Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DeDy
    Ten kdo má kamoše, chce hrát coop. Třeba i Company of Heroes se dají hrát skvěle coop 3 lidé vs 3 hadr AI. A kdtž vzpomenu na Alien Swarm, Borderlands, hned si vybavím super zážitky ve třech. Coop se konečně po 15 letech v ústraní vrací. S láskou vzpomenu na ZX Spectrum, Atari, Amiga a hity jako Lethal Xcess, Hired Guns, Ikari Warriors (Commando kde se ovládal i tank). Pravda sice Deus Ex s excelentním příběhem to nebyl, ale ta spolupráce, mňam mňam. Jsem zvědav jak se nový Pán prstenů povedl, už delší dobu ho s kamošama sledujeme. Taky nový Aliens: Colonial Marines vypadá skvěle.
  • Čekám nato od dob Renegade na ZXspectrum+
  • jindra.veliky
    doufam ze bude coop stejne zabavnej a na stejne urovni jako je coop v left 4 dead a jestli ano tak jim muzu zarucit ze si hru koupim a na single ani nesahnu.

jinak ten coop v bf3 je takovej nudnej a bez atmosfery a ja ani nemam nejak potrebu ho hanit a skoncilo to tak ze jsem za 3 dny dodelal 3 mise a smitec a uz me to proste nebavi *3*
    • FiCTive-MAN
      Hele kámo tobě je fakt jen 10 nebo je to blbej vtip ve tvém profilu? *15*
      • on je proste klasickej troll. v horsim pripade fakt blbec. ani v jednom pripade bych na nej nereagoval. dej minus a di na dalsi prispevek.
      • jindra.veliky
        mas s tim snad problem? *1*
    • A proč ty vlastně u naprosto všeho furt mluvíš o B3?
  • Příklon ke kooperaci je mi velice symptaický, ale určitě by mě naštvalo, kdyby to bylo vyloženě na úkor singlu. V Gears of War nebo Borderlands je coop parádní a jde to hrát i v singlu, L4D je v coop pro mě mnohem lepčší v coop než jen single.
    Na druhou stranu jsou hry, do kterých se coop vyloženě nehodí (Třeba Batman Arkham City/Asylum) a dost by mě mrzelo, kdyby takový hry stály mimo trend a tvůrci se tak rozmýšleli, jestli je má vůbec čistě single dělat.
  • Ne. *16*
  • single je single na married je este cas :DDD
  • u mňa nikdy !!!!!!!!!!
  • Coop je pro ty, co se sami nerozhodují. Pro ty, kteří mají naděláno do kalhot ze zodpovědnosti sám za sebe.
    • Masa-san
      Když se rozhodneš vyrazit si někam ven za zábavou, tak půjdeš radši sám, než aby sis užil srandu s kamarády ?
    • Tak tebe bych fakt nechtěl mít v týmu, kde každý částečně zodpovídá za ostatní.
      Tvůj názor mi příde stupidní.
      • Toto je o coop v SP, ja nepisu o MP! V SP pripade si za nazorem stojim.
        • No tak to je další blábol. Když myslíš coop s AI, tak AI tam bývá jen do počtu a většinou jí dává rozkazy hráč. Souhlasím s tebou, že hrát coop s AI je blbost, ale nic to nemění na tom, že tvůj první příspěvek je kravina.
  • Ja osobne mam porad i v dnesni dobe internetu,stale radeji singl,at si kazdy mysli co chce,mne to je naprosto u prdele,ja si hru proste takto vice uzivam,jak tu nekdo znal ze coop jedine s prateli,no ja osobne kamarady zadne nemam ,a z manzelkou to hrat prece nebudu, :),takze coop neresim. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit