Přejít na výpis diskuzí
Předobjednávkou Wolfensteina si zajistíte přístup do bety Dooma
19.2.2014 | Aleš Smutný
52 příspěvků
-
Na nového Wolfa se budu těšit vždycky, už jen z lásky té značce, byť nějak nesázím na velkou kvalitu, ale třeba jednou překvapí.
Neskutečný když si vzpomenu kolik hodin jsme u Wolfa původního strávili. -
-
Bohužel, takhle funguje marketing. Vemte lejno a dejte na něj známou značku. Lidi to koupí a dokonce se najde dost těch, co budou tvrdit, že to lejno není.
Tahle hra bude mít s původním Wolfem společné leda tak jméno a nácky. Nemyslím, že tam bude možnost odbočit vpravo nebo vlevo. Prostě hra povede hráče za ručičku od jedné naskriptované události k druhé :(
-
-
Já chci možnost předobjednání skrze Steam! Rychle, vemte si moje prachy, chci to! Hned!
-
na novej doom se i bez johna hodne tesim kazdopadne do bety bych nesel na 100 procent predstava ze si zkazim zazitek ze hry bugy ktere budu reportovat a hra bude mit krvave hw naroky tzn report bude z obrazku:D.. nene radsi si pockam na full nejlepe s jednim dvema opravama:)
-
nejaka poradna čistokrevna fps na trhu chybí (pokud možno koridorovka a s minimem skriptu). dneska se všude cpe open world a rpg prvky. (codko se nepočita)
-
celkem dobry zpravy :) wolf vypada jako poctiva strilecka a vyvoj doomu na tom asi nebude zase tak zle jestli se pripravujou na betu, doufam ze bude vic jako doom 1 a 2
-
ano, hry uz nebudou jako ve starych dobrych 90 letech, ale na noveho wolfa se tesim jak male decko, konecne zase jedna oldschoolovka ve velkem stylu. kdo ma furt hrat ty smejdy, hrajici si na realitu a pritom ma hrac autoheal za zadnici
-
http://www.ign.com/articles/2014/02/19/wolfenstein-the-new-order-release-date-revealed
Asi... asi ten DOOM4 no. -
-
Ne Jacku, když se přihlásíš ty, tak pro tebe pan Carmack odhalí stroj času, na kterém už dlouhou dobu pracuje a pošle tě zpátky časem, rovnou do beta testu Doom 2!
-
-
...aha
R.I.P. wolf... a potazmo taky doom... -
Upřímě na tudle hru jsem se těšil, ale u E3 dema jsem se zhrozil gameplay byl otřesně generický a jak se na to koukám tak na tom asi nezapracovali... Klišé charaktery a příběh bude asi taky stát za h*vno. (omluvte moje slova)
-
Nahodou je to dobry, vypada to solidne, prece jenom trochu toho pribehu jako koreni, k tomu navic zajimave prostredi a pokud to nebude dohrane za 4 hodiny, tak sem s tim :)