Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • morik
    Že bys byl ten otravný, tlustý a slabě finančně zajištěný soused odnaproti?
  • ZvacA
    Jen si to vychutnávej kolego. Moc dobře vím, s kým mám tu čest...
  • morik
    Nevím, jestli to co budeš dělat svým varlatům souvisí nějak s mojí šíjí. Ale tvoje natvrdlost vše vysvětluje. *1*
  • ZvacA
    Hehe... to je taky to jediný, co ti chrání krk kamaráde.
  • Ešte môže ísť do kostola, vymr.dať sochu kristovu *1*
  • morik
    Víš, měl by jsi se naučit v jakém státním zřízení žiješ (chápu že to je těžké, ale to že jste to nebrali ve škole, neznamená, že to nemusíš vědět) .

Je to demokracie. A to znamená, že když se ti můj názor nelíbí, můžeš jít maximálně ven střelit se do koulí vzduchovkou.
  • No je to mnohem lepší způsob vyhodit před vydáním do hry co nejvíc map než potom kupovat DLC packy s mapa za 350,- na to jim z vysoka ... :D
  • Nejsem si jistý, jestli jsou velké mapy vyloženě výhoda
  • *1* *1* *1*
  • Tím líp map není nikdy dost...
  • ale byly třetinové..
  • Promin ale proste lidem jako ty se vazne musim smat :D
  • Ne, ne, ne, je to možná rejpavý, ale je to jeho názor. O něm si můžeš udělat obrázek, jak si svůj názor prezentuje a myslí, že je to vtipný, fajn, ale ty tvoje postihy za něco takovýho nejsou taky zrovna košér..ale kdybys to stejný napsal pod někoho, kdo píše pod Re-Play o výstřihu účinkující, dal bych ti klidně +, ale tohle je zrovna jedna z maličkostí, který stačí přejít a nic si z toho nedělat, zdraví máme jen jedno a vztekem za takovou blbost si ho nezkazíme, konec konců, po jednom článku o CoD by se muselo zabanovat skoro celé osazenstvo GT :D Určitě, bylo by fajn, kdyby se tu podobný výkřiky neukazovaly, ale řešit se to nemusí tak radikálně, páč mazat tohle už by bylo přehnaný
  • Dont feed the trolls
  • :D
  • Jsem sice konzolista ale tento troll mě docela pobavil *1*
  • Ešte k tomu vrtulníku na games shope, ten je len pre PC-čkárov! Konzolisti dostanú toto: http://www.youtube.com/watch?v=sQuYKmiyHYg
  • No, bývali doby, keď v multiplayerovkách bol dvojnásobný počet bežný štandard...
  • Vieš, ono by stačilo na týchto pakov len prestať reagovať, ono by ho to rýchlo prešlo... Stačí si pozrieť jeho ostatné posty, proste kkt... Lenže to tu vy proste nie ste schopní, vždy si niekto musí kopnúť a on tak len dostane, čo chce *3*
  • Hej, lebo to by bolo úžasne ineligentné hodnotiť hru podľa mesiace starej bety... V každom prípade o tvojej inteligencií to vypovedá dosť *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit