Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Němci se totiž na tyto události narozdíl od Rusů snaží dívat střízlivě a objektivně, kdežto Rusové pořád točí stejně dementní filmy jako v 70. letech, akorát jsou líp natočené... Pořád ale pro ně platí, že každý Němec = totální nácek a největší démon na světě a Rusové = dokonalé bytosti bez jediné chybičky
  • Kozy
    Počkejte si na Heroes and Generals
  • Magister_Peditum
    Výborná byla dvojka, ale já nejraději vzpomínám na jedničku. Battlefield ve druhé světové, s frostbite 2 enginem, a pokud možno bez bugů z trojky, by byl ideál. Hlavně by tam nevypadalo tak hloupě, že proudové stíhačky létají rychlosti dvouplošníků z první světové války. *15*
  • Magister_Peditum
    Hlavně by mělo dojít u MoH ke změnám v gameplayi, samotná tématika 2. světové to nezachrání.
  • Magister_Peditum
    Nejlepší film o Stalingradu natočili paradoxně Němci. *3*
  • Nope nej díl byl BF2.
  • Cypri
    Myslím si, že tohle je víc záležitost optimalizace...
  • Cypri
    Nevidím proč si cdkey nekoupit za levno z polska a od jinud. Takhle funguje obchod, nabidka a poptávka víš? Kdo dá lepší nabídku, bude mít lepší poptávku. BF3 jsem v den vydání koupil za 700,- a upřímně, víc bych za to ani nedal.
  • Natáčí se nový "velkofilm" Stalingrad, který bude i ve 3d... Hraje tam dokonce i Tomas Kretschmann, ale vzhledem k tomu, že to točí Rusové, tak od toho očekávám nějakou překroucenou propagandistickou sra*ku jako byla Brestská pevnost...
  • no, uz aby pomalu ohlasovali SimCity 6 *1*
  • Takže mezi BF 1942 a BF 2 byly cca 3 roky, na trojku jsme museli čekat dokonce 6 let - nu a teď se těšte na nový díl každé dva roky a mezi tím samozřejmě nějaká ta DLC *1*
  • Cypri
    Radši bych viděl frostbite verzi BF2142
  • Cypri
    Kamaráde, tady si myslím žes přestřelil. Osobně pro mě, je nejlepší díl série BF2 a hend za ním BF2142. Nezlob se na mě ale trojka je oproti BF2 zjednodušená. A věřím, že mi dá plno lidí za pravdu, že ze série byla asi nejlepší. Už jen kvůli tomu že byla modovatelná. Project Reality Mod byl hardcore, to byli akce sakra. Ale i základ byl super. Říkám to stále, vrátit nějakej smysl squadám (ne jen jako pohyblivej spawn... pff) spawn jen na velitele squadu nebo na spawnpoint. Vrátit Commandera (UAV na požádání do určitý části mapy a ne globalně, rozkazy četám, bombardování na požádání squad leadera, shoz munice na požádání squad leadera atd.) Kdyby se hrálo to BF2 eště o trochu víc tak si radši nainstaluju to a ne BF3. Ale je to jen můj názor.
  • Spíš bych oocenil kdyby to bylo zas z 2.sv. jako 1942 nez moderni valku.
  • Cypri
    před deseti lety možná. Teď si myslím že je mnohem větší portfólio hráčů skládající se z dosti mladých ročníků a ty toto téma opravdu nezajímá. Já bych taky chtěl pěknou WW1, ale zrovna EA bych to asi nesvěřil.
  • Ale vždyť už na obalu dvojky byl voják a digitální rozmazání....
  • Cypri
    Tak tak. Jsem na tom stejně. Ale uvidíme no.
  • at udelaji WW1 a lidi jim urvou ruce
  • Já chci remake BFBC2 Vietnam, který hraju doteď:o) Je to nejlepší hra téhle série
  • MoH:AA je vyborna hra, taky bych bral aby se k druhy svetovy vratil Medal asi nejvíc. CoD bych ale chtěl do druhý světový taky (1 2 3 jsou prostě dobrý hry) Battl jsem si tak nějak díky dvojce zafixoval do "současnosti". Ale ze všeho nejvíc by to chtělo nový studio, novy lidi, novy napada a novou IP

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší