-
Hral jsem demo, bylo cajk, avsak zaujala me i hudba a to jakoze vic, nez u vetsiny her a dneska se dozvim, ze ji slozil Mick Gordon. Zacina se tu rysovat hudebni buh pro videohry?
-
jako ja uz vedel od dema ze to bude kvalitni titul
-
Ta hra mně pohltila a to doslova, občas na ní nemám chuť, a když si vzpomenu jaká tam je atmosféra?! Tak si ji stejnak pustím a pařím do rána :D Je to fakt pecka, hra roku určitě ne, ale má to koule převeliké! :D
-
odkaz na metascore je na puvodni prey 2006
-
Hra naprosto skvělá, na tohle jsem roky čekal, od dob SS2. Mám dotaz, kdo jste to už dohrál. Nyní jsem v Arboretu, půjde se ještě vrátit a hrát dřívější vedlejší úkoly, bez toho, abych se musel nyní vracet stejnou cestou, kterou jsem přišel? Díky
-
-
Půjde :). A souhlasím, hraji po druhé, zase úplně jinak a je to fantastická hra.
-
-
diky!
-
-
-
Hru jsem hrál a ne jednou *4* ,vždy zkouším kolik toho hra nabízí, napoprvé mě naprosto uhranula ale na konec, když se na ní tak zpětně podívám, asi si ji znova nezahraju, pokud nebudu mít tu správnou náladu. Pro někoho to dokonce může být hra typu "jednou a dost" a ani bych se nedivil, hra sice nabízí množství variant, jak si ji zahrát ale příběh je takový tuctový, prostě se stanete hrdinou, který musí porazit pokud možno nepřítele a uniknout ze stanice,a ať to udělá jakkoliv, konec je stejný. Zkoušel jsem hrát jen s "lidskýma" vlastnostma, pak jen s Typhon a nakonec obojí dohromady s menší pomocí... když to vezmu suma sumárum, nejvíc mě bavila kombinace obojího. Problém je ale ten, že máte neskutečně omezené neuromody... když bych měl hrát 100% podle pravidel, tak mě ta hra přestane během hodiny hraní bavit. Proč? Protože nenabízí dostatek neuromodů a munice je omezená taky neskutečně, a pak se po*er, když na tebe vylítne Nightmare a ty ho vlastně nemáš ani možnost sundat, protože není čím a kolem projít nejde. Co se týče výsledného hodnocení a pokud bych hru doporučil, tak za mě by měla 8/10 (+ skvělá grafika,dosti propracovaný stealth, různé obtížnosti pro vyřešení dané situace ; - neskutečná omezenost, dosti hloupí nepřátelé, náročnost některých nepředvídatelných situací (Nightmare)), a dotyčnému bych řekl, ať si jí zkusí zahrát, že já mám rozporuplné pocity, to je tak asi vše. *4*
-
Hru jsem začal hrát poměrně krátce po dohrání Dishonored 2. A atmosférou Prey na Dishonored nemá. Je to perfektně vyladěný stroj na zábavu, který má přes sebe přehozené bílé prostěradlo a dělá bububu, ale nejde z něj strach. Lekačky umí dobře, ale strach ne. Často mám pocit, že hra na mě vědoucně pomrkává a boří čtvrtou stěnu, o což ale nestojím. Hratelnostně je to naprostá špička a hrozně mě baví to hrát. Moc mě nebaví pokoušet se do toho vžít, nebo zjišťovat, proč věci a lidi dělají to, co dělají.