Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli to opravdu dopadne tak, jak píše autor ve článku, tak je to hra, na kterou čekám roky...
    • mel jsem v planu napsat neco podobnyho. scifi z "blade runner - like" mesta s otevrenym prostredim. zacinam se tesit vic a vic.
      • obzvláště ten "jdi si kam chceš" faktor. to je něco, co jsem ve hrách neviděl ani nepamatuji. a blade runner - like feeling + dobře vypadající nenaskriptovaná akce? SEM S TÍM!
  • No prvni Pray jsem hrala nekolikrat, nejvic me na nem bavily ty gravitacni pasy... vzhuru nohama to bylo zajimavy... taky opusteni vlastniho tela melo svoje vyhody.... Na Pray 2 se strasne tesim, protoze v posledni dobe moc dobrych FPS nevyslo a plus ja jsem zenska a COD mi pripadne jako vyplach mozku nez sranda... To uz si radeji zahraju DOOM a HL asi po stopadesate *3*
    • prey jako kořist, někdo potřebuje update angličtiny.
      • hups...... sorry.... my bad!!!! *3*
  • misho8723
    Tu máte E3 gameplay od Gamespot: http://www.youtube.com/watch?v=vPMr0joaE6A ..vypadá to veľmi ale veľmi zaujímavo.. Prey jednotka bola pre mňa z jedných najlepších titulov roku 2006, a zo začiatku som nebol príliš nadšený z tohto pokračovania, ale teraz, hmmm... mňam :D
  • Prey 2 mě renderovaným trailerem absolutně rozsekal, takže sem rád, že i hra vypadá nadějně. Jen mě na gameplayi zklamala klasická bota FPS her: jako hráč právě své boty nevidím. A ani nohy. Což je u hry, kde jsou nezanedbatelné parkourové prvky, trochu smutné. Ale třeba jsem se jen moc špatně díval nebo hráči nohy ještě přidají, každopádně fakt, že v 99,9 % FPS her hrajete za vznášející se bod v prostoru s rukama a zbraní, mě celkem vytáčí a je to jeden z důvodů, proč mám radši 3rd person pohled. A tady mě to prostě bije do očí ještě víc, stejně jako je to trapárna třeba v Brinku.
    • jj to je demece ty nohy. Dále je demence, když postava mlčí pořád. Ve Stalkerovi mě ty nohy asi nejvic chybý.
      • nato jsou mody.
    • Tak první hra kde byly vidět nohy je myslim Iron Storm, to už z vás chlapci asi nikdo nepamatuje co ? Parádní střílečka s tématem "Co kdyby němci vyhráli 1.sv.v." vsazená do budoucnosti
      • Dlaha
        První, co jsem aspoň já hrál, byl Tresspaser z 1998. Ta hra se zdála být v mnoha ohledech docela inovativní a zajímavá vlastnost byla, že jste hráli za ženskou a nebyly vidět jen nohy, ale hlavně její prsa, když jste se podívali dolů *1*
        Ale jestli to byla dobrá nebo špatná hra, to si teď nejsem jistej, je to taky nějakej pátek :)
        • Tak som si nieco precital o tej hre a docital som sa, ze povodny Far Cry, Half-Life 2 a Crysis sa inspirovali enginom tejto hry. Crysis vytvoril vraj nejaku hru co sa mala volat X-ISLE a z toho vzisiel Far Cry, obsahovalo to taktiez dinosaurov a podobne. U Half-Life 2 sa inspirovali fyzikou (nie ze by tato hra mala nejaku uzasnu fyziku, ale je to prva fps hra na svete, ktora obsahovala shadery, fyziku, high lighting, bump mapping, komplexnu AI, a pod. ). Celkom ma to zaujalo, asi si tu hru skusim :D
          • misho8723
            malý detail : nie Crysis vytvoril, ale Crytek
            • To mas pravdu, ja som si to uvedomil az ekd som to postol, ale kedze niesom registrovany tak tu nevidim moznost editovat prispevok :)
        • Kukal som sa na to na youtube a vyzera to byt zaujimava hrat ... teda na tu dobu. Akurat ta zenska musi byt asi jednoruka, lebo za cely cas co som videl pouzivala len jednu ruku. Dokonca aj ked v nej mala kalach alebo pusku s dlhou hlavnou tak ju drzala len v jednej ruke :D
          • Dlaha
            já mám pocit, že tou druhou rukou se manipulovalo s předmětama, mohl jsi do ní něco vzít a nýst to s sebou, nebo tahat těžký věci atd. Bylo to trochu podivný ovládání, ale vážně na tu dobu něco nevídanýho :)
      • bmarg
        No ja ti nevim, ale zrovna Iron Storm je jedna z nejhorších her co jsem kdy hrál :-) I v té době to nebyla hra hodná A titulu :)
    • F.E.A.R.
      • a ještě condemned, to je od těch samých tvůrců.
    • bmarg
      Vybavuju si jen jednu hru kde byli vidět nohy -> Call of Juarez.. jinak mě už nic nenapadá.. Ještě vlastně Crysis 1, tam to myslim šlo vidět..
      • Pokud se nepletu, tak jedna z prvních her v historii, která toto měla, byla Operace Flashpoint.
      • bulletstorm myslim tez
      • jo a jeste Duke Nukem Forever *1*
      • XXDarthVaderXX
        Left 4 Dead(první díl)...tam nohy vidíš.
        A pravdu? Že by to bylo lepší si nemyslím spíše naopak...jedna věc je odhad v reálu(kdy vidím nohy) a odhad ve hře.
        • Mahcake
          Určitě je lepší když ve first-person hrách člověk nohy vidí, např. když si vzpomenu na Trona 2.0 tam nohy vidět nebyly a jak se pak blbě skákalo na "krabice" pro nějaký ten upgrade.
      • A v Mirror's Edge právě taky, v podobných "akrobatičtějších" hrách by podle mě nohy prostě být měly a to nejen "na efekt", ale v podstatě i pro lepší orientaci při odrazu atp.
        • bmarg
          Nevím, pro mě to je jen otázka vzhledu. Necítím jak běhá po různých povrzích, takže je to jen vzhled
  • claymen
    Vypadá to kotel dobře :D
  • No vypada to zajimave. Ale doufam ze ty zabery jsou z ty nejakcnejsi casti hry, protoze mi to prijde trochu moc. Svet taky nevypada nejak "funkcni".
    Asi bych si u toho ucurnul, kdyby to byla "komorne" pojata akce v takovejch kulisach. Zadny desitky nepratel na odstrel, dat tam duraz na pomaly, peclivy objevovani sveta, atd. atd. atd.
    Taky mi to hrozne kazi to barevny zvyraznovani a prehnana rychlost vseho.
    Urcite budu vyhlizet, ale zaroven doufat, ze se hodne zkrotej co se tyce vsech tech "cool" paradicek...
    • To bys toho chtěl trochu moc. 95% hráčů se nadšená, tak proč by měnili koncepci? Ale cítil jsem to stejně, jako ty. (taky doufám, že autor hrál na obtížnost very easy)
  • Odulin
    Píšu si: Prey2 začít se těšit;)
  • kravina
    • Ocelot23
      To tvoje narození taky :D
      • že by se nám opakovalo 20. století? Za názor (dost možná jen provokaci pro srandu) odsoudit život? Mladší generace má asi skutečně nějaký vážný problém. Nebo zvrácený smysl pro humor (v to doufám)
        • Zdechni ty vypatlana palice a nehraj si na dobraka lidumila.
    • a co není?
  • Prey 2 byl pro me cerny kun cele vystavy a jsem rad, ze se vse podarilo naplnit. Uz z obrazku atmosfera doslova tryskala a kdyz jsem videl zaznam gameplaye, prvni co me napadlo bylo, ze takhle sakra mel vypadat Mass Effect 2! Zel, Mass Effect byl zku*veny striktni linearitou a hloupym level designem. Tohle proste musi byt pecka a pro me jedna z mala predobjednavek, kterou udelam.:-)
    • SA-reg
      Rouháš se proti božskýmu MAss Effectu 2, budiž uvržen do hlubin pekelných.

Jinak Prey 2 vypadá super, ale nikdy mi nepojede... *9*
      • Dlaha
        V takových chvílích je člověk rád za konzoli, kterou už má doma 4tým rokem a jede mu úplně všechno bez toho, aby do ní vrazil korunu *4*
        • taky na to doplacite horsi grafikou ... a tim ze je to zasrana konzole
          • takže ty hraješ hry jen proto aby jsi se díval na grafiku? však se krč dál u toho svého prťavého monitoru :)
            • ne na filmy mam televizi v obyvaku.... a u tech si rada lehnu *1* Pro me je treba srdcovka HL1 a zahraju si ji i ted se vsema datadiskama podle me byla dejove lepsi i na hratelnost narocnejsi nez dvojka ktera mela v 2004 naaaaaaaaadhernou grafiku.....
            • a na filmy koukas na bluray nebo na dvd? Pro dobroý hru ue grafáka vedlejsi. Je mi lito povrchnich lidi, kteri si nemohou zahrat treba syndicate, system shock nebo x-com jen proto, ze to nema nejmodernejsi grafiku.
            • jak prtaveho monitoru???? ja mam hdmi 25" a sedim od toho 70 cm.... je to velky jako prase a jasne ze hra je i o grafice, muj syn ma PS3 a stejne mi furl leze k pocitaci *2*
      • ja mam este stale comp z nasa :D takze fpohode xD
  • Kori
    Trochu se bojím toho rambo stylu, kdy hráč naběhne do baru a začne kolem bezhlavě střílet s tím, že je snad nesmrtelnej. Wallhack, jetpack, naváděný rakety apod. na obtížnosti taky nepřidává. Jinak to ale vypadá cool. Gameplay:http://www.youtube.com/watch?v=WMZva__rU14

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit