-
obzvláště ten "jdi si kam chceš" faktor. to je něco, co jsem ve hrách neviděl ani nepamatuji. a blade runner - like feeling + dobře vypadající nenaskriptovaná akce? SEM S TÍM!
-
1. je to trénovajej voják/lovec odměň/whatever
2. má nějakej fajnovej oblek jako v crysis
3. neni s největší pravděpodobností to neni na zemí -> nižší gravitace -
jj to je demece ty nohy. Dále je demence, když postava mlčí pořád. Ve Stalkerovi mě ty nohy asi nejvic chybý.
-
mel jsem v planu napsat neco podobnyho. scifi z "blade runner - like" mesta s otevrenym prostredim. zacinam se tesit vic a vic.
-
Môže byť, ale ani nemusí, a práve vyčítať Prey 2, že pohyby hlavnej postavy nie sú úplne totožné s našou realitou a tým, aké by mali byť, hmmm...mne to proste príde, že ľudia nebudú nikdy s ničím spokojný. Ja sám nevidím na pohyboch žiadne chyby, síce áno, v skutočnosti takto ľahko skákať sa nedá, ale to od tejto SCI-FI hry ani nechcem. A podľa mňa aj o to ide v SCI-FI, ukázať ľudské možnosti a celkovo svet v budúcnosti, ktorý je od nášho terajšieho úplne niekde inde.
-
odkud víš že to není nějak vytrénovanej borec?
-
A ono se to odehrává na zemi? Já myslel že někde ve vesmíru ne? Tak co ty víš. Třeba tam je gravitace tak malá že se udrží normální člověk aj jednim prstem *1* a na zemi ho drží magnetické boty....sakra dit je to scifi *1*
-
Proč by nemohlo být sci-fi realistické?
-
O nič iné im nejde, len o realistickosť :D Mne zase nepríde realistické ich zobrazenie mimozemšťanov, lebo nevyzerajú ako v realite :D Bože chlape, chcieť od SCI-FI realitu v akomkoľvek ohľade, to už chce dávku odvahy
-
Nějaká sága, Odine?
-
Jestli to opravdu dopadne tak, jak píše autor ve článku, tak je to hra, na kterou čekám roky...
-
Vývojáři by měli alespon na pár týdnů navšívit vojenské výcvikové centrum a projít si pár překážkovými drahamy. Ona neni zas taková sranda šplhat po laně, přeskakovat dvoumetrovou zed atd....chce to grif a trening a stejně je to namahávý. Natož zdolávat členitější překážky. Hlavní hrdina se drží prstama za římsu, udrží se přitom dost vysoko, aby ještě před sebou mával pistolí a střílel emzáky. Nápad to neni špatnej, ale mohli by se zamyslet na fyziologií člověka a nad gravitací a alespon to nějakými prvky stížit...
-
Pokud se nepletu, tak jedna z prvních her v historii, která toto měla, byla Operace Flashpoint.
-
malý detail : nie Crysis vytvoril, ale Crytek
-
Tu máte E3 gameplay od Gamespot: http://www.youtube.com/watch?v=vPMr0joaE6A ..vypadá to veľmi ale veľmi zaujímavo.. Prey jednotka bola pre mňa z jedných najlepších titulov roku 2006, a zo začiatku som nebol príliš nadšený z tohto pokračovania, ale teraz, hmmm... mňam :D
-
Píšu si: Prey2 začít se těšit;)
-
takže ty hraješ hry jen proto aby jsi se díval na grafiku? však se krč dál u toho svého prťavého monitoru :)
-
Po shlédnutí videa z IGN live show sdílím podobný názor jako autor článku, jen mi tam vadila ta ohavnost co se nazývá wall hack. Tfuj tfuj tfuj, snad to pujde nějako vypnout.
-
já mám pocit, že tou druhou rukou se manipulovalo s předmětama, mohl jsi do ní něco vzít a nýst to s sebou, nebo tahat těžký věci atd. Bylo to trochu podivný ovládání, ale vážně na tu dobu něco nevídanýho :)
-
keď som v marci na GT videl prvý cinematic trailer na Pray 2 zostal som úplne chladní. vôbec ma to nezaujalo. i keď som si pamätal na prvý prey. ten som síce nehral ale celkom živo si spomínam na trailere ktoré vyzerali nádherne a vzbudzovala vo mne strašne očakávania. môj vtedajší hardware nebol schopný hru utiahnuť a nebiť kamaráta ktorého som uprosil na mali test (demo) nevedel by som čo si o tej hre po prečítaní väčšinou nie moc povzbudivých recenzii myslieť. navzdory faktu že FPS nie je a nebol môj obľúbený žáner ( skôr je môj najmenej obľúbený ) sa mi hra nakoniec celkom páčilo. zaujali ma hlavne prostredie a príbeh ale všetko ostatne išlo okolo mňa a nič si z toho si už dnes nepamätám. možno keby som mal vtedy lepší hardware asi by som si ju niekde "upiráťil" (ANO priznávam v tích časoch som bol ešte taký vagabund a veselo som okrádal vývojárov o ich obživu ... dnes to už nerobím ... hlavne preto že si až príliš vážim ich prácu ). a tak sa stalo že prey preplávala okolo mňa. keď som pred týždňom narazil na druhí trailer už som sa chystal že ho odignorujem ale keďže je to skúškové tak človek robý čokoľvek iné len aby sa nemusel uči tak som znudene klikol na odkaz. po prvých sekundách som mal chuť zavrieť tab ale potom začala hrať ta užasne atmosferická pesnička rusty cage od johnny-ho cash-a. v nemom úžase som sledoval krásne divokú naháňačku cez špinavé neónmi zaliate mesto a prial si a by ta hra vyzerala a hrala sa tak ako mi to bolo servírované. naneštastie par dni na to som vydeľ záznam z game play a úprimne ma to sklamalo. neviem čim to bolo asi kvalitou video ale hra my prišla hnusná a nedorobená. ta nádherná hustá atmosféra, vďaka ktorej som si prial ocitnúť sa v takom svete, atmosféra ktorá z traileru doslova pretekal na môj stol bola preč. aj ten nádherný iron man interface ktorý sa mi tak veľmi páčil vo vidi bol preč ano je to možno detail ale takéto veci pomáhajú dotvárať celkovú atmosféru. jednoducho som bol sklamaní našťastie sa na v tom čase v tom naškom kúťe celosvetovej pavučiny začali objavovať prve ohlasy od ľudí na mieste a ja začínal získavať svoje nadšenie späť. všetky reakcie novinárou ma ubezpečujú že je to presne taka hustú, nádhernú a atmosferickú hra v akú dúfam. no nezostáva nič iné iba im veriť a strašne držať vývojárom palce a strašne ale naozaj strašne dúfam že to manažment nepokazý a nebude na nich tlačit aby hru po tak úspešnom predstavený čo najskôr vydali. nech si vývojári dajú na čas nech pekne krásne hru poriadne doladia, otestovať a vychytať všetky herne a príbehové muchy. jednoducho dúfam v skvelú hru so skvelou atmosférou … DÚFAM
pridávam ešťe malú modlitbičku … Budha daj aby to n.e.p.o.s.r.a.l.y