Přejít na výpis diskuzí
Představení Battlefield 4 potvrzeno na 26. března
17.3.2013 | Petr Poláček
222 příspěvků
-
Doufám že to nebude Buggofield 4.... jak ta trojka
-
Jako BF3 mě bavilo, takže se na BF4 těším. Ale stále je tu i druhá (sic naivní) alternativa.
BF3 bylo strašně uspěchané. Špatně optimalizovaný FB2.0 (stačí mi lagy výbuchů, destrukcí a TV raket... a stíhačky co se zasekávají a vybuchu 10 vteřin po tom.), dále pak málo frakcí, chybějící commander mód atd...
Podle mě BF4 bude to, co BF3 mělo být už od začátku. Plnohodnotný nástupce BF2, sic ne tak realistický (ale to mi u BF3 zas tak nevadilo). -
Tentokrát by se mohli vysrat na QTE, který mě v trojce sraly. Byly tam stejně zbytečný jako v NFS: The Run. Já se radši na tu cutscénu jen podívám, než abych do ní musel nuceně zasahovat.
-
Budem moct hrat za komunisty ?
-
ano presne ten datadisk som myslel...
-
mno na BC2 spis zustali uz jen cheateri, o ktery se EA nestara, protoze proc taky :D
-
B3 jsem hrát přestal, tuším ani do 30 levelu jsem vojáka nedostal - ta hra a způsob jak ostatní hru hráli mě strašně vytáčel, takže jsem hrál jen deathmatch na jedné menší mapě. To Bad Company 2 si zahraju rád ještě dnes, protože tam zůstali většinou hráči co už mapy ovládají a hlavně dokáží kooperovat. Takže když si jdu zastřílet v multiplayeru tak si ještě hoodně dlouho vystačím S BC2.
-
že vychádza Battlefield 4 ma nemrzi... ba naopak, čo ma naopak mrzí, že si nedali ani tu prácu aby úvodný promo obrázok nejako odlíšili od 3 ky... ak to bude "len" to isté ako BF3 s plným výkonom Frostbitu tak to bude hodne smutné.
-
Tesim sa velmi, velmi. Dufam ze budem Admin *16*
PS: Som sam -
Tematicke dlc tam zadne nebylo. Byl k tomu jeden datadisk a to byl vietnam.. "Dlccek" tam bylo nekolik a pridaly par map + vsechny mody do ostatnich map.
-
Tak s podporou jsem ja nikdy nemel problém. Do 2 dnu jsem vždycky odpověd dostal. Psal jsem jim vždy email přes ty jejich stránky
-
No snad jo...snad nebudou mit za pul roku hotovo a rok a pul vymyslet dlc
-
Mě to nesere mám gtx 680 ve sli..ale ubývá hráču bo nejsou zase tak ochotni davat takovy kc za novy zelezo :-). Me to nesere kdyz me neco nepojede vemu prachy a koupim klido 4 grafiky *1* *1* jen jsem podotkl kam to cca vede, kdyz si vemu ze Metro 2033 ci gta 4 trha stale zelezo jak prd :-d..A musim rict ze tyhle dve jmenovane jsou na FULL teda Naadherny
-
COD syndrom? ;-) Ses fakt mimo chlape...
-
Člověka to nas*e co? Když si koupi něco co by pak vývojáři nejraději omlátil o hlavu, že. Podobnej problém mám se Saints Row3 i když jsem za to dal jen 200,- tak mě to pěkně štve..
-
Náhodou. Když jsem kupoval v akci Dead Space na tablety a následně to nešlo stáhnout, tak mi odpověděli. Sice skoro za dva měsíce a ještě na něco jiného než jsem se ptal, ale odpověděli *1*
-
Jak už jsem tady párkrát psal, na BF3 jsem se už vyprd. Po X hodinách prostě přestala hra bavit. Nikdo tam nic nedělal a běhat sám do hordy nepřátel taky přestane človka tankovat.
Možná si vysloužím pár mínusů - Premium je sice dojná kráva, ale člověk si zase nemusí dokupovat DLCčka, pokud po nich touží :) Ten systém má sice spoustu much, ale má i něco do sebe.
Mimochodem, zákaznická podpora u EA naprosto nulová. Nevím, jestli je to jen můj problém, ale na maily zásadně neodpovídají, linka je pořád obsazená atd. Potřeboval jsem změnil přihlašovací e-mail a ve výsledku se stalo kulový. Pokud by měl někdo nějakou radu, rád ji uvítám... :) -
Nevím. Mám základní hru Bf3 a s tou jsem si vystačil. V tom roce 2011 to byla docela dobrá zábava s krásnou grafikou, která ale po čase přestala bavit. Premium účet jsem nekupoval, DLC nemám. Pokud by ohlášení hry nějak výrazně srazilo cenu, uvažoval bych o dokoupení.
-
Chtěl jsem napsat ze s trojkou
-
Tak to je obdivuhodné *15* *15*