Přejít na výpis diskuzí
Představení kooperativních scénářů z Assassin's Creed Unity
9.6.2014 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
Řikejte si co chcete, ale vypadá to nádherně! Utopte piráty, jeďte do Francie! :)
-
Prostě bomba. Tohle jsem chtěl vidět a doufám, že to takhle nakonec vypustí. AC mě zatím nezklamal. Vypadá to skvěle po všech stránkách a soubojový systém je také změněný.
-
-
jak zmenený? vzdyt tohle je šestý díl. chceš rict že se porad hledají?
-
-
Původně na PC je to již sedmý díl, pokud počítám PSV a PSP tak devátý :)
-
-
-
Vypadá to krásně ! Nemohu se dočkat vydání. A co teprve kdyby udělali AC z období Samurajů hmmmm *3* . Reálné by to bylo, protože v té době jsou protivníci stejní jako v ostatních dílech. Pistole, muškety atd... Snad příště.
-
Animace při soubojích hrozný. Kolik bude potřeba ještě AC her, aby to konečně vypadalo tak nějak... nedebilně? A to není vše...
Jé, dají tam co-op a my všechny neduhy, které se s AC sérií táhnou už několik dílů, klidně odpustíme. Vydlabaný ovečky jak se patří, pojďme to za 60€ koupit. Pojďme podporovat někoho, kdo nám neustále lže a my si to jak buzíci necháme líbit. *7* -
-
tak jim to napys a porad jim jak seto ma spravne delat posli jim nakej navrch udelej engin souboje ne ?? proc v betmenovi je soubojovej sistem stejnej ??? se zamysli treba nato prides tobe sto treba nelibi ale ale je treba vecina kterim to vihovuje tak proc by meli davat prostor mensine ? sorry za cz sem pol
-
AC nemá být o soubojích podle mě.
-
-
No nemá, ale ovce stealth neumí a vývojáři se mase musí přizpůsobit, protože $, takže AC už bude JEN o soubojích.
-
-
Já jen, že jsi si stěžoval právě na animace SOUBOJŮ a ty by podlě mě měly plnit minimální úlohu v celé hře. Veškerá animace, co by mě ve stealth hře zajímala je ta, pro stealth park-ourový pohyb, plížení a tiché zabíjení ve skupině assassinů, kteří by měli nahradit jednoho nesmrtelného rambo hrdinu.
-
-
-
-
Vždy když slyším/čtu nějaké hlouposti od fanboyů této přehypované "herní"(zmáčkni enter, abys vyhrál)série, která stojí za vy-víte-co, tak se mi chce skočit z okna...
http://media.giphy.com/media/3lqPBrZrMwd5S/giphy.gif -
-
Já si mezitím tukám na čelo co za nesmysli slýchávám... to ses spletl o článek COD je někde jinde. *3*
-
-
Od Brotherhood konečně AC, který zaujalo. Už se začínám těšit.
-
Jooo tak doufám že to po Ne zrovna povedeném Black Flag zase vylepší :-P . Graficky se mi to moc zamlouvá. Jen aby to nedopadlo jako WD. :(
-
tady si myslím že násilí ve hrách presáhlo jistou unosnou mez. jinak jak pristupovat k teto serii, jako k stealth nebo jako k mlatičce? nevim to presne zaradit, je tam parkour, jako z prince of persia, zabijeni jako v hitmanovi, stealth, souboje, dokonce i namorni bitvy. jeste jsem ani jeden dil nehral a jsem docela zmatenej
-
-
Zahraj si 1čku, to byl 1a jedinný díl co měl nejvíce co do sebe. 2Jka už začínalo být takové no řekněme ne uplně ideální a Brotherhood/Revelations se trochu přiblížily... ale určitě si jako 1 zapař 1 díl. Třeba už ani další chtít hrát nebudeš.
Kvalita hry je jak na houpačce, když tedy pominu všudepřítomné bugy a občasné glitche. 1dobré 2 docela taky no 3-4 takové intermezzo před horší 3 a zase naopak štavnatější 4tkou. Liberation trpící neduhy původní hry a taky asi i portací sem nepočítám. -
-
nekdo rika že nejlepší byla dvojka a že jednička byla repetitivní a navíc jsem videl videa ze soubojoveho systemu z jedničky, kdy byl assassin obkolesenej 5 nepriteli - a současne do nej bušil jenom jeden.
praveže mne to kdysi velice lákalo protože jsem čekal v podstate neco jako hitmana v stredoveku + socialni stealth (zamichani se v davu) a parkour. Ale pak jsem četl recenze a pry to skončilo jako nejaka nudna mlatička s blbou AI -
-
Jednička už bude bohužel z dnešního pohledu a nabídky nuda. Byla ovšem první, atmosféra středověké Svaté země jedinečná, každé město mělo svou specifickou hudbu, barevný filtr, architekturu, takže z tohoto pohledu se jedná o stále nepřekonanou záležitost. Ta repetitivnost tam je, obávám se, že už by u toho málokdo vydržel. Dvojka toho v tomto ohledu nabízí mnohem víc, především přesun do interiérů, vedlejší úkoly atd. Také ovšem díky tomu určitá rozplizlost příběhu, ten v jedničce mě svou uzavřeností oslovil víc.
A nemůžu si pomoct, ale v jedničce byl nejlepší soubojový systém, asi i proto, že další díly už se soustředily na efektní zabíjení, řetězení a komba. Jednička přidávala dovednosti a schopnosti postupně, především v první polovině je to z důvodu omezených schopností a méně nepřátel lepší než v pozdější fázi, kdy už je stráží všude plno a je z toho sekaná a mlýnek na maso, jak ho známe především z posledních dvou dílů.
Jednička je pro mě prostě jednička, ale je to záležitost pro lidi, kteří se dokážou přenést přes nedostatek vedlejších úkolů a opakování několik věcí stále dokola. -
-
Souhlas, já ve 4tce a předtím taky už celkem kašlal na vylepšováky zbytečné a zdlouhavé. Dalo se to uhrát v poho bez nich pomalu říct že to byla větší výzva by se dalo. *3*
-
-
To vůbec jen to bylo moc krátké nato aby to mělo co ukázat ale byla to pecka před tím nikdy doposud neviděná a já když jsem četl preview/dojmy v tehdejším OPS2 z PS3 verze fakt jsem na to koukal no neskutečné to bylo. Není to ovšem o tom že bych si kté hře vybudoval větší vztah s tím že bych jí odpouštel to ne.
1čka taková preview celého assassina , 2jka už byla v leččems někde jinde a Hitman to není je to takové no jiné , mlátička to taky není Ai je diskutabilní. Prostě pořid a uvidíš sám mě jen u 1čky mrzelo že to skončilo tak rychle.
-
-
-
-
Vypadá to fakt nádherně.Klidně bych si prošel Louver nebo Elysejský palác :). A gilotína na náměstí revoluce taky nesmí chybět. Vůbec se divim, že tohle období vybrali až teď, ale na druhou stranu v tomhle grafickym kabátku to bude lepší. Po delší době mám zase na assasina chuť.
-
Jako jo, vypadá to pěkně ale dokuď nebude díl z rudolfínský Prahy tak nezájem )