Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak som si nieco precital o tej hre a docital som sa, ze povodny Far Cry, Half-Life 2 a Crysis sa inspirovali enginom tejto hry. Crysis vytvoril vraj nejaku hru co sa mala volat X-ISLE a z toho vzisiel Far Cry, obsahovalo to taktiez dinosaurov a podobne. U Half-Life 2 sa inspirovali fyzikou (nie ze by tato hra mala nejaku uzasnu fyziku, ale je to prva fps hra na svete, ktora obsahovala shadery, fyziku, high lighting, bump mapping, komplexnu AI, a pod. ). Celkom ma to zaujalo, asi si tu hru skusim :D
  • Kukal som sa na to na youtube a vyzera to byt zaujimava hrat ... teda na tu dobu. Akurat ta zenska musi byt asi jednoruka, lebo za cely cas co som videl pouzivala len jednu ruku. Dokonca aj ked v nej mala kalach alebo pusku s dlhou hlavnou tak ju drzala len v jednej ruke :D
  • Cajk
    jo jak tak koukám tak ani po čtvrtym přečtení pořád tenhle článek nějak nepobírám. No nic, přesunu se radši dál:)
  • taky na to doplacite horsi grafikou ... a tim ze je to zasrana konzole
  • Dlaha
    V takových chvílích je člověk rád za konzoli, kterou už má doma 4tým rokem a jede mu úplně všechno bez toho, aby do ní vrazil korunu *4*
  • Dlaha
    První, co jsem aspoň já hrál, byl Tresspaser z 1998. Ta hra se zdála být v mnoha ohledech docela inovativní a zajímavá vlastnost byla, že jste hráli za ženskou a nebyly vidět jen nohy, ale hlavně její prsa, když jste se podívali dolů *1*
    Ale jestli to byla dobrá nebo špatná hra, to si teď nejsem jistej, je to taky nějakej pátek :)
  • smejki
    a v které třídě se učí čtení?
  • bmarg
    No ja ti nevim, ale zrovna Iron Storm je jedna z nejhorších her co jsem kdy hrál :-) I v té době to nebyla hra hodná A titulu :)
  • bulletstorm myslim tez
  • Tak první hra kde byly vidět nohy je myslim Iron Storm, to už z vás chlapci asi nikdo nepamatuje co ? Parádní střílečka s tématem "Co kdyby němci vyhráli 1.sv.v." vsazená do budoucnosti
  • Mahcake
    Určitě je lepší když ve first-person hrách člověk nohy vidí, např. když si vzpomenu na Trona 2.0 tam nohy vidět nebyly a jak se pak blbě skákalo na "krabice" pro nějaký ten upgrade.
  • jo a jeste Duke Nukem Forever *1*
  • blixa
    Přečti si pls celej ten odstavec, ne jen první větu.. ;)
  • Cajk
    Prey nová značka? Dobrý den celý den.. http://en.wikipedia.org/wiki/Prey_(video_game) Pracovat se na něm začalo v roce 1995. To Péťa chodil někam na základku ještě předpokládám
  • F.E.A.R.
  • bmarg
    Nevím, pro mě to je jen otázka vzhledu. Necítím jak běhá po různých povrzích, takže je to jen vzhled
  • Rád bych si představil co od této hry můžu očekávat, můžete to prosím srovnat s assassins creedem? Tam me pronasledovani cile taky pripadlo vcelku volne, jsou tam do cesty hazene straze atd. Je to podobné akorát ve futuristickém prostředí nebo mi něco zásadního uniká?
  • XXDarthVaderXX
    Left 4 Dead(první díl)...tam nohy vidíš.
    A pravdu? Že by to bylo lepší si nemyslím spíše naopak...jedna věc je odhad v reálu(kdy vidím nohy) a odhad ve hře.
  • A v Mirror's Edge právě taky, v podobných "akrobatičtějších" hrách by podle mě nohy prostě být měly a to nejen "na efekt", ale v podstatě i pro lepší orientaci při odrazu atp.
  • bmarg
    Vybavuju si jen jednu hru kde byli vidět nohy -> Call of Juarez.. jinak mě už nic nenapadá.. Ještě vlastně Crysis 1, tam to myslim šlo vidět..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit