-
Prey 2 mě renderovaným trailerem absolutně rozsekal, takže sem rád, že i hra vypadá nadějně. Jen mě na gameplayi zklamala klasická bota FPS her: jako hráč právě své boty nevidím. A ani nohy. Což je u hry, kde jsou nezanedbatelné parkourové prvky, trochu smutné. Ale třeba jsem se jen moc špatně díval nebo hráči nohy ještě přidají, každopádně fakt, že v 99,9 % FPS her hrajete za vznášející se bod v prostoru s rukama a zbraní, mě celkem vytáčí a je to jeden z důvodů, proč mám radši 3rd person pohled. A tady mě to prostě bije do očí ještě víc, stejně jako je to trapárna třeba v Brinku.
-
ja mam este stale comp z nasa :D takze fpohode xD
-
Rouháš se proti božskýmu MAss Effectu 2, budiž uvržen do hlubin pekelných.
Jinak Prey 2 vypadá super, ale nikdy mi nepojede... *9* -
Trochu se bojím toho rambo stylu, kdy hráč naběhne do baru a začne kolem bezhlavě střílet s tím, že je snad nesmrtelnej. Wallhack, jetpack, naváděný rakety apod. na obtížnosti taky nepřidává. Jinak to ale vypadá cool. Gameplay:http://www.youtube.com/watch?v=WMZva__rU14
-
Prey 2 byl pro me cerny kun cele vystavy a jsem rad, ze se vse podarilo naplnit. Uz z obrazku atmosfera doslova tryskala a kdyz jsem videl zaznam gameplaye, prvni co me napadlo bylo, ze takhle sakra mel vypadat Mass Effect 2! Zel, Mass Effect byl zku*veny striktni linearitou a hloupym level designem. Tohle proste musi byt pecka a pro me jedna z mala predobjednavek, kterou udelam.:-)