Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možná ti to bude připadat, že jenom rejpu, ale už si někdy viděl něco programovat na konzolích? *5* A pravdou bohužel je, že konzole vývoj her brzdí... to že protlačily hry více mezi lidi je sice pravda, ale brzdí vývoj... podle mě jsou to dvě rozdílné věci
  • Je to ten Ian Livingsotne co psal dříve Gamebooky?? Nebo je to pouze shoda jmen?
  • exmaxx
    Jedine, co mi na digitalni distibuci vadi je nemoznost prodeje hry po dohrani. Cili nezbyva nez si pul roku rok pockat, nez cena klesne na rozumnou hranici.
  • exmaxx
    Souhlas.
  • exmaxx
    Otakou zustava, kolik stal vyvoj konzoli a jake jsou naklady na jejich vyvoj. Tyto naklady musi byt pokryty vyssi cenou her. Tedy alespon prvnich par let. Dnes, kdy uz jsou naklady pokryty, takze cenu konzoloidnich her muzeme nazvat bud nenazranosti ci opravnenym ziskem. V kazdem pripade - kdyz se ty hry prodavaji, tak proc jit s cenou dolu?
  • Když má 100 lidí internet 100Mbps, a 10 000 lidí 5Mbps, pak se nediv *7*
  • Veskoslav
    No pokud se bavíme o předraženosti. Jak je možné, že konzolové tituli jsou předražené neustále už od počátku a dražší od 200-700 Kč?:) Naopak by měly být dražší pc tituli, špatně se prodávají, musejí se dělat úpravy, aby to jelo na více typech pc (grafika, procesor, operační systém). Nic z toho konzole nemají, tam je jeden přístroj, nic víc. Předražené jsou proto, protože je Sony a Microsogt nenažraní:) Nic víc v tom není.
  • Počkej Jejdasku a oni ty hry na konzole nejsou předražený oproti pc hrám. Steamový hry jsou ještě fajn protože tam se dočkáš aspoň nějaký výrazný slevy.
  • Vývoj her brzdí akorát tak dementní konzole pro dementní hráče, na kterých se dá hrát plnohodnotně leda tak Minecraft *15*
  • ok, jo, tu polovinu jsem přestřelil, když si steam bere 30%. tak 3/4 ceny potom. I tak je to ale oj... kupujících.
  • Nevím, moc se mi to nelíbí, pokud jde o dobré "větší" hry -.- Ale to už je názor každého.
    Stejně to dnes funguje pitomě, páč jsem si myslel, že vemu disk Torchlight 2, nainstaluji hru a jdu hrát - né, musím si to aktivovat na steamu a zapínat ho při každém spuštění *10*
    ALe tím neodsuzuji dig. distribuci. Jen chci říct je na tom všichni moc vydělávají.
  • Tak to by jste pane Livingstone neměl mít problém: "EU chce stomegabit pro každého. Za 9 miliard eur"
    http://connect.zive.cz/clanky/eu-chce-stomegabit-pro-kazdeho-za-9-miliard-eur/sc-320-a-165768

Taky jsem pro...
  • To je legracni, ze pisu blaboly, kdyz po tobe neco zopakuju :-).
  • Předraženou? Ona ta infrastruktura Steamu nic nestojí, hm? Nebo vývoj, vůbec spravování té databáze her a uživatelů. Zato pár BR/DVD placek, no jeje, to vyjde na celé jmění. A ten třístránkový installation guide! O krabici radši ani nemluvím, na to musí vybírat charitativní sbírky.
  • Veskoslav
    Ne, stačí si přečíst to, co píšou uživatelé a fórech.
  • walltar
    Mě to stačí bohatě .... sice nestihnu stáhnout film, než si připravím večeři, ale s trochou plánování je to bez problémů.
  • Je videt, ze jsi desny odbornik :-).
  • Veskoslav
    Tak i 6/2 je podle mě dostačující:) Vím, že bývalá na vesnici má taky 6/2 a vše jede jak má. Jako spíše ty vysoké rychlosti jsou taková "rozežranost":)
  • Veskoslav
    Omlouvám se, nevím, co jsem dosazoval za čísla. Máš pravdu.

Novinky jsou předražené, to vždycky byly na Steamu a nikdy se nevyplatila kupovat novinka na Steamu. Ale vymlouvat se na internet jako v případě tohoto pána je zcela alibistické.
  • Permanentně, moulo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit