Přejít na výpis diskuzí
President Eidosu věří, že pomalý internet brzdí rozvoj her
19.10.2012 | Adam Homola
118 příspěvků
-
A ted odhadni naklady na tvorbu takove hry a odhadni, kolik pc hracu ji neukradne, ale koupi za plnou cenu, at vidis, jaky jsi utopista.
-
Konzole vyvoj her na pc nebrzdi, brzdi ho nedostatek penez. Protlacit hry vice mezi lidi znamena prinest vice penez. Hry pro konzole se vyviji a obcas jsou velmi dobre, tak jako tomu bylo vzdy. A ze na pc platforme neni dost penez a vetsina pc her jsou pouhe porty? Za to si prece pc platforma muze sama, nezvladla sve financovani a stala se z vetsi miry zavislou na konzolich.
-
Uzivatele nebo Sony hateri? Ja jsem s PSN docela spokojen, rozhodne vic nez se Steamem, ktery ani neumi prochazet seznamy her tam a zpatky, cimz ve me vyvolava dojem, ze ma uzivatelske rozhrani z praveku. V tomhle smeru jsem opravdu nic horsiho nevidel a pritom je to ta nejzakladnejsi vec. Takze spolehat na to, co se pise na forech, je ponekud nemoudre, vis ze o tobe na forech pisou, ze jsi blb? :-)
-
Startovacia cena na steame je umela, a je to cena ktoru si davaju distributori, ktory su tlaceni retailom. Je to pekne vidno na mensich portaloch , ktore predavaju Steam kluce a tam bez problemom ide steam verzia zohnat za nizsiu cenu ako v retaile uz pri starte.
-
Livingstone je vyčúraný idiot, který mluví o kvalitě her a přitom myslí na to, kolik by mohl vydělat, když by hry distribuoval čistě mimo obchodní síť - přímo. Krom toho, že by zas přišla spousta lidí o práci, by hry nebyly vůbec levnější, jak ukázal třeba Playstation Store a jejich 3 roky staré hry prodávané digitálně za 1700,-...
Aneb všemi 10-ti za zachování médií, protože jen to je forma, jak si udržet vlastnictví hry, rozumné ceny atd. -
4G stoji neco pres 4 tisice... sam vidis, ze takovy PC neslozis za cenu, aby rozjelo vsechny ty hry (ta sestava co jsi slozil, by ten Dishonored stejne nerozjela)...
-
Nemyslel som port, to je totiž najvačší výsmech pécéčkárom v dejinách .)
Myslím si, že teda aj v dobe toho tzv brzdenia sa stále dá nájsť veľa diamantov na hernej scéne. V podstate tak isto, ako tomu bolo vždy. 10hodín v FPS bol vždy štandard, samozrejme že by sa to dalo prekonať (z posledných napr v Borderlands - nehovorím teraz ale o AI alebo zničiteľnosti prostredia, len o dĺžke).
Z autohealingu mám nočné mory aj ja, takysto aj z cover systemu.
No jedná sa o vec technickú? .) Konzola by nezvládla lekárničky? .) -
Konzole zdá se taky *1*
-
Veď presne o to ide - o kvalitnejší internet. Aj v článku sa to spomína, nejde len o rýchlosť, ale aj o spoľahlivosť, latencie, celkovú kvalitu...
-
Můj net stojí celkem za nic ... sice je 6/2 a ping má celkem v poho ale někdy to de dolů. Naštěstí ho mám zadarmo.
-
Ako hovorím, mne sa to stalo za posledných pár rokov len niekoľko krát a nepamätám sa, žeby som pri tom pociťoval nejakú extrémnu zlosť a prežíval stres kvôli tomu, že nemôžem hrať nejakú hru alebo sťahovať film.
A hneď v prvom príspevku som spomenul "kvalitný internet." Z reakcií niektorých z vás je zrejmé, že kvalitné pripojenie nemáte, a teda vaša nevôľa voči streamovaným hrám je zakorenená práve v tom. -
Nevím, jak u Vás na Slovensku, ale tady u nás, na Moravě, trvá výměna kabele minimálně 2-3 hodiny. A představa, že dělám něco na nějakém programu (hře) a ten se streamuje a já mám čas pouze ty 2-3 hodiny na to, co pak?:) Jde o to, že cloud, streamování je sice fajn, ale já jsem zásadně proti:)
-
"Ó sláva Tobě, svatý Murphy!" (@waltar)
-
No a? Stane sa. Je to naozaj taká katastrofa, že si na pár minút bez internetu?
Ale chápem, ty samozrejme v ten moment pociťuješ nenormálnu túžbu hrať práve túto konkrétnu hru a neexistuje za ňu žiadna náhrada, ani medzi inými hrami, ani v skutočnom živote... *7* -
Ani nejde o to, že ti ho můžou kdykoliv vypnout, ale že pokaždé když vypadne net tak chceš buď něco hrát nebo stahuješ ten film na který se chceš dívat kdyby vypadnul net.
-
Nebo s naštvaným ptákem:-D
-
No protože nepřízpůsobiví neobjevili tvůj optický kabel, což se občas u nás stane:) Spíše jde o to, že to prostě kdykoliv můžou vypnout:)
-
Zapnem si telku, pustím si nejaký film či seriál z disku, alebo si prečítam knihu. A teraz vážne - za posledných 5 rokov u mňa internet vypadol možno 5 krát a výpadky trvali pár minút, maximálne pol hodiny.
-
Když vypadne internet tak si zapneš mobil a půjdeš si na záchod hrát na naštvaného ptáka.
-
No Legend of Grimrock jsem si chodby maloval na čtverečkovaný papír:-D