Přejít na výpis diskuzí
Představení Battlefield 4 potvrzeno na 26. března
17.3.2013 | Petr Poláček
222 příspěvků
-
Aspon to nebude klamava reklama. Pracena odvedena to tomhle obrazku jasne ukazuje, kolik casu stravili na samotne hre.
-
Valku řešíme Lenine , ale jak to že jsi ožil ?
-
válku a mimochodem jak to že jsi ožil ?
-
Co tu řešíte soudruzi?
-
Tak nemůžeš se lidem zase divit, dnešní doba a přístup vývojářů (spíš vydavatelů - vývojáři by i rádi dělali něco inovativního a novýho ale to by se pak neprodávalo tak krásně pro vydavatele) má dost precedensů. Stačí mrknout na CoD - pořád to samý, Crysis (alespoň popdle mě) pokrok jen graficky, ale gameplay podle mě krok zpět (tunelovka s občasným uvolněním) atd. atd. Já se upřímně taky bojím že to bude to samý jak trojka. Nehledě na ty jejich DLC a "premium"
Do teď jsem nepřenesl přes srdce jejich prohlášení že se nehodlaj opičit po CoD Elite. Bum viděli jak to sype tak je tu premium... -
ale pozdě
-
Tady jsem
-
Využít engine na 20% ? Co to je zase za blábol? To je jakobych řekl, že své oči využívám pouze z 20%
-
Himlerhergot
-
Ten obrázek je hodně nešťastně zvolený.
Jakoby to říkalo, že BF4 bude jen BF3 s novýma mapama a zbraněma.
Děsím se scénáře, že tato značka skončí přesně jako Call of Duty. -
Občas si říkám... Kde jsou ty časy, kdy se herní vývojáři snažili mít u každého titulu luxusní box art nebo úvodní herní obrázek. Tady zase někdo šetřil čas, použil stejnou šablonu, jakou už mají x let, jen tam dosazují jiného vojáka a trochu ho upraví. Práce v photoshopu na hodinu. Pořád stejná nuda. Jako hra je to dobrá, já si jen nostalgicky vzpomněl na 90. léta, kdy jsem měl plnou skříň krabiček od her, i od těch, které sjem třeba neměl, ale měly parádní krabici, kterou jsem chtěl mít vystavenou... To dnes opravdu nehrozí *7*
-
Mě se strašně líbí jak tady každý nadává jak to bude zas šecko o ho*ně, jak to bude úplně to samé jenom s o trochu lepším enginem, ale přitom neviděli nic jiného než artwork *1*
-
zminujes aspekty, ktere od pocatku serie nebyly prednosti hry
-
v zivote, V ZIVOTE si BF4 neporidim. vzdyt pred chvili vyslo teprve kompletni rozsireni pro BF3 a to jeste ani nevydali modarsky balicek!! at jsou do pr*ele zidi z EA...BF3 mi vydrzi jeste dobrych par (desitek) let za predpokladu, ze ze serie BF udelaji to co udelali Activision s COD...
-
Slyšel jsem a dokonce četl že Frosbite 2 v Battlefield 3 byl využit na hodně málo procent.. myslím okolo 20 % . Také jsem četl že v Battlefiled 4 má být využit na 90 %.. čož podle mě bude paráda. Uvidíme, ale já se na to těším jako malý kluk. Každý Battlefield mě po singlu nezklamal takže.. Za mě : Dejte to sem !
-
Čeho je moc toho je příliš .... pokud si někdo myslí že herní technologie za dva roky přinesly něco revolučního a nečeká to stejné se stejnými mapami v DLC .... Battlefield není NHL ... i když , kdo chce kam .
-
presne, predpokladam ze to bude to iste, len s nejakymi pridanymi fuknciami ktore uz mal mať BF3
-
Tak snad přejdou od Betafieldu k finální verzi. :)
-
To ja sice chapu, ale napsal si to tak, jakoby v BC2 bylo vic tematickejch dlccek, coz nebylo.. V tomhle ohledu je BF3 mnohem dal.. Nicmene je fakt, ze uplna zmena doby v BC2 byl super napad.
-
Tak je fakt, že QTE jsou během cutscen zbytečné.. ale pokud jsou v rámci gameplaye jako v GOW tak proč ne...