Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • h0p3
    Dotaz, proč že se nepoužil Ironsida třeba jen na dabing ? Asi mi to nějak uniklo.
  • h0p3
    Mně se třeba hrozně líbily souboje v Arkham City, přišlo mi že to byla daleko větší výzva než v zmiňovaném AC3. Hlavně tedy pokud jste zkoušeli tu new game + .. nebo jak se to jmenovalo, kdy Vám zmizely všechny ikonky ze soubojů apod.
  • kubi-wan
    Že? Kde je roznožka a podobný fíčury? Tohleto až poloautomatický odpravování zezadu je v kdejaký střílečce. Kdybych tohle hrál, nepřipadal bych si jako špion, ale jako děcko, kterýmu do cesty postavili panáky tak, aby je bez obtíží sejmul zpoza rohu. Uff...
  • V reálu ne, ale pokud jde o postavy z pixelů, tak jsem labužník. *15*
  • Když se tak koukám na váš rozhovor, tak mám pocit že je to taky špatně... *7*
  • Veskoslav
    Když napíšeš hezky se na to dívá, tak je to špatně;)
  • jestli si myslis, ze je spatne, kdyz se nekdo rad diva v pocitacovych hrach na nasili, tak je neco spatne .)
  • Veskoslav
    No jestli se rád díváš na násilí, tak je něco špatně;)
  • Náhodou ty předvedené takedowny vypadají stylově. Mě se třeba na Conviction nejvíc líbilo, jak Sam mohl s kýmkoli mrdnout třeba o umyvadlo, záchodovou mísu či stůl. Hezky se na to koukalo.
  • Čau, čichám další sprasenou serii.
  • Já teda nevím, jak ostatní, ale mě tyhle videa uráží.
  • no to je nádhera, kriste ježíši *14*
    devadesát pohybů, jak někoho strhnout na zem a nechat ležet, to všem předchozím dílům chybělo. Jsem moc rád, že na tomhle nešetřili a vůbec nevadí, že ve videu ukazujou i divného pána s knírkem a zarudlýma vočima
  • Veskoslav
    No to je Stealt:)Přijde mi, že to bude akce rovně, do výklenku, rovně, zezadu, nůž do krku a zase rovně:)
  • Gordar
    Taky se mi zdá že se ta hra hraje už skoro sama. Navíc tento způsob takedownu se mi nelíbí. Zmáčknout tlačítko a čučet jak re*ard na animaci. Jestli si vzpomínáte jak to byl vyřešen steal takedown v starém Metal Gear Solid.. tam to byla aspoň naka výzva...
  • Mato1987
    hej tento cover 2 cover mód pre casual hráčov implementovali už v conviction, mne sa už double agent zdal prehnane akčný aj keď bol nechutne konzoloidný tak bol stále v medziach, no už pri tomto diely u mňa splinter cell stratil záujem, posledný splinter cell, ktorý bol naozaj vynikajúcou hrou bol takmer dokonalý chaos theory.
  • vypadá to pěkně ale že mu čouhá hlava ven z krytu a nepřátele nereagují je debilní
  • NonSuch
    omluvte mou neznalost, ja ted poslednich par dilu splinter cell nehral, ale to je ted normalni, ze se uz nemusi ani chodit a jen se ukaze kurzorem kam chci jit a ta postava tam v az 90 animacich dobehne? :D
  • Mato1987
    ja mám taký pocit, že tieto moderné hry tu nie sú na to aby sa hrali, ale aby hrali za nás, len sa pozrite na nedávny paškvil s menom assassin creed 3 kde stačí držať jedno tlačítko a ona vám tá vaša postava vyvraždí celú skupinu nepriatelov alebo vyšplhá sa na kilometrový stožiar...ak to takto ďalej bude pokračovať tak tu budeme mať pekný quick time event fancy looking not so stealthy splinter creed assassins cell.
  • Hezké animačky moc hezké. Sice mi uniká smysl proč je do nich zamontováno zpomalení času, ale co už, casual publikum si chce vychutnat ty krásné animace poprav.

Líbí se mi styl a efektivita prováděných animací. Akorát stealth takedowny v časech 00:45 a : vypadají z hlediska reakce postiženého mírně komicky - prostě slamění panáci v celé své kráse. to ale vynahrazí ty animačky mezi nimi, které opravdu alespoň pro laické oko vypadají jako profesionální neutralizace.

Závěrem: je zajímavé, že jsou "chudáci vývojáři" hry která se honosí názvem známé stealth série, když s půlročním náskokem na E3 ve velkésm stylu představili Ramba a teď jen tak na hašení pokoutně tvoří trailery. Opravdu chudáci vývojáři, když se zaštítí jménem známé stealth série, aby předvedli ve velkém světle reflektorů adrenaliovou akční řežbu a pak pokoutně po netu jenom hasili, že to vlastně není tak jak vypadá.

Novinka: většinou se nejvíc, nejhlasitěji a v největším stylu prezentuje to, čeho je ve hře nejvíce, na co je hra designovaná a co se očekává že bude chtít vidět cílová skupina zákazníků.
  • Watch out ! we got a parody of stealth over here ! *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit