Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vývojáři by měli alespon na pár týdnů navšívit vojenské výcvikové centrum a projít si pár překážkovými drahamy. Ona neni zas taková sranda šplhat po laně, přeskakovat dvoumetrovou zed atd....chce to grif a trening a stejně je to namahávý. Natož zdolávat členitější překážky. Hlavní hrdina se drží prstama za římsu, udrží se přitom dost vysoko, aby ještě před sebou mával pistolí a střílel emzáky. Nápad to neni špatnej, ale mohli by se zamyslet na fyziologií člověka a nad gravitací a alespon to nějakými prvky stížit...
    • Normalni clovek to nebude jako id*ot srovnavat s realitou. Predpokladejme, ze to je scifi. Takze technologicky vyspelejsi prostredi muze nabizet nejen implantaty, ale i ruzne gravitacni pomucky, ktere mohou snizit dopad, pripadne menit vahu majitele.
      Ze to je realita si nikdo nemysli. Ze to pusobi realnym dojmem je sakra rozdil. Tohle by mel nakonec chapat i clovek mezi 20 a 30 rokem sveho veku, kde uz by mel mit amygdalu vyvinutou dost na to, aby nad takovyma vecma zbytecne neuvazoval :P U tebe se zrejme nedeje.
      Sranda je, ze pokud jsem pochopil, odehrava se to na marsu a clovek jako ty tu keca neco o zaveseni na prstech :D
      • plácáte tu nesmysly. že jste raději neradili při psaní Vernemu, nebo Herbertovi...

je to nesmysl, tak proto, že má implantáty...no alespon se při učení dobře bavim. pokud tu prezentujete takový nesmysly, tak se zamyslete nad svou vlastní inteligencí
        • Mne se strasne libi jak tady do vsech rejes a pokud ma nekdo jinej nazor tak se ohanis jejich inteligenci... a nebo dokonce vekem.... vzdyt je to jenom hra co porad resis???? Prestan byt upjatej jako koza a uvidis ze se ti strasne ulevi, Jo jinak ja mezi tu mladsi generaci nepatrim tam uz spis spada muj synek a co se tyce inteligence tak tu mam nadprumernou..... :D :D :D
          • Trochu si pleteš pojmy s dojmy. Jenom jsem řekl, že je kravina, že avatar ve hře skočí na dvoumetrovou zed, drží se jednou rukou, tak vysoko, že čouhá celým tělem přes zídku a přitom odstřeluje nepřátele, nažeš se tu do mě začali obouvat všichni ostatní....a to skutečně už má co dočinění s inteligencí, potožma věkem ostatních... Tuhle jedinou poznámečku se zatím pár lidí pokusilo obhájit faktem "implantáty, cizí planety, je to sci-fi - nemůžeš chtít logiku...." a to jak sám uznáš je jistě blbost
            • rád diskutuju...teda spíš se rád hádám a štvu zdejší přispěvovatele :-)
            • jo to SAMA uznavam ale pokud se citis zletilejsi nez ostani tak se na to roste povznes !!! *3*
      • ps: realny dojem ti zprostredkovavaji animace, grafika, zvuky, logika jednani atd. Voj. vycvik mam za sebou - ale s tim se neda srovnavat nic. Ani arma (ta v malo vecech vynika, v ostatnich ztraci) :P Takze ten clanek jsem si prelouskal tak, ze to pusobi uveritelne a hrac s tim prostredim splyne. Pokud v tom nevidis rozdil, zkus nekoho fundovanejsiho pres lidskou psychiku :P
        • metauvěřitelně, o tom to je.
    • 1. je to trénovajej voják/lovec odměň/whatever
      2. má nějakej fajnovej oblek jako v crysis
      3. neni s největší pravděpodobností to neni na zemí -> nižší gravitace
      • MishKonn
        Za sebe bych ještě dodal, že má něco ve stylu jetpacku, což ho může lehce nadlehčovat při držení...myslím, že tam, kde je takováto dostupná technika, by takový pohyb šlo vysvětlit tisíce způsoby...
        • Vy jste všichni hulili trávu, či co? Pokud předemě někdo postaví problém, tak snad nad ním přemýšlím. Vy místo toho začínáte zdůvodnovat, proč je to tak a tak... a to až do mezí šílenosti.

Když to vezmu podle Vás, tak mi vysvětlele, proč Garret z Thiefa I byl takovej ubožák, že nedokázal běhat po zdi jako Prin z Perzie, když to byl největší zlodějskej borec všech dob? Asi protože si autoři hry hráli na realitu ... a vy jste absolutně mimo ní.
          • Napiš si místo tý hvězdičky T, pak už budu vedět proč... *1*
            • Vzhledem k obsahu tvého příspěvku se dá odhadnout i tvá inteligence....
    • odkud víš že to není nějak vytrénovanej borec?
    • A ono se to odehrává na zemi? Já myslel že někde ve vesmíru ne? Tak co ty víš. Třeba tam je gravitace tak malá že se udrží normální člověk aj jednim prstem *1* a na zemi ho drží magnetické boty....sakra dit je to scifi *1*
    • misho8723
      O nič iné im nejde, len o realistickosť :D Mne zase nepríde realistické ich zobrazenie mimozemšťanov, lebo nevyzerajú ako v realite :D Bože chlape, chcieť od SCI-FI realitu v akomkoľvek ohľade, to už chce dávku odvahy
      • Kori
        Proč by nemohlo být sci-fi realistické?
        • misho8723
          Môže byť, ale ani nemusí, a práve vyčítať Prey 2, že pohyby hlavnej postavy nie sú úplne totožné s našou realitou a tým, aké by mali byť, hmmm...mne to proste príde, že ľudia nebudú nikdy s ničím spokojný. Ja sám nevidím na pohyboch žiadne chyby, síce áno, v skutočnosti takto ľahko skákať sa nedá, ale to od tejto SCI-FI hry ani nechcem. A podľa mňa aj o to ide v SCI-FI, ukázať ľudské možnosti a celkovo svet v budúcnosti, ktorý je od nášho terajšieho úplne niekde inde.
          • Zajímavý že ve starších hrách jako heavy metal (FAKK...., které byly zcela mimo smysly reality se postavy pohybovali přirozeně).
            Asi jsem na úrovni trochu jiné, než ty. Ale takový film Blade Runner bych asi nezkousl, kdyby tam hlavní postava šplaha po budovách jako spider-man. Chci snad toho tolik (a řekl jsem snad toho tolik) že Vám vadí vytýkat, že postava ignoruje jakékoliv působení gravitace a fyziologie?

Už jsem si naštěstí stačil zvyknout, že úroven zdejších přispěvovatelů není valná. Tak adios.
            • prudislave...to už jsou jen hloupé výmluvi, kterými si potřebujete zdůvdnit abyste dostali to, co chcete.
              Já mám moc rád unreal tournament. poslední díl jsem nehrál ale v předchozích se skákalo hlava nehlava. Nebylo to logické, ale zábavné. Bylo to však v rámci určitých mezí a pravidel. Když si pustim video z Prey z E3 tak mi z toho vyjdou do očí bijící nesmyslné pohyby. Nemusí to být špatně, ale už to opustilo logické hranice a nepřijde mi to zábavné. Připadá mi to jako starej dobrej ježek Sonic, nebo shootery od Sony. Moc zábavy v tom nevidím.
            • prudislav
              a jen tak mimochodem jak můžeš vědět jak velká je gravitace na tý planetě na který se video odehrává ;-) a mimochodem tam mluvili o Thunder boots
            • jo hele tak jsem si pustila to gameplay a rikali tam neco o Tunder boots (hrom botky), coz by vysvetlovalo asi i to litani... takze mozna ze i tak.....
            • to bylo na předchozího přispěvovatele, kterému jsem přišel k smíchu
            • co ty vis o me urovni???? ani jsme se nepotkali *1* *1* *1*
          • Naprosto souhlasim, jeste bych podotkla ze kdybych hrala za vetsinu populace hlavne v americe tak bych nedoskocila dal nez metr a pul maximalne a ta hra by me ale fakt nebavila.... *1* *1* *1*
  • Rád bych si představil co od této hry můžu očekávat, můžete to prosím srovnat s assassins creedem? Tam me pronasledovani cile taky pripadlo vcelku volne, jsou tam do cesty hazene straze atd. Je to podobné akorát ve futuristickém prostředí nebo mi něco zásadního uniká?
  • Cajk
    Prey nová značka? Dobrý den celý den.. http://en.wikipedia.org/wiki/Prey_(video_game) Pracovat se na něm začalo v roce 1995. To Péťa chodil někam na základku ještě předpokládám
    • XXDarthVaderXX
      :-DD
      negramot
      :-DD
    • Cajk
      jo jak tak koukám tak ani po čtvrtym přečtení pořád tenhle článek nějak nepobírám. No nic, přesunu se radši dál:)
      • XXDarthVaderXX
        Já koukám, že gramotnost ti moc neříká, jak napsal Petr...přečti si to celé.
        10% z původní hry a ostatní prvky jsou úplně nové...
        - z původní, pro Petra trochu nadprůměrné, lineární střílečky tam zůstal(o) = název, prostředí(tak nějak) a návaznost na první díl. Jinak? Je to úplně jiná hra.
        Rozumíme si?...(ne)
    • smejki
      a v které třídě se učí čtení?
      • XXDarthVaderXX
        první stupeň ZŠ, třída první...
    • blixa
      Přečti si pls celej ten odstavec, ne jen první větu.. ;)
  • oin.odin
    keď som v marci na GT videl prvý cinematic trailer na Pray 2 zostal som úplne chladní. vôbec ma to nezaujalo. i keď som si pamätal na prvý prey. ten som síce nehral ale celkom živo si spomínam na trailere ktoré vyzerali nádherne a vzbudzovala vo mne strašne očakávania. môj vtedajší hardware nebol schopný hru utiahnuť a nebiť kamaráta ktorého som uprosil na mali test (demo) nevedel by som čo si o tej hre po prečítaní väčšinou nie moc povzbudivých recenzii myslieť. navzdory faktu že FPS nie je a nebol môj obľúbený žáner ( skôr je môj najmenej obľúbený ) sa mi hra nakoniec celkom páčilo. zaujali ma hlavne prostredie a príbeh ale všetko ostatne išlo okolo mňa a nič si z toho si už dnes nepamätám. možno keby som mal vtedy lepší hardware asi by som si ju niekde "upiráťil" (ANO priznávam v tích časoch som bol ešte taký vagabund a veselo som okrádal vývojárov o ich obživu ... dnes to už nerobím ... hlavne preto že si až príliš vážim ich prácu ). a tak sa stalo že prey preplávala okolo mňa. keď som pred týždňom narazil na druhí trailer už som sa chystal že ho odignorujem ale keďže je to skúškové tak človek robý čokoľvek iné len aby sa nemusel uči tak som znudene klikol na odkaz. po prvých sekundách som mal chuť zavrieť tab ale potom začala hrať ta užasne atmosferická pesnička rusty cage od johnny-ho cash-a. v nemom úžase som sledoval krásne divokú naháňačku cez špinavé neónmi zaliate mesto a prial si a by ta hra vyzerala a hrala sa tak ako mi to bolo servírované. naneštastie par dni na to som vydeľ záznam z game play a úprimne ma to sklamalo. neviem čim to bolo asi kvalitou video ale hra my prišla hnusná a nedorobená. ta nádherná hustá atmosféra, vďaka ktorej som si prial ocitnúť sa v takom svete, atmosféra ktorá z traileru doslova pretekal na môj stol bola preč. aj ten nádherný iron man interface ktorý sa mi tak veľmi páčil vo vidi bol preč ano je to možno detail ale takéto veci pomáhajú dotvárať celkovú atmosféru. jednoducho som bol sklamaní našťastie sa na v tom čase v tom naškom kúťe celosvetovej pavučiny začali objavovať prve ohlasy od ľudí na mieste a ja začínal získavať svoje nadšenie späť. všetky reakcie novinárou ma ubezpečujú že je to presne taka hustú, nádhernú a atmosferickú hra v akú dúfam. no nezostáva nič iné iba im veriť a strašne držať vývojárom palce a strašne ale naozaj strašne dúfam že to manažment nepokazý a nebude na nich tlačit aby hru po tak úspešnom predstavený čo najskôr vydali. nech si vývojári dajú na čas nech pekne krásne hru poriadne doladia, otestovať a vychytať všetky herne a príbehové muchy. jednoducho dúfam v skvelú hru so skvelou atmosférou … DÚFAM
    pridávam ešťe malú modlitbičku … Budha daj aby to n.e.p.o.s.r.a.l.y
    • MickeyMutant
      Nějaká sága, Odine?
      • oin.odin
        bola noc ... a veľa energi drinkou ... tak som sa trošku nechal uniesť
  • Po shlédnutí videa z IGN live show sdílím podobný názor jako autor článku, jen mi tam vadila ta ohavnost co se nazývá wall hack. Tfuj tfuj tfuj, snad to pujde nějako vypnout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit