Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prečítal som si ten članok veci prečo hrať TESO. a toto neunosné machrovanie a ohovarianie ostatných MMORPG je až trápne. TES mám rad ale dufam že toto bude prepadák.
  • Když se dívám na ty obrázky, tak se mi vybaví BUILD engine... Ten ale vypadal možná líp
  • Je pekné že hra má fan stránku. Čo nie je pekné sú indície o tom, čo bude Elder Scrolls Online zač. V diskusii na Nete som čítal dve vyjadrenia od ľudí zapojených do beta testovania a tí sa zhodne vyjadrili, že hra je nesúrodá, bez nápadu, nezaujímavá. Ako keď tvorcovia nevedeli, čo vlastne chcú.
    To by samozrejme mohlo byť subjektívne hodnotenie, ale pomaličky sa začínajú objavovať reálne náznaky, že by mohli mať pravdu. Posledný trailer, ktorý akosi nezapadal do prezentovaného prostredia, obsah zberateľskej edície...
    Za všetko snáď toto hodnotenie:
    http://www.youtube.com/watch?v=-G4CFCU0fWM
    • walltar
      Jo ten trailer sem částečně nepochopil ... on navazuje na první cinematic trailer, ale nepochopil jsem co dělá Mannimarco s tou nemrtvou armádou.

Pravděpodobně to je důvod proč bude IC ve hře nedostupné, jak se k němu člověk přiblíží, sundá ho nemrtvá armáda.

Já nevím, ale mě příjde že lidi přehání ... když se podíváš co v té imp edici je za bonusy, tak je to směšné. 5% XP, Kůň a hubený nord ... kdybch ji nesehnal za 1200,- na GMG tak by prostě neměla cenu. Určitě to není P2W, spíš je to směšné.
      • jaký nord, je to imperial. ja se divil kde nechali imperialy.
  • yenda1
    Vydej sh*t, připlácni na to známou značku (TES, Star Wars), do pár měsíců vydělěj, pak F2P, over a nazdar jeď k móóři. *1*
  • Keby pani Suzie Fordova radsej povedala preco by hru mali skusit fanusikovia serie... *13*
  • Nechápu, jak tady ještě někdo může být fanboy a optimista, když poslední dobrá TES hra byl DF a MW. Lidi, nenechte si sr*t na hlavu, jinak se ten herní průmysl už nevzpamatuje.
    • walltar
      Mě bavil jak Oblivion, tak Skyrim ... Jen bylo potřeba použít pár modů, které vyřešili problémy s UI a podobně.

Ale u ESO jsem optimista z jiného důvodu ... nemá to s SP TES hrama moc společného a mám rád MMO.
      • Se máš čím chlubit...
        • walltar
          Já se tím nechlubím ... jen konstatuju skutečnost. Nemám potřebu si něco dokazovat, takže proti hrám jako skyrim nemám předsudky ... hrál jsem to, bavilo mě to.

Stejně jako u MMO ... některé mě baví a některé ne. Ale už nemám potřebu někomu vykládat jak jsou špatné, nebo mu dokazovat že jsem lepší, protože jsem hrál EvE, nebo že nehraju na konzolích ...

Takže nějak nechápu co chceš sdělit tvým komentem, možná kdyby si to rozvedl....
          • Módy jsou ti k ničemu u této hry.Každý tady píše jak je to s
            Modama už hratelne,ale to je omyl.Problém hry jsou naprosté základy hry od questu až po bojový systém,na to jsou moderní kratci
            • Ano. Blbečci, kteří rádi Skyrim by měli držet hubu viz. ty Veskoslave a nikde se nevyjadřovat. Nikdo nestojí o nevkusné blbečky...
            • Veskoslav
              Co to mektáš? To jako, když mám rád Skyrim, mám být zticha aby s prominutím blbečci jako ty byli spokojení? *7*
            • walltar
              Tak si seď v koutě ... Já nemám potřebu měnit svoje názory kvůli ostatním, takže se za ně nemusím ani stydět.
            • Kdyby se mě líbil Skyrim, tak rozhodně sedím v koutě a neventiluji takové úchylky do éteru. A k tomu ten avatar Masaryka.
            • A proč se s tím tu chlubíš?Dyť je to ostudné.
            • walltar
              Takže říkáš, že mám psát že hra je špatná a že mě nebavila ... i když to není pravda?

Já sem hrál, jak Skyrim, tak Oblivion a obě hry mě bavily ... možná byli horší, než morrowind ale pořád to byli hry co mě zabavili na několik set hodin.

Určitě to není omyl psát, že je to s modama hratelné, pokud to člověku hratelné příjde. To že je tvůj názor jiný jako můj z něj pravdu nedělá ... já hru hrál a bavila mě. Někoho jiného hra nebavila.

Třeba mě vůbec nebavil DayZ ... Přišlo ně to, jako nudná a nezáživná záležitost. A přece to neprosazuju jako pravdu. Ani nikomu neříkám, že je omyl že ho hra baví. Nejsme svatá inkvizice ... jsme lidi, kteří probírají názory na hry na diskusním fóru.
      • Je mi jasný, že s jdu pro mínuska, ale zkratky proboha neskloňuj. Předpokládám, že si neměl na mysli European Space Agency ale ESO/TESO/TES MMO/TES komix Online. *3*
        • walltar
          Máš pravdu ... opravil sem to. V tom zápalu psaní sem si to ani neuvědomil.
  • Veskoslave? Ty kupuješ karty na swtor za 520? To je nějaký drahý. Já to kupuji za 380.. viz http://tojepohoda.cz/62-star-wars-the-old-republic-60-day-prepaid-card-5035228107441.html
  • imo wow klon nemá šanci uspet na trhu
    • No právě že WoW klon v novém kabátě má tu největší šanci. Ale naštěstí tohle není WoW klon *3*
  • Opravdu nevím jak může někdo srovnávat ESO a WOW... maximálně v tom, že jsou to oboje MMO a tím to hasne! Kdo nehrál betu asi nepochopí, nicméně poďme to rozebrat:

WOW = grind, grind a pořád grind, atmosféra již dosáhla nuly, furt to stejné dokola hrál jsem to do WOTKL a konec i tak to bylo jen ze zvyku, lituju ty kteří to hrají doteď, původní wow měl smysl jen prostě zmrznul v době bo to stále vynášelo proč by se autoři nějak snažili...

ESO = méně grind ano je tam of course bez toho to nejde, nápadité questy, snaha o jiný combat systém = né není dokonalý ale ukažte mně jaký MMO combat sys je? Real PVP - né nejáký posraný instance a dungeony prostě hear and now!, atmosféra TES na 75% - na MMO úctyhodné, ne... není to dokonalý, nelíbí se mně plno věcí, ale rozhodně lepší než nějaký WOW, nevím jestli za to budu platit chtělo by to "tryout" system
    • Hear and now, prostě Poslouchat a teď! ;)
      • https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuiS1DNbMTCyw0xjpBX9B6KYmalp5HLj_Gq7f_Xzq2bccUcvcQjg actly. *13*
    • To je šilená sraačka co jsi zplodil. Sice nemusíš mít rad WoW, ale je stále nepřekonané. Hlavně v oblasti PVE. Raidy má prostě unikátní a opravdu, opravdu těžké. Když srovnám SWTOR, které hraji tak to je v oblasti raidu nebe a dudy..
      • já měl rád wow psal jsem že původní hra měla smysl *3*
        • I pandy jsou milionkrát lepší než TESO....
    • PravyMonty
      Lets zničehonic vkládat doprostřed věty anglické slovní spojení! Yea to bude of course velmi cool, ty bro!
      • se z toho hlavne neposer bro *5*
  • tohle hrat nebudu to pro me není elder scrolls

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit