Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdechni ty vypatlana palice a nehraj si na dobraka lidumila.
  • rád diskutuju...teda spíš se rád hádám a štvu zdejší přispěvovatele :-)
  • jo to SAMA uznavam ale pokud se citis zletilejsi nez ostani tak se na to roste povznes !!! *3*
  • Trochu si pleteš pojmy s dojmy. Jenom jsem řekl, že je kravina, že avatar ve hře skočí na dvoumetrovou zed, drží se jednou rukou, tak vysoko, že čouhá celým tělem přes zídku a přitom odstřeluje nepřátele, nažeš se tu do mě začali obouvat všichni ostatní....a to skutečně už má co dočinění s inteligencí, potožma věkem ostatních... Tuhle jedinou poznámečku se zatím pár lidí pokusilo obhájit faktem "implantáty, cizí planety, je to sci-fi - nemůžeš chtít logiku...." a to jak sám uznáš je jistě blbost
  • Mne se strasne libi jak tady do vsech rejes a pokud ma nekdo jinej nazor tak se ohanis jejich inteligenci... a nebo dokonce vekem.... vzdyt je to jenom hra co porad resis???? Prestan byt upjatej jako koza a uvidis ze se ti strasne ulevi, Jo jinak ja mezi tu mladsi generaci nepatrim tam uz spis spada muj synek a co se tyce inteligence tak tu mam nadprumernou..... :D :D :D
  • hups...... sorry.... my bad!!!! *3*
  • claymen
    Vypadá to kotel dobře :D
  • že by se nám opakovalo 20. století? Za názor (dost možná jen provokaci pro srandu) odsoudit život? Mladší generace má asi skutečně nějaký vážný problém. Nebo zvrácený smysl pro humor (v to doufám)
  • Ocelot23
    To tvoje narození taky :D
  • plácáte tu nesmysly. že jste raději neradili při psaní Vernemu, nebo Herbertovi...

je to nesmysl, tak proto, že má implantáty...no alespon se při učení dobře bavim. pokud tu prezentujete takový nesmysly, tak se zamyslete nad svou vlastní inteligencí
  • prudislave...to už jsou jen hloupé výmluvi, kterými si potřebujete zdůvdnit abyste dostali to, co chcete.
    Já mám moc rád unreal tournament. poslední díl jsem nehrál ale v předchozích se skákalo hlava nehlava. Nebylo to logické, ale zábavné. Bylo to však v rámci určitých mezí a pravidel. Když si pustim video z Prey z E3 tak mi z toho vyjdou do očí bijící nesmyslné pohyby. Nemusí to být špatně, ale už to opustilo logické hranice a nepřijde mi to zábavné. Připadá mi to jako starej dobrej ježek Sonic, nebo shootery od Sony. Moc zábavy v tom nevidím.
  • a co není?
  • prudislav
    a jen tak mimochodem jak můžeš vědět jak velká je gravitace na tý planetě na který se video odehrává ;-) a mimochodem tam mluvili o Thunder boots
  • metauvěřitelně, o tom to je.
  • prey jako kořist, někdo potřebuje update angličtiny.
  • nato jsou mody.
  • a ještě condemned, to je od těch samých tvůrců.
  • ps: realny dojem ti zprostredkovavaji animace, grafika, zvuky, logika jednani atd. Voj. vycvik mam za sebou - ale s tim se neda srovnavat nic. Ani arma (ta v malo vecech vynika, v ostatnich ztraci) :P Takze ten clanek jsem si prelouskal tak, ze to pusobi uveritelne a hrac s tim prostredim splyne. Pokud v tom nevidis rozdil, zkus nekoho fundovanejsiho pres lidskou psychiku :P
  • Normalni clovek to nebude jako id*ot srovnavat s realitou. Predpokladejme, ze to je scifi. Takze technologicky vyspelejsi prostredi muze nabizet nejen implantaty, ale i ruzne gravitacni pomucky, ktere mohou snizit dopad, pripadne menit vahu majitele.
    Ze to je realita si nikdo nemysli. Ze to pusobi realnym dojmem je sakra rozdil. Tohle by mel nakonec chapat i clovek mezi 20 a 30 rokem sveho veku, kde uz by mel mit amygdalu vyvinutou dost na to, aby nad takovyma vecma zbytecne neuvazoval :P U tebe se zrejme nedeje.
    Sranda je, ze pokud jsem pochopil, odehrava se to na marsu a clovek jako ty tu keca neco o zaveseni na prstech :D
  • kravina

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit