Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A ty snad víš co bude hra obsahovat a jak bude vypadat? A pokud dokážeš hru odsoudit hru podle jednoho obrazku tak prosím. Samozřejmě ze pojede na stejném enginu frosbite 2. Je logicke ze nebudou s každým novým dílem dělat i novej engine. A pokud s ni zažijí tolik zábavy jako s dvojkou tak se rad k tem ovcim přidám.
  • Battlefield už téměř nehraju, ale jelikož mám premium tak ze zvědavosti jsem to zase zapnul a místo nějaké atmosféry a napětí, které jsem prožíval dříve, se ta hra herně neustále posouvá k okamžité a neustálé zběsilé bezduché adrenalinové akci. Uvítal bych u BF4 posun zpátky k realitě...
  • calwin
    je pravda mne sa strašne páčili tematické dlc pre bad company ako bol vietnam... tuto v trojke už to páchne farmárčinou a to mi vadí... prakticky keď som začal hrať betu tak už som z toho cítil zbytočnú kopírku a dokonca aj zmenšenie máp...
  • http://youtu.be/G4KUJSBo54Q?t=13s
  • Nemám zájem, koupě trojky byla jedna z největších chyb co sem kdy udělal.
  • Shaker
    Bud rad, mi na PC vychytali Battlelog... Nekdo muze oponovat, ze aspon vidi svoje statistiky online, ale existuje daleko lepsi web i na tohle, takze taky fail. Co se jim vazne povedlo byla reklama na nalakani ovci (vcetne me), ale podruhy uz jim nenaletim.
  • Shaker
    Kdyz se podivas na ten poster poradne, tak uvidis, ze vojak na nem je trochu vic nasikmo a to bych rekl, ze bude asi nejhlavnejsi rozdil mezi BF3 a BF4. U BF3 se jim jeste jakz takz podarilo presvedcit, ze tak jak to udelali to ma byt (sice ne vsechny, ale aspon vetsinu), ale 4, ta uz podle prvniho obrazku pada na hubu...
  • calwin
    keď som to hral ešte na konzole tak mi to prišlo strašne krátke... kampaň bola úplne zbytočná pretože to bola aj tak nuda... v multiplayeri som odomkol všetky zbrane a medaile ma už prestalo baviť zbierať... tak som sa na to rovno vykašlal... mal som z toho zlý pocit doteraz v lepšom spomínam na bad company 2 prišla mi omnoho zábavnejšia... taktiež ma sral systém vyhľadávania hier na playstation (žiadne dedikované servery? WTF? teraz už tam sú ale aj tak je to naho***) výpadky, lagy, hra s 2mi hráčmi, vypínanie stupidných deciek... kôli tomu som aj rád že som zasa na PC platforme...
  • Shaker
    Ty snad podle dosavadnich vysledku mas pocit, ze vic casu pro DICE a EA = kvalitnejsi titul? Promin, ale to budu brat jako vtip.
  • Shaker
    zadarmo (za levno) i zloutenku...
  • Neuveritelne co si uz ea dovoli :) Bude to ta sama hra a ten samej engine jako trojka. Ale tak proc to nevydat zase, nauctovat si 60€ a neprodavat znova. Dyt ovce to nakupuji.
  • A kdo si ho nekoupil udělal nejlíp. *3*
  • Hlavně doufám, že bude víc close quarters map a zrušej ty velký, ty stejně nemaj s battlefieldem nic společného.
  • No, pokud nekdo pockal a ted si koupil Premium na nekterych z levnych "kličových" obchodu, vyjde na 4 stovky 5 dlc....to je dobrej kup
  • Tak i tak už víme že budou dvě prémia *1*
  • Vyčkejte s křižováním, třeba řeknou že to vyjde koncem 2014 a to je daleko :)
  • Další sračkoidní pračka na prachy od EA. Chjo... *6*
  • Keby radšej vydali na engine BF3 niečo čo si sám pre seba nazvem BF3: Tactics a bol by to nástupca dvojky, ktorý by išiel v jej šlapajách bolo by to milionkrát lepšie.

Ale kalkul je kalkul.
  • Ataker
    Tak tomu nerozumím jednou si tu stěžují PC hráči, že už je štve, jak zastarale všechno vypadá díky konzolím a když se najde hra kvůli které si člověk musí koupit novou grafiku atd. tak zas nadávají.
  • Oni uz si mozu otvrorit aj farmu *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit