Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik
    Tenhle bourak potrebuje ve svy hre Prahu, kterou ovladaji Rusi.. :D joo, to byl stejne bozi koment!
    http://www.albinoblacksheep.com/flash/youare
  • ZvacA
    Vážený kolego, tohle není jeho vlastní názor k respektování, tohle je cílený provokativní blitek, který je pro téma diskuse naprosto o ničem a nese se ve jménu trolovací vlny a nejsem zde včerejší a vím, co kolega a jiní tady robí. V jednom máš pravdu, krom těch, kteří by chtěli v klidu diskutovat o dané hře a k danému tématu a vyměňovat si třebas rozdílné ( ale plnohodnotné a smysluplné ) názory k dané problematice, čemuž by se konečně dalo říkat slušná diskuse, bych udával postihy těmto rádoby panáčkům, kteří tady dělají akorát záměrný bordel a dál by mě už nezajímal. To dle mého neznačí vystupování proti jiným názorům, ale vystupování proti těm, kteří zbytečně a záměrně diskuse hnojí a jediné co by se stalo, by byla čistka, protože koneckonců s jejich postojem je jedno, jestli už v diskusi budou nebo ne.
  • hmm tak redakci asi oficialne podplácí EA, ze v kazdým clanku ctu jen samou chvalu a neodpovida to bete :D
  • ZvacA
    Drasťa
    A já ten problém vidím a naopak nevidím důvod to tolerovat. Bič na takový parchanty...
    Jimei
    Tohle nemá s jeho poznámkou vůči hře co dělat - reagoval bych podobně kdykoliv a kdekoliv. Jen se mi nelíbí s jakýma magorama, se tu člověk setkává. To není těžký pochopit, že jo mistře.
  • Ty musíš bejt hroznej suchar. A ještě k tomu komunistickej suchar, postihy za vlastní názor - ale jen za ten názor, kterej se ti nelíbí. Moc pěkná prezentace tvé osobnosti, moc pěkná.
  • Luxusní frag gameplay http://www.youtube.com/watch?v=rQ-edekOai4
  • Fanboy BFBC 3 chytil Nerdrage netřeba dál vysvětlovat
  • Postih za co proboha? Ja proste nevidim zadnej problem...
  • takže pokud chápu dobře bude 9 map plus 3 z BF2 ? To se mě líbí *2*
  • No lebo to je strašný problém obísť ban *5*
  • ZvacA
    Chlapec si věří, což? Každopádně, má-li nějaký ocas "právo" tady schválně kydat u každého článku a další jemu podobní kašpaři, domnívám se, že i já mám "právo" se tu negativně k tomu vyjádřit. Celý problém vidím v tom, že dneska si každý myslí že může vše bez toho, aby z toho nebyl postih a dokud se stávající stav navyšování těchto volů a jejich pokusy o trolování bude tolerovat, nikam se nepohneme, ale to by někdo musel mít kuráž to tady udělat. Nicméně, to jen tak nahlas předhozená myšlenka, vraťme se raději k Bf3.
  • H4wk
    Neber mu aj tu jedinu radost v zivote ktoru ma, a jediny web kde si ho niekto obcas vsimne :)
    Este spacha samovrazdu lebo jedine co v zivote dokaze je trollovat :)
  • Ale plosimtebe....
  • Ellendway
    Xzone už krabice nemá.
  • ZvacA
    To je opravdu problém tyhle trolující šmejdy průběžně mazat? To tady nemůže být někdo, kdo by to monitoroval a tyhle cílený žvásty odstraňoval? Házet bobek na nějaký práva o svobodě vyjadřování a podobný kraviny a pokud se dotyčný evidentně jen nudí a vytváří tady už nějakou dobu bordel, tak ho smažu, zabanuju a s pozdravem " jdi do řiti " mu zamávám. Bohužel, možnost těmto hrdinům za monitorem rozmlátit tlamu nejspíš nebude, proto doporučuji je odstraňovat tímto způsobem.
  • jindra.veliky
    ta s vlakama vypada dost dobre. jen mam porad trable jestli to koupit u xzone s krabicckou nebo u vas s tou helikopterou kterou bych chtel *5*
  • Mahcake
    Jen počkej.

Kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp. *7* *3*
  • morik
    BF začíná vydávat víc map než bude mít prodaných kusů *1*
  • Me zatim nejvic laka Damavand Peak a nocni Tehran Highway. *3*
  • jaký speciální edice? Prodává se snad jen limitované edice s přepracovanýma mapama. Jiný to možná bude po zahájení prodeje,ale teď jde koupit pouze s DLC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit