prostě všichni. Pamatuju si že Deus ex HR měl taky předobjednávkovou misi. Jediné co můžeme udělat je přestat si předobjednávat hry a kupovat ty dlc co byli původně pro předobjednávky.
    Ale to nikdo nepřestane protože kdo by nechtěl něco zadarmo že ? *1*
    • adamouncz
      A co nekupovat dlc a vystačit si s základem hry.
      • Dyzzx
        proč ?
  • Vida, jak hezký a pestrý článek lze díky jedné mapě navíc (!!!!!!!!!) napsat..... *15* kolik z toho káplo nechci radši ani vědět..
    • adamouncz
      Proč myslíš že jsou podmáznutí? Normálně jen autor píše co o tom ví a co si myslí atd. A ta poslední věta je dobrá narážka na zbytečnost těchto věcí které by dřív byly zadarmo součástí patche.... Každopádně ghost maska pro psa by se hodila. *1*
      • Prosté konstatování faktu, že si tahle dojná k*áva a už vůbec ne jedna extra super mega bomby mapa nezaslouží *3*
        p.s. proč je zakázané slovo k r á v a? pojem "dojná k r á v a" je odborný marketingový výraz (viz BCG matice).... udělejte s tim něco, tohle je jak v Německu nebo Austrálii.
  • říkám si, že bych měl chut si MW1 a MW2 znovu projít, pak se ale vždycky objeví nějaká zprávička o novym dílu a mně hned přejde chuť
  • http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcREwROmGEl2SeDt1kjIJb1chY2Zf5-DubrSF1jG7Yr1xEkoTmY5wA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit