Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nedá mi to, musím se tady vyblít. Lituji redaktory, co musí o tomto pořád psát. COD je pro mě naprostý odpad už dlouhou dobu a byl jsem jeho fanoušek, znechutil mě MW2, další díly tomu nepomohly. Ale co jsem ještě víc zklamaný, tak z Battlefieldu, čekal jsem, že udělají pořádnou hru, aby konkurovali COD a mohl jsem si zahrát, no bohužel začali stejně rejžovat jako Activision, přidávat nové věci poskromnu aby měli co přidat do dalšího dílu, grafiku vylepšují jen o kousek atd. Kam toto spěje opravdu nevím, co mě zaujaly střílečky, jsou to Destiny, co mi přijde jako vylepšený borderlands nebo Titanfall, trochu tam jdou vidět kořeny COD, no bohužel to jsou konzolovky. *13*
  • podstatný dodatek ke hře jako dlc? k smíchu, celkově tenhle trend předobjednávkových dlc je úplně k zblití, protože to není dlc, ale co...krom toho jako mapa? jedna? hehehe....to si opravdu dali práci :D krásný jak dycky uříznou kus hry a říkají "jo ten zbytek hry, to je dlc, to je jasný bonus navíc"
    mimoto to bude hroznej šit :) už se těším, až si to stáhnu, budu to hrát tak hodinku a smažu to, ne-li dřív, viz black ops 2, na to se nedalo ani koukat
    • Kdyz to bude tak hroznej "šit" jak rikas, tak proc si to budes vubec stahovat? Imho kdyz je neco hrozne, tak to snad nestoji ani za to stazeni, ne?
      • MrSanta
        To mi taky hlava nebere. Hra mě nezaujme, takže za ní nebudu platit a stáhnu si jí? Proč budu hrát něco, co se mi nelíbí?
        • adamouncz
          Aby na to potom mohl nadávat.
  • L...O...L
  • uzas co takto pridat vsetky chystane dlc vtedy by sa dalo rozmyslat, ale asi to spravim ako pri kazdom cod vykaslem sa nato
  • TheGGG
    Shat ap ant také máj many
  • jul-mortal kombat
    august- payday 2
    september- gta 5
    oktober-nic
    november-asi watch dogs
    december-nic

asi tak u mna ziadny cod and battlefield ani podobne nahypovany blbosti.
    • Chybí ti tam TW R II, SR IV, The Bureau XCom Declasified, Batman: Arkham Origins, Dead Rising 3, Wolfstein: The New Order, GT 6:-P Vyjde toho dost, jenom stačí hledat:)
    • Jestě July - Castlevania: Lords of Shadow
  • Pane jo, to je teda něco. I tvrdí muži mají v očích slzy a ženy dostávájí hysterické záchvaty.
  • MrSanta
    Svět jde úplně do pr*ele. Dřív, když si člověk předobjednal hru, tak nic navíc nedostal. Dneska dostane mini-DLC. Vydavatelé úplně zešíleli.
    Varování: použijte trochu toho důvtipu.
    • dřív jsi dostal ke hře i editor, za pár týdnů byl net plný fanouškovských map zdarma, které často kvalitou převyšovaly originály, takže mapa navíc nikoho nevytrhla. Navíc s tvým ostrým důvtipem ti musí být jasné, že "mapa navíc" znamená "vezmeme hru co už máme hotovou, rozkouskujeme a budeme prodávat po částech".. to "navíc" je jen takový reklamní trik
      • MrSanta
        Když důvtip tak důvtip - předobjednávková DLC nejsou prodávaná.
        Když ti dá za předobjednávku nějaký bonus obchod, kde hru kupuješ, tak to nikomu zvláštní nepřijde. Když ti to dá vydavatel, tak se lidi bouří.
        • Nějak ty lidi k předobjednávce přesvědčit musí, dema nevydávají, pověst hry se pohybuje někde mezi "blbost pro 13ti leté fakany" a "150. odvar původního CoD" a už ani recenzenti jim ty marketingové žvásty nežerou tak jako před lety, do toho EA se svými Battlefieldy, ostrými lokty a špinavými praktikami kterými nezůstávají Kottickovi nic dlužní. Jinými slovy, v současné situaci je jakákoliv přiležitost jak přesvědčit nějakého šílence aby si to předobjednal dobrá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit