Přejít na výpis diskuzí
Představení kooperativních scénářů z Assassin's Creed Unity
9.6.2014 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
Vypadá to fakt nádherně.Klidně bych si prošel Louver nebo Elysejský palác :). A gilotína na náměstí revoluce taky nesmí chybět. Vůbec se divim, že tohle období vybrali až teď, ale na druhou stranu v tomhle grafickym kabátku to bude lepší. Po delší době mám zase na assasina chuť.
-
Vypadá to krásně ! Nemohu se dočkat vydání. A co teprve kdyby udělali AC z období Samurajů hmmmm *3* . Reálné by to bylo, protože v té době jsou protivníci stejní jako v ostatních dílech. Pistole, muškety atd... Snad příště.
-
Vždy když slyším/čtu nějaké hlouposti od fanboyů této přehypované "herní"(zmáčkni enter, abys vyhrál)série, která stojí za vy-víte-co, tak se mi chce skočit z okna...
http://media.giphy.com/media/3lqPBrZrMwd5S/giphy.gif -
-
Já si mezitím tukám na čelo co za nesmysli slýchávám... to ses spletl o článek COD je někde jinde. *3*
-
-
Takové množství detailů až tomu lze těžko uvěřit, že to tak vůbec bude. Grafika je celkem dobrá i když z toho hodně kouká assassín - koneckonců to bude další díl no. Na konzolích budou možné propady FPS u PC bude zase krvavé HW jak bývá zvykem.
O tom že boj a atp... asi nedozná moc zmen a bude stejně jako dřív štvát, to nečekám že by se někam posunulo no. I když některé pohyby jsou při boji nové. Vyplácanej z toho nejsem.Zvědavý na to ano. Nezkazí to to je jasné jen to asi nebude takové jak prezentují... -
Od Brotherhood konečně AC, který zaujalo. Už se začínám těšit.
-
Řikejte si co chcete, ale vypadá to nádherně! Utopte piráty, jeďte do Francie! :)
-
najviac ma serru tie pohyby a animacie.
-
Nechcem robiť ukvapené závery, v kútiku duše som dúfal, že nový assasins creed bude iný, ale oni sa rozhodli ísť smerom kooperácie ... a tam to u mňa aj skončilo.
-
Chacha už je to tu zase: "vylepšený boj" a podsouvání, že je potřeba zůstat v úkrytu.
A já říkám že není a že jeden jediný hráč by klidně celou misi dokončil sám tím, že by prostě všechny vojáky popravil efektními counter-killy.
I když kdo ví, třeba tam zase budou jednotky, které jsou tupé jako troky ale zato mají skriptovanou 100% imunitu proti všem akcím hráče, samozřejmě kromě jedné jediné vybrané, proti které jsou zase 100% bezmocní.
Divadýlko jako vždy. A jako vždy by mi to nevadilo, kdyby to Ubisoft prezentoval po pravdě a nesnažil se podsouvat, že hra je v oblasti plížení a boje "něco více než předchůdci". Není. -
-
Ha, podle tvé prezentační politiky bych vážně rád slyšel mluvit Activision/Sledgehammer Games o novém Call of Duty. *1*
-
-
Prostě bomba. Tohle jsem chtěl vidět a doufám, že to takhle nakonec vypustí. AC mě zatím nezklamal. Vypadá to skvěle po všech stránkách a soubojový systém je také změněný.
-
-
jak zmenený? vzdyt tohle je šestý díl. chceš rict že se porad hledají?
-
-
Původně na PC je to již sedmý díl, pokud počítám PSV a PSP tak devátý :)
-
-