Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Predpokladam ze tych novych 70% vyuzita enginu budu blury a optical flary a neviem ake filtre a mozno sa konecne dockame destrukcie aka bola v BadCompany 2. Po odohrati singlu aj tak dam vsetko na minimum aby som nahnal FPS a ostane len ta destrukcia. Aj to len ak boh da. Velke iluzie s tvrdeniami o engine si nerobim :)
  • Chtěl jsem jen poukázat na to, že BF vychází průměrně skoro každý rok. Taky bych tam mohl započítat každý datadisk/DLC. Dva u 1942ky, 3 datáče k BF2, jeden k 2142ce, BC2 Vietnam, 5 DLC k BF3 a ještě vydali BF2 Modern Combat na konzole v roce 2005 (byl jiný než PC verze).
  • Niekde som myslim cital o zvysovani poctu hracov na mapu na PC - 128 a na konzolach myslim 64. Ci sa mi to len marii???
  • Nechapem, preco kazdy kto tu pyta WW2 proste nekupi Red Orchestra 2 a nehra? Nahradna varianta sa vzdy najde. Mna teda modern war stale bavi a arma 3 vyzera nenormalne dobre. A ked ma chyti nostalgia, zapnem RO2.
  • Tikov
    A.S.: Vy jste asi moc ruských filmů neviděl. Z těch moderních Unavení sluncem (2. a 3. film toho jména radši nebrat v potaz, absolutní katastrofa, ale vaše nároky tedy splňují) a série Trestný prapor (která má takéhrozné problémy s reáliema) z těch starších pak Vojáci ze Stalingradu (1956) (samozřejmě v rámci tehdejších metod natáčení) či Bitva o Ržev (1981).
  • Tikov
    Co konkrétně bylo na brestské pevnosti propagandisticky pokroucené? (Tedy mimo toho sebepřihlášení "žida, komisaře") Já to mám za nejlepší válečný film posledních let.
  • Raději bych byl 26. března překvapen z představení Mirror's Edge 2 *2*

btw, proč nevymysleli nějakej novej artwork? (imho úplně stejné jako všechny k bf3...)
  • Magister_Peditum
    Imperial Guard by byla boží. Jen by tam museli nějak implementovat faktor vysoké úmrtnosti = smrt na 1-2 rány a extrémně rychlý respawn, aby to navozovalo pocit obrovských počtů gardistů. *15*
  • Magister_Peditum
    A o čem asi píšu v souvislosti s roboty a nanotechnologií. Nebo myslíš, že v hard military sci-fi by to do sebe kropili vojáci z 50m? *1* Když hard sci-fi tak bez kompromisů, ale vy si to asi představujete jako další klon Planetside, či co. *1*
  • MrSanta
    Vesmírné bitvy ať si bojují třeba obříma flusačkama na radioaktivní hrášek. To je mi celkem putna. Mě jde o boj na plenatách.
    PS: Ona i taková FPS hra za příslušníka Imperial Guard by mi taky nevadila. I když tam už je na můj vkus trochu moc magie, cizáků atd. *1*
  • Spades
    A? Však to je ten stejný obrázek a souhlasím s Atakerem - celej obrázek je nahnutej... Voják běží rovně.
  • http://postimage.org/image/y6t45u1hz/full/
  • Spades
    Já tě chápu, ale podle mě je logičtější, aby to číslovali jak se to řekl já... Aby to nemátlo američany :D
    Navíc to nejspíš bude DLC pro BF4...
  • Ataker
    On by utíkal rovně akorát oni to trochu nahli kompletně celé i se zemí, ale nechápu proč.
  • To si nemyslím. Oni totiž 2142 neberou jako plnohodnotný díl série, ale jako odklon od ní (stejně jako Bad Company), proto se BF3 jemnuje BF3 a ne BF4 (1. díl - BF1942, 2. díl - BF2, 3. díl - BF3 (ne BF2142)). Pokračování by se tedy logicky mělo jmenovat 2143 a jak jsem říkal, odkazuje na něj i ten nápis na Wake Islandu (http://cdn.gamerant.com/wp-content/uploads/battlefield-2143-wake-island-570x318.jpg)
  • Spades
    Uznávám, že někoho by tohle mohlo bavit, ale mě ne :)

Mám rád jednoznačně definovaný začátek a konec. Prostě vlezu dovnitř na 0:0 pak bojuju o život a nakonec se raduju z výhry, nebo aspoň ze hry, pokud prohraju.

Je pravda, že v Planetside mě bavilo bojovat o jednotlivé území, ale jakmile sme totálně rozkopali červené, a jen je dostřelovali jak vyjížděli z báze, tak se hráči začali odpojovat, popřípadě šli na jinou frontu, protože už to byla nuda. Pak zas červení zabrali naše území a bylo to to samé furt dokola.

Já třeba hraju rád LWTB, kde jsou prostě 2 týmy a postupně si dobýváme jednotlivé mapy s tím, že až se odehrajou všechny mapy, vyhrál ten kdo má víc území (Některé mapy jsou za méně bodů než jiné). A prostě řekne se vyhrál tento tým. A pak samozřejmě můžeme hrát odznova, ale to v PlanetSide nepovažuju za výhry. Mnohem radši bych byl, kdybysme třeba porazili červené, a hra by vyhodnotila, kdo má nejvíc území na mapě, dala nějaké bonusy za vítězství a mapa se zresetovala.

Prostě mi jde o ten pocit, když vyhraješ, nebo prohraješ. To je to co od MP her čekám.
  • Spades
    A co takhle hard military sci-fi na planetě O.o Bavíme se totiž o Battlefieldu...
  • Inquisitor
    No vidiš a před pár lety jsem tohle četl, když se nadávalo jak už mají všichni tý druhý světoví dost :). Oni prostě musí všechno hnát do extrému, až toho všichni mají plný zuby.
  • Konecne ! To bude hra roku !!!!!!y E s
  • Magister_Peditum
    Primární cíl války, zastavení invaze KLDR do Jižní Koree, byl splněn. A nebýt až příliš úspěšné ofenzivy na severu by nedošlo k zapojení Číny do války a ke splnění i sekundárního cíle, sjednocení poloostrova pod jihokorejskou vládou. Číňané je sice zahnali zpět na 38. rovnoběžku, ale měli při tom obrovské ztráty a Jižní Korea zůstala mimo kontrolu KLDR. Takže to vítězství bylo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit