Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Já sem osobně zase rád za digitální distribuci, i když je stejně drahá jak krabice ... já sem zrušil v PC mechaniku ... navíc skladovat doma hromady disků, abych je potom za 5let vyhazoval po krabicých na to taky nemám náladu.
  • 841 × 1,5 = 1261, takze 50 %, ani pocitat neumis.

Neresim jake podminky ma Steam, tvrdim, ze ma predrazene novinky. Jsem rad, ze jsi to pochopil.
  • Irelevantní.
  • Veskoslav
    Polovinu je nesmysl. Náklady na krabici a DVD nejsou polovina. Osobně si drahé hry kupuji krabicové ne z toho důvodu, že by to bylo levnější (většinou není), ale protože ty drahé hry chci mít v krabici. Ale pokud třeba kupuji něco půl či více po vydání, Steam se mi mnohonásobně vyplatí, obzvlášť v akcích.
  • walltar
    Já tu kde bydlím mám 6/2 Mbit/s ... nis lepšího tu není a optiku mě k baráku zatím ještě nepřitáhli. A to nebydlím v zase tak malém městě. Hromada vesnic má jedno wifi a nebo ADSL jinak nic.

Teď se budu stěhovat a nový byt, který sem kupoval za 3M taky nemá optiku ... bohužel co se dá dělat. Když sem bydlel v brně tak to byla jiná, ale ne každý je z brna.
  • Veskoslav
    PSN je totiž tak zprasená služba, že horší neexistuje. Srovnávat to se Steamem je pomalu zločin;)
  • Veskoslav
    Víš jaké jsou podmínky pro Steam a proč jsou nové tituly dražší na Steamu? Vždycky jsou na Steamu hry jako novinky dražší a vždycky budou. Ale později nemá Steam konkurenci a brát nejnižší cenu na Heureka je docela na palici, protože osobně bych si v těch nejlevnějších nekoupil ani šroubek, natož hru za 900:)

P.S: Zhruba znamená něco okolo, ale cena 1250 na Steamu odpovídá předražení o 33%, což zhruba není:) Ale průměrná cena D v obchodech se pohybuje od 950-1150:)
  • Tak ono je to jednoúčelové zariadenie ktoré si človek kupuje z nejakého dovodu, tak ako si kedysi ludia kúpili CD prehrávač, kazetak,video presne vedeli čo od toho očakávať a na ten účel si to kupuju. To že to vie prehrať hudbu, video to už je len třešnička na dortu.
  • Veskoslav
    Pro rozšířenost nejspíš ano, ale to si myslím u rvní generace konzolí. Když se raketově snížily ceny pc, bylo to už o něčem jiném. Ale když stála konzole 15 000 a srovnatelný pc 35 000, to pak byl problém. Ale to už dávno neplatí. Navíc u konzolí je problém ten, že je to uzavřená platforma, nemožnost si cokoliv měnit a kromě filmů a her je osobně podle mě pak k ničemu.
  • Fajn, tak si misto steamu dosad psn a je to uplne to same.
  • I kdyby to stálo na steamu stejně jak krabice, pořád je to jen licence bez krabice = předražené. Dokud nebudou stát klíče polovic co retail, tak to bude předražené. *4*
  • To ses fakt tak blby? Co treba dishonored, na steamu za 50€, na heurece nejnizsi cena 841 Kc, na steamu tedy zhruba o 50 % drazsi.

A to tu retail verzi jeste muzes prodat a vubec s ni svobodneji nakladat. Taze i po te co ji koupis ma stale nejakou hodnotu.
  • to som len dodal lebo minule som tiež niečo napisal a slušne si ma vyfakoval nech si idem pisat na Slovenské servery.... ale o inom je téma

ja som o tom že to nebrzdí vývoj nepovedal ani slovo ale hovorim to že v hernom priemysle maju svoje miesto a spravili pre neho možno aj viac ako počitače ( vec názoru )
  • Jenže průměr je celkem nepoužitelná hodnota, pokud rychlost není rozdělena rovnoměrně.
  • tak PC scena a prodeje PC her asi malokoho zajimaji... :D tady se mluvi urcite o konzolich, jejich moznosti digitalni distribuce, moznosti online hrani apod... protoze ty tvori mnohem vetsi zisky, nez warez PC scena :D
  • Veskoslav
    A víš, proč je to tak drahé na Steamu? Původní cena měla být 39,99:) Ale něco se zvrtlo. Steam k tomu dal i prohlášení:) Zkus jiný příklad toho, jak je Steam předražený. Kdy se podívám na Origin, který je permanentně předražený:)
  • Veskoslav
    Proč mě nevadí, že píšeš slovensky, rok jsem se Slovenkou žil a slovensky umím číst a jsem naopak rád, že tu přispíváte, ne jak pár hlupáků.

No nechci ti kazit iluze, ale právě díky pc mohl Microsoft vybudovat to a dát na vývoj konzolí to, co dal. A opravdu mi netvrď, že něco, co je 6 a více let staré nebrzí vývoj. To řekne jenom omezenec.
  • hmm keby nebolo Sony, Nintenda a už aj Microsoftu tak stále hráš na pc hry niekde v pivnici a všetci ta maju za nerda... díky konzolám sú hry momentálne tak populárne ako sú tak si tieto komenty odpusť a nabudúce použi hlavu. Ďakujem.

PS: a ako je u teba zvykom, nie nenapíšem to po česky a nie nejdem na slovenské fórum
  • Okay, takže tuhle diagnózu, na kterou jsem u tebe měl podezření už dávno, máme potvrzenou přímo od zdroje...
  • postolka
    No ono to dost zavisi na tom, kde clovek bydli. Optiku ti do kazde vesnice nepotahnou. Ale i to ADSL vetsinou staci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit