Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Příklad? Nové XCOM
    Steam - 49.99€
    Xzone - 799Kč
  • Veskoslav
    Většina? A kde ta většina je? Průměrná rychlost v Čr je 30/15 Mbit/s.
  • To je sice hezké, ale naprostá většina lidí na optice nesedí a musí se spokojit s nějakou pomalejší verzí ADSL, nebo Wi-Fi..................
  • Veskoslav
    350 Kč za 100/50 Mbit/s, to, že ty jsi nechopný si pořídit lepší net, není chyba ČR. A nepleť si mobilní net a pevné připojení.
  • Veskoslav
    Steamova předražená cena? A v hlavě v pořádku? Asi ne.....
  • Veskoslav
    A jéje Jejdaskovič, hlavní pokuřovatel konzolářů:) No čekal jsem tvůj blábol.
  • Jestlize pomaly internet vydavatelum brani opustit klasickou retailovou distribuci, tak jsem mu za to vdecny. Pochopi kazdy, az bude nucen kupovat novinky pouze na steamu za steamovou predrazenou cenu. Ja konkurenci v distribuci her vitam.
  • ehm platim 500kc za 100mbs optiku .....
  • To ses fakt mylne domnival.
  • Přesně tak, internet! Jaképak konzole, já bych všechny ty internety zakázal
  • postolka
    Tesne :D
  • postolka
    No co se tyce rychlosti pripojeni, tak jsme na celosvetovem zebricku docela nahore (myslim ze snad v top 10), takze si nestezuj :D. Ohledne cen nevim, ale podle me u nas pripojeni zas tak drahe neni (ve srovnani s tim, jak je predrazene mobilni volani).
  • pomalé? Jestli se nepletu tak v ČR je 8 nejrychlejší net na planetě. A ty ceny taky nejsou nic neúnosnýho...
  • walltar
    Piráti už vyšli z módy? *1*
  • Veskoslav
    A já se mylně domníval, že vývoj brzdí sami tvůrci+duo Microsoft a Sony se svými konzolemi (nintendo nepočítám, to je opožděné odzačátku) Ještě že je ten internet, aspoň je na co se vymluvit.
  • Jo tak internet *15* Už neví na co to mají svádět...
  • Ian může být rád, že nežije tady :) Předražené a pomalé :)
  • Vyvoj her obecne je zabrzdeny a to po vsech strankach, at jde o hratelnost, pribeh nebo grafiku. Za poslednich 5 let neudelaly hry zadny pokrok, nejnadejneji to vypadalo v MMO, ale i tam se to posr..lo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit