Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lawliet
    Teda... jak to vypadá? Vypadá to skvěle. Assassin konečně vypadá v mezích nenápadně. Žádnej papoušek. Ale splývavej hábit, jak to mám u assassína rád. (Myslím toho pravého z jedničky) Pohybuje se řekl bych o dva stupně líp. Hra se dokonce jeví, že bude schopná vyrenderovat pořádnej dav. (Konečně se taky vrátilo moje oblíbené prodírání davem)

Konečně to také vypadá, že po vlítnutí do interieru nenaskočí pouze trapná cutscéna a modlím se za to, aby interérů bylo ne-poskromnu, tvořili jisté alternativní cesty s protivníky a celkově, aby misi nějak rozšiřovaly. Nicméně po tom, co mi za zády roztříkají krev vojáčka všude okolo, by se dav mohl chovat trochu zajímavěji. Třeba ženská by mohla začít řvát. Dav by se mohl zbouřit. Stejně, jako se to událo po napadení panáčku v předu. Chlápek prostě jen mávne rukou a ženská (všude vykreslována, jako od přírody histerické stvoření a navíc žena "prostého" původu) ani neštěkne. Představoval bych si nějaké kouřové bomby, nebo něco ninjovského před tím, než odstraním panáčky branící mi zaujmout smluvené pozice. Nicméně možná to je daň za přístup hry k realitě.

Avšak samotný co-op působí velmi svěže a jako něco, co do téhle hry patří a když to tak pozoruji jako něco, co hře dlouhou dobu chybělo, jak useknutá končetina,který Na-rozdíl od multiplayeru, kde si navzájem podřezáváme krky. Ten mi přišel, jako odbočka. Slepá. Na vyblbnutí, ale né plynoucí z žánru assassinovského. V jedničce byl assassin ten pravý vrah. Pích ho a zdrhej, zbytečně se nezdržuj, nebo dostaneš tipec. Dvojka až trojka se z assassina stal stroj na zabíjení, kdy pomocí kompo killů mohl projíždět nepříteli, jak rožhavenej nůž máslem. Čtverka to samo stím, že npc zasazovalo snad větší rány? Přišlo mi to obtížnější zejména vtom, že malokdy jsem viděl nad panáčkem varování bránit se, tudíž jsem předpokládal, že panáček třeba nedosekne. Někdy ano někdy ne. Někdy naopak to snad i vykrýt kvůli chybějícímu znamení nešlo.

Takže co-op je něco, co by tuto "vraždící mašinu", která překoná armádu, nebo dvě mohla elegantně nahradit a já v tento prvek vkládám velké naděje a doufám ,že to tvůrce napadlo právě z tohoto důvodu.
    • Jsme spřízněné duše. *14*
  • tam pod tou gilotinou divně leží ne?
  • Vojta_Ilavsky
    Lepší coop než multiplayer zrovna u AC.
    Konečně pěkná grafika na celý tý E3, osvětlení je naprosto nádherný, jsou tam naprosto plynulý animace a celý to působí nesmírně přirozeně. :) Když si pomyslím, že po Brotherhoodu jsem nad AC zlomil hůl, protože to šlo do sraček, tak teďka konečně možná vyproštění se z osidel NEAssassínů(3a4). :)
  • walltar
    Cinematic moc pěkný ... akorát ta hudba? Si někdo dělá srandu? Ta to úplně podělala.
  • Chacha už je to tu zase: "vylepšený boj" a podsouvání, že je potřeba zůstat v úkrytu.

A já říkám že není a že jeden jediný hráč by klidně celou misi dokončil sám tím, že by prostě všechny vojáky popravil efektními counter-killy.

I když kdo ví, třeba tam zase budou jednotky, které jsou tupé jako troky ale zato mají skriptovanou 100% imunitu proti všem akcím hráče, samozřejmě kromě jedné jediné vybrané, proti které jsou zase 100% bezmocní.

Divadýlko jako vždy. A jako vždy by mi to nevadilo, kdyby to Ubisoft prezentoval po pravdě a nesnažil se podsouvat, že hra je v oblasti plížení a boje "něco více než předchůdci". Není.
    • Ha, podle tvé prezentační politiky bych vážně rád slyšel mluvit Activision/Sledgehammer Games o novém Call of Duty. *1*
  • Mato1987
    Nechcem robiť ukvapené závery, v kútiku duše som dúfal, že nový assasins creed bude iný, ale oni sa rozhodli ísť smerom kooperácie ... a tam to u mňa aj skončilo.
  • najviac ma serru tie pohyby a animacie.
  • Nápad s coopem dobrý, uvidíme jak se ujme ;)
  • Coop na nic, jelikoz nepratele neumi utocit ve skupine, ale vzdy jen v rade cekaji, az dostanou po tlame. Clovek ani opice nedokaze takhle splhat, takze hrajete za mimozemstana (*mozne odhaleni ve 126. dile). Ta kape, ve ktere vypada nenapadne, jak ruzovy h*vno na chodniku urcite natahne radu cool decek, pro ktere je tato hra primarne urcena. No tesime se strasinky moc ! *14* *14* *14*
    • Řeklo děcko.
  • Jack1947
    Takové množství detailů až tomu lze těžko uvěřit, že to tak vůbec bude. Grafika je celkem dobrá i když z toho hodně kouká assassín - koneckonců to bude další díl no. Na konzolích budou možné propady FPS u PC bude zase krvavé HW jak bývá zvykem.

O tom že boj a atp... asi nedozná moc zmen a bude stejně jako dřív štvát, to nečekám že by se někam posunulo no. I když některé pohyby jsou při boji nové. Vyplácanej z toho nejsem.Zvědavý na to ano. Nezkazí to to je jasné jen to asi nebude takové jak prezentují...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit