Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To bych taky bral. Tam aspoň není naváděná munice. To je největší humus, kterej do BF mohli kdy dat
  • to je dost odvazne tvrzeni, vzhledem k tomu, ze valka nebyla oficialne nikdy ukoncena bych to za vyhru nepovazoval.. navic kdyz se do toho vlozila Cina, hnali je docela rychle zpatky na jih..
  • ..je sranda sledovat, jak 90% lidí už BF3 nebaví :-) . Já se i po roce a půl na PS3 královsky bavim a na další díl se samozřejmě těším.
  • janchor
    Koreu vyhráli, respektive odrazili invazi Severu.
  • Silueta mesta - zaujimave, nocna vojenska bitka v meropole mesta (shangaja) moze byt zaujimava.

Na dnesnu dobu cakam velikanske mapy ako to ma napr. planetside 2
  • Vzhladom na dnesnu vojnovu odvaznost severnej Korei by som skor cakal Battlefield : North Korea
  • mozna neradi delaji valky co amici pro*rali, ale zas kdyz uz byl BF: Vietnam :)
  • Ja osobne se divim ze uz davno neni BF Korea... Si rikam ze tohle obdobi o to uplne prosi.
  • Menorri
    lol....zarytí COD fans.....když hraješ BF 3 tak si taky zarytý COD fan a ani o tom nevíš *1* *1* *1* *1*
  • S tím ani nepočítám ale jako představu si to ponechám.Byla by to aspon pořádna vízva. ...Je to hold škoda ze se jim zda že současná válka je furt IN. *11*
  • no kejmo tak mas asi rachotinu kompa nic z toho jsem nikdy nezazil
  • je vedecky prokazano ze nevis co kecas ----- mozek jede normalne na plno ale jen podle potreby jelikoz nektery funkce nevyzaduje a to znamena ze najednou v jednom okamziku pracuje 3 az 10% jinak vcelke funguje na plno ..... tohle je vedeckej mytus 80.let
  • je to pravda v oficialni zprave od Dice Frostbite 2 v bf3 pracuje jen na 20% kapacity ........ a ve 4 ce ma bejt ne 90% ale 75% z duvodu hardwarovy narocnosti.
  • Přiznám se, pokud BF4 nebude Sci-fi, nebo WW1 nebo WW2, tak mě nechává chladným a já zůstávám u 3. Mě baví a ať si spousta lidí pyskuje jak chce (zarytí COD fans jsou nejlepší.)
    Nevím, z té zprávy nejsem tak odvařenej jako před 2 lety ze 3. *4*
  • Spades
    Je to sniperka EBR
  • Spades
    Premium != Elite
    Premium = Season Pass, neboli predplaceni dlc
    Elite = Placenej Battlelog + Season Pass + nejake utilitky navic (filmecky atd...)

Srovnej si to plz...
  • S tím nepočítej, dřív to možná šlo, dnes určitě ne. Firmy dobře ví, že dělat každé 1-2 roky jednu průměrnou hru je mnohem výnosnější, než udělat jednu obrovskou hru za 5 let. Doby, kdy se autoři snažili přijít s něčím originálním jsou dávno pryč, dnes každý chce rychle vydělat na tom, co zrovna letí.
  • Klidne si rok jeste pockam BF3 me stale bavi....A End Game me trosku probral uz tam jde citit hra...Jinak DLC podle me celkem nuda...
  • to bude jizda,ze by bf4 prekonali CoD s dlc ? :D
  • Tak to se na to asi každý díváme trochu jinak, já jsem zvyklý, že často něco nesedí - po filmech fakt nemůžu nějakou přesnost chtít, protože filmaři téměř nikdy nemají orig. techniku, tak se musí spoléhat na přestavby a repliky... V předchozích CoD si takové krpy nevybavuju, ale prostě King Tigery ve Stalingradu, to už je fakt moc *1* A to jsem ještě nezmínil, že ten Stalingrad vůbec nevypadá jako Stalingrad - autorům se asi nechtělo dělat nové modely budov kvůli specifické architektuře, tak je asi pobrali z nějakých německých map či co... Prostě na mě to působí strašně odflákle a já jsem na takové věci háklivý. V RO jsem žádné velké chyby nezaznamenal, když pominu uniformy, které jsou univerzální, protože hra pokrývá 4 roky války a nechtělo se jim na každou mapu dělat jiné (fanoušci to udělali za ně)... V Hidden & Dangerous jsou modely techniky sice hrozné (OT-810 v roli polopásovce pobavilo), ale zbytek hry je tak namakaný (hlavně atmosféra), že mi to vůbec nevadí... No a podívej se třeba na Red Orchestru 2, tam jsou víceméně všechny mapy přesně podle reálu a jak parádně to potom působí... Pak když nějaký hráč uvidí na netu autentické fotky z války, tak si může aspoň říct "týjo, tady jsem bojoval v Red Orchestře!". A pokud si autoři řeknou "na to kašlu, stejně hráči o tom ví prd, tak to nepoznají" určitě není dobré, protože půlka lidí si tu hru koupí právě kvůli tématu druhé světové války, o které něco vědí, tudíž si těchto věcí mohou všimnout... A KT ve Stalingradu je stejná blbost jako Commanche v Operaci Pouštní Bouře *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší