Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • švab:No já se za odbornika na tanky nepovažuji ,ale načteno a nacestováno po celem světe diky tankům mám hodně.WoT je od jisté doby skutečněj jen arkádová hra a nic vic.Asi jsem čekal od té hry víc.
  • Nerealizované ano, ty zůstali na papírech nebo jako prototyp a tady máš možnost vidět, jak by asi vypadali.
    Já si teď nevzpomenu, jak to je teď ve WoT stanky.... od roku 1938-48? Nebo až 56?
  • švab:ještě bych bral nikdy nerealizované koncepty tanků ,ale že tam jezdi poválečná technika mne zkrátka vadí.
  • Ja nejsem odbornik, ale jak muze zadni pancir, ktery byl vetsinou rovny kvuli prulezum byt silnejsi nez predni zkoseny ? Cili podle tebe by tanky meli na bojisti stat zadky k sobe nebot jsou tam silnejsi. To trochu postrada logiku nemyslis ?
  • Začni se více zajímat o druhou světovou válku a uvidíš, co vědci vymýšleli za různé sci-fi kousky. Si navíc poněkud vedle..... tank při útoku jel dopředu a přední pancíř byl nejsilnější, proto taky každý útočil na tanka buď z boku, nebo do zad. Ses asi díval na mnoho nekvalitních filmů o druhé světové válce co?
  • Ses trosku mimo, zadna dira tanku HP nebere, leda by si spadnul ze sraru. Pri skoceni ti max spadnou pasy. Dal co se tyce WoWp tak neni vubec pravda, na mysi a klavesnici se to hraje uplne na p*cu a s joyem si to naopak davas krasne.
  • A to jsi viděl kde s tou dírou? Na nějakým videu z betatestu tý fyziky, ne? :D Jistě že fyzika poškodí, ale to si musíš už docela slušně jumpnout přes nějakej kopec nebo ze srázu :)
  • Presne jak pises - navic tam mastej vsemozny scifi tanky, jejiz parametry ani trochu neodpovidaji realite - a to nejen realite toho konkretniho stroje, ale ani tomu, co by clovek logicky predpokladal. Napr (to pro neznale) kdybyste to nevedeli, tak tanky maj zasadne celni pancir slabsi nez bocni a i kdyz maj papirove zadni pancir nejslabsi, tak vydrzi zezadu zdaleka nejvic ...
  • Letadla jsou 100x horsi nez tanky, protoze tam se pohybujes ve 3D a to oni naprosto nezvladli. Co hur, dalo by se celkem predpokladat, ze pokud mas knipl, budes alespon v lehky vyhode proti nekomu, kdo to hraje na klavesnici, ale tady plati presnej opak - ses na tom hur.

BTW: Jestli nekdo tomu co natlacili do tanku rika fyzika, tak ja sem cinskej buh srandy ... tank prejede diru a 50% HP vp.rdeli ...
  • O to prece vubec nejde, jde o atmosferu hry - kdyz ti nad hlavou budou probihat souboje letadel, na mori uvidis lode ...

Jenze oni jsou neschopny udelat daleko trivialnejsi veci, takze do her jen mastej jednu krabici za druhou, naprosto nesmyslnou scifi techniku, kterou jen neustale rozbijej balanc a navic jeste okradaj hrace, kteri do toho dali nejaky prachy. Jen si kup nejakej premiovej tank ... a za mesic budou jeho vysledky v bitkach polovicni.

O tom, ze !LZOU! hracum, ani nemluve. Napr o podpore multicore uz v Bete tvrdili, ze to neni zadnej problem, ze staci prekompilovat exac, a ze to v ostry samo bude (da se dohledat).
  • ze začátku jsem WoT miloval. jak se tam pak s tankama z druhé války začalo bojovat s poválečnejma tak mne to přestalo bavit.
  • Jestli si dobre vzpominam, nekde jsem videl, ze by radi meli global mapu ktera bude propojena a budou se na ni odehravat clanwars jako ve WoT tak WoWp a WoWs, ale jestli to bude a kdy to je asi zatim jeden velkej otaznik.
  • WoWp maji uplne stejny model jako WoT. 15 lidi na kazde strane v ruznych letadlech a jdou proti sobe. Ja cekam stejny uspech jako ma WoT, bohuzel to ma i svoje nevyhody stejne jako WoT ( hlavne expeni tisici zkusenosti a milionu kreditu). Napriklad, ale co se tyce matchmaking tak to tam neni takovy problem jako ve WoT. Zatim se mi nestalo abych videl o vice jak dva tiery horsi nebo lepsi letadlo a i s nizsim tierem kdyz clovek umi tak dokaze pekne zatopit. Clovek se tu naopak nema kam schovat a nemuze campovat pul bitvy ve krovi. Pokud si hned na zacatku spatne nalitnete do nepratel, je s vama amen. Je tu daleko vic znat kdo ma skill a kdo je jelito.
  • mudrlante, tak zaloz studio i s temi trapaky tankerem, lala a muzete zacit. By me treba fakt zajimalo co je na WOT tak strasnyho, pro ty "neznale veci"
    Tem letadlum teda moc neverim i ja, ale ty lode kdyz to bude neco jako Battlestation midway nebo pacific tak to bude zabavny. Mne to s temi lodemi v Battlestation ... fakt bavilo a rikal jsem si, ze by neco takoveho mohl nekdo udelat.
  • http://www.youtube.com/watch?v=TFJzmttbDTY
  • Uz vidim jak Bismarck spolu s Iowou budou strilet na Yamato a Hood. A ja zas quitnu *1*
  • Po tom co udelali z WoT (pro neznale veci, masova arkada par excellence), tak tomuhle studiu uz neverim ani ho*no .
  • Kozy
    souhlasim ten model se už přejedl a fakt nechci hrát to samý znova, chce to změnu bye Wargaming.net
  • sugyn
    Uz vidim jak tankem sestrelis letadlo, a ponorkou zabijes tank.
  • až naprší a uschne, tůdle *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit