-
Vzhledem k obsahu tvého příspěvku se dá odhadnout i tvá inteligence....
-
Napiš si místo tý hvězdičky T, pak už budu vedět proč... *1*
-
bola noc ... a veľa energi drinkou ... tak som sa trošku nechal uniesť
-
jo hele tak jsem si pustila to gameplay a rikali tam neco o Tunder boots (hrom botky), coz by vysvetlovalo asi i to litani... takze mozna ze i tak.....
-
to bylo na předchozího přispěvovatele, kterému jsem přišel k smíchu
-
To bys toho chtěl trochu moc. 95% hráčů se nadšená, tak proč by měnili koncepci? Ale cítil jsem to stejně, jako ty. (taky doufám, že autor hrál na obtížnost very easy)
-
Vy jste všichni hulili trávu, či co? Pokud předemě někdo postaví problém, tak snad nad ním přemýšlím. Vy místo toho začínáte zdůvodnovat, proč je to tak a tak... a to až do mezí šílenosti.
Když to vezmu podle Vás, tak mi vysvětlele, proč Garret z Thiefa I byl takovej ubožák, že nedokázal běhat po zdi jako Prin z Perzie, když to byl největší zlodějskej borec všech dob? Asi protože si autoři hry hráli na realitu ... a vy jste absolutně mimo ní. -
co ty vis o me urovni???? ani jsme se nepotkali *1* *1* *1*
-
Zajímavý že ve starších hrách jako heavy metal (FAKK...., které byly zcela mimo smysly reality se postavy pohybovali přirozeně).
Asi jsem na úrovni trochu jiné, než ty. Ale takový film Blade Runner bych asi nezkousl, kdyby tam hlavní postava šplaha po budovách jako spider-man. Chci snad toho tolik (a řekl jsem snad toho tolik) že Vám vadí vytýkat, že postava ignoruje jakékoliv působení gravitace a fyziologie?
Už jsem si naštěstí stačil zvyknout, že úroven zdejších přispěvovatelů není valná. Tak adios. -
ne na filmy mam televizi v obyvaku.... a u tech si rada lehnu *1* Pro me je treba srdcovka HL1 a zahraju si ji i ted se vsema datadiskama podle me byla dejove lepsi i na hratelnost narocnejsi nez dvojka ktera mela v 2004 naaaaaaaaadhernou grafiku.....
-
Já koukám, že gramotnost ti moc neříká, jak napsal Petr...přečti si to celé.
10% z původní hry a ostatní prvky jsou úplně nové...
- z původní, pro Petra trochu nadprůměrné, lineární střílečky tam zůstal(o) = název, prostředí(tak nějak) a návaznost na první díl. Jinak? Je to úplně jiná hra.
Rozumíme si?...(ne) -
první stupeň ZŠ, třída první...
-
:-DD
negramot
:-DD -
No prvni Pray jsem hrala nekolikrat, nejvic me na nem bavily ty gravitacni pasy... vzhuru nohama to bylo zajimavy... taky opusteni vlastniho tela melo svoje vyhody.... Na Pray 2 se strasne tesim, protoze v posledni dobe moc dobrych FPS nevyslo a plus ja jsem zenska a COD mi pripadne jako vyplach mozku nez sranda... To uz si radeji zahraju DOOM a HL asi po stopadesate *3*
-
Naprosto souhlasim, jeste bych podotkla ze kdybych hrala za vetsinu populace hlavne v americe tak bych nedoskocila dal nez metr a pul maximalne a ta hra by me ale fakt nebavila.... *1* *1* *1*
-
a na filmy koukas na bluray nebo na dvd? Pro dobroý hru ue grafáka vedlejsi. Je mi lito povrchnich lidi, kteri si nemohou zahrat treba syndicate, system shock nebo x-com jen proto, ze to nema nejmodernejsi grafiku.
-
jak prtaveho monitoru???? ja mam hdmi 25" a sedim od toho 70 cm.... je to velky jako prase a jasne ze hra je i o grafice, muj syn ma PS3 a stejne mi furl leze k pocitaci *2*
-
To mas pravdu, ja som si to uvedomil az ekd som to postol, ale kedze niesom registrovany tak tu nevidim moznost editovat prispevok :)
-
Za sebe bych ještě dodal, že má něco ve stylu jetpacku, což ho může lehce nadlehčovat při držení...myslím, že tam, kde je takováto dostupná technika, by takový pohyb šlo vysvětlit tisíce způsoby...
-
No vypada to zajimave. Ale doufam ze ty zabery jsou z ty nejakcnejsi casti hry, protoze mi to prijde trochu moc. Svet taky nevypada nejak "funkcni".
Asi bych si u toho ucurnul, kdyby to byla "komorne" pojata akce v takovejch kulisach. Zadny desitky nepratel na odstrel, dat tam duraz na pomaly, peclivy objevovani sveta, atd. atd. atd.
Taky mi to hrozne kazi to barevny zvyraznovani a prehnana rychlost vseho.
Urcite budu vyhlizet, ale zaroven doufat, ze se hodne zkrotej co se tyce vsech tech "cool" paradicek...