Přejít na výpis diskuzí
Představení Battlefield 4 potvrzeno na 26. března
17.3.2013 | Petr Poláček
222 příspěvků
-
Hard military sci-fi? Takže vesmírné bitvy vedené na vzdálenost, na kterou bojující strany ani neuvidí. Využívání autonomních robotů a nanotechnologií... Lidi nadávají už teď na ARMU, že je moc rozlehlá a málo "akční" a co teprve u podobné hry. *1*
-
Kličkuje mezi kapkami deště přece, cože? :D
-
Proč dlouhé matche? Nepřemýšlej v mezích BF dnes. To je stejná chyba, jakou dělají vývojáři. Co znáš zapomeň a představ si co by tě bavilo ...kdo říká, že musím být u začátku bitvy a i u jejích konce. Můžu si přece stejně dobře zahrát jen 20min když chci, přestože bitva bude trva třeba 20 hodin. PlanetSide2, které se tu zmínilo ...taky se nedočkáš konce a přesto to hodně hráčů hraje. Prostě tam vlezou a v rozsáhlém bojišti si zastříli a zase to zabalí ...
-
nebuď na sebe tak zlý
-
Jasný. Já dřív hrával pořád s partou, ale to už je teď tak rozkopaný, že hraju jen občas s někým. BF3 stejně jako jiný hry dnes, asi pro jejich množství, nemá dost pevnou komunitu, aby mě u hry držla. Sám na to mám méně času ...to jde všechno ruku v ruce a pak BF3 byl udělanej moc dobře, ale něco tomu chybělo. Rozhodně bych se do dalšího dílu vyvaroval přibližování se CoD a konečně přinesl něco nového ...šel víc po epickosti, zavedl novinky, ale ne kosmetický ...hratelnost.
...Každé zboží má svého kupce. Mě se kdysi v základní BF3 zdála nejhranější mapa Metro, načež pro mě byla jednou z nejhorších ...přímočarý masakr, kempení ... blah. -
tak sem se spletl, myslel sem 2142, ale příští díl v budoucnosti bude 2144, protože bude BF4
-
Máš v tom zmatek, BF z budoucnosti se jmenuje BF2142, ne 2143. BF2143 by se měl jmenovat další díl z budoucnosti, který podle mě bude, těch náznaků na něj je hromada. Nejenom ta kosmická loď na Operation Riverside v End Game, ale nápis 2143 je dokonce i na jednom kontejneru na Wake Islandu ;)
-
vždycky jsem si myslel, že tyhle hry hrajou magoři a teď se to potvrdilo *3*
-
prave, takova bitva u Verdunu je mazec se kterym se zadna moderni akce nemuze srovnavat, navic ve hrach skoro nezmapovana.. uz jen ta uvodni salva z 800 kousku artilerie by na Frostbite enginu musela byt kulervouci
-
Neviem ako Vy, ale ja som proste už "prepchatý" tými "modern war" "future war" a neviem ako to ešte nazvať. Mohli by sa skôr krásne vrátiť späť k I. svetovej vojny.
Ľudia od BF dokážu spraviť epické mapy a taká mapa, kde sa dá použiť nervový plyn a musíte hrať len v starej stiesnenej plynovej maske s puškou a bajonetom na frosbite II by nebolo od veci, spraviť jednoducho odbočku od toho všektého moderného :) -
No ja se jen obavam, aby z toho nebyl proste jen takovy vetsi datadisk, kdyz to ma prijit takhle brzo po tretim dile.
Zmeny v gameplay bych si moc neocekaval a pokud ano, tak spise opet priblizeni k jeste vice akcnejsimu pojeti ala CoD, takze zrejme opet nic pro me.
Ale tak uvidime, treba prekvapi, i kdyz tomu moc neverim. -
Já si tedy na to že by v Call of Duty 5: World at War byly King Tigery nevzpomínám. To je přece mise inspirovaná nepřítelem před branami, kde utíkáš před Němci hořícím barákem. King Tigery tam jsou (dokonce i se zimmeritem) ale ne ve Stalingradu, střílí se tam po nich panzer faustem/panzer schreckem u takové "chaloupky". Mise s T-34 tam je, ale jestli se v ní ničí ve velkém Tigery II si už nepamatuji... A T-34/85 dokázala King Tiger dát... I když IS-2 nebo ISU-152 byla na tohle lepší.
-
Spíše ať Vám dají podporu více hráčů. V tomto případě mi přijde 64 hráčů na mapě velikosti bojiště v Bf3 žalostně málo.
-
pro me je bohuzel kompromis i to hrat strilecku na gamepadu, tomu nejspis nepomuze ani PS4
-
Vyhrli válku, ale ty důsledky a veřejný mínění je srazilo na kolena, já to beru jako prohru
-
Sci-fi battlefield raději nééé, když si vemu jak šíleně oslňuje v BF3 ta supernova které říkají slunce, plus ty filtry... sci-fi battlefield by asi způsoboval epileptický záchvat *2*
-
Já bych chtěl postapo prostředí, třeba jako v Mad Max 2. Takové dobývání základny a nahánění cisterny s benzínem. Ale tomu by spíš slušel koncept Planetside než Battlefield.
-
Mne jde hlavne o to ze tohle obdobi je idealni pro boj proudovych stihacek pomoci kanonu/kulometu :D V BF3 to proste vypada komicky i kdyz samozrejme chapu proc to tam je...
-
Já furt doufám, že do BF4 vyjde 2144 DLC (už jenom díky hintu v End Game)
2143 mě z celé série bavil fakt nejvíc.