Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Izmæl
    Já se nečertím, firebugu, jen prostě nechápu tu nenávist vůči COD, protože COD jakožto značka je v tom vlastně úplně nevinně. To, že si ostatní vývojáři a vydavatelé řekli, že COD je úspěšná značka, pojďme jí napodobit a uvidíme jak půjdou prodeje, za to přece nemůže COD. Ok, každý rok je tu nový díl se stejným enginem, který mě osobně nevadí, protože mi vizuální pojetí vyhovuje, jen je pravda, že styl a barvu písma mohli už konečně změnit, ale v poho, ale v každým novým díle je spousta ohromně pohlcující akce a dechberoucích momentů (MW - sniper stealth mise, kde si pamatuji, že každý říkal ,,Héj, ta mise v Pripyati na tom poli, jak tam ležíš a okolo tebe projíždějí tanky a chodí vojáci, je úplně úžasná" nebo pronásledování mladého Zakhaeva /// MW2 - mise "No russian", každý hned říkal, že tu misi si sjel několikrát - tady alespoň vidíte kolik násilí v sobě jako lidi máme, když si musíme misi, kde střílíme úplně nevinný civilisty na letišti, zahrát hned několikrát; dále mise s vypuštěním jaderné bomby - nejdříve záběr výbuchu z vesmíru, poté ze Země a pak všude tma a ticho, přestřelky v deštivé tmě - úplně boží. /// MW3 - Paříž, Hamburg, Praha - prostě úžasný, a konečná mise v neprůstřelných oblecích a zabitím Makarova byla skvostná). Ale nejlepší je stejně vždycky MP, i přes fakt, že SP je taky boží.

Jinak, firebugu, Black Ops mě osobně bavilo už jen tím retrospektivním příběhem, tedy flashbackovým, na což se tímhle stylem hned inspiroval BF3, ale tomu nikdo nenadává, nadává se jen na Black Ops, to já jen tak objektivně konstatuju. BO má po příběhové stránce opravdu jeden z nejlépe napsaných scénářů, to musí uznat i COD hater, který to hrál. Hratelnost taky dobrá, jen zvuky zbraní byly divný, ale to se tak pořádně ani nevnímá, když jsi pohlcen do "bezduché akce".

Navíc se mi i líbí, že si IW a TreyArch dokáží pozvat do studia hollywoodské hvězdy, aby namluvily některé postavy. To také pak beru jako plus.

SHRNUTÍ: neříkám, že je COD dokonalá herní série (v každém díle je alespoň několik patetických keců a kýčovitých scén), jen si to ten neskutečný hate, který má, nezaslouží.
  • sugyn
    Tohle nevypada moc dobre.Minuly Medal of Honor byl povedenej a hral se celkem pekne.
  • firebug
    Necerti se hned. Jen jsem napsal svuj nazor, z ceho podle me ta vseobecna nenavist pochazi a hlavne proc o ni muzes cist v diskuzich tak casto (coz byla tva otazka na kterou jsem reagoval). Nadavat se potom da na vsechno, kdyz je clovek trochu kreativni :-) Od IW a TreyA., protoze jsou tak drzi, ze kazdej rok vydavaji tu samou hru s novyma mapama, tak po lidi, kteri si kazdej rok tu samou hru koupi a svymi financnimi hlasy rozhoduji o smerovani trendu FPS her.
    Mohl bys mi ted odpovedet, ze to kupujes protoze te to zkratka bavi a bavi to vzhledem k prodejnosti i miliony jinych lidi, tak o co jde. Ano. Ale i zabava muze mit urcitou kulturu a to co me na milovnich CoD opravdu stve (velde toho, ze opravdu nikdy napochopim, co vas na BO opravdu bavi) je to, ze onu kulturu devalvuji i pro ostatni hrace (i kdyz nas je mensina, ale o to hlasitejsi jsme - ostatne je tomu tak vzdycky). Vic me bavi American Beauty nez the Avengers a vic me bavi R6 Raven Shield nez Call of Duty MW, bohuzel se ale noveho Raven Shieldu diky situaci na trhu asi nedockam...
  • No ty bláho, do této chvíle sem o tom nevěděl. Díky...
  • Kdyz uz by jsi chtel opravdu hledat vinika,tak jsou to hraci CoD,kteri to kazdym rokem kupuji a zajistuji tomu tak velky komercni uspech,ze se vetsina jinych vydavatelu vydava stejnou cestou v nadeji,ze zaujmou alespon cast hracu CoD.
    A nemuzes se lidem divit,ze jsou na CoD uz alergicti,protoze diky tomu,ze se ostatni snazi udelat vlastni kopii CoD,tak vetsina fps trpi dost podobnymi neduhy,jako prave CoD (hooodbe kratka herni doba,redefinovani vyznamu "tunelova hra",script na kazdem kroku,tuny wow cutscen a imbecilni nepratele,jejichz jedinym smyslem je dobehnout si pro kulku do hlavy).
    A popravde vazne nedokazu pochopit,ze fanouskum CoD nevadi,jak s nimi Activision vyj*bava.Tohle si dovolit jiny vydavatel,ktery nema pod palcem legendarni CoD,tak na to dojede.
    A pro ujasneni,ja nemam nic proti arkadovym hram,kdyz jsou udelane poradne.Takove prvni CoD a prvni MoH byly skvele hry ve svem zanru.Jesten prvni CoD:MW byla fajn hra,ale to co prislo po teto hre,je k placi.
  • Izmæl
    Jenže člověk to vidět může. Stačí jen kurzorem najet na kolonku "Líbí" nebo "Nelíbí" a nebo pro úplný přehled najet na plusy či mínusy hned vedle kolonky "Upravit".
  • Počkej, já myslel že rekord měl koumák Jindra...

PS: "Spis ty jsi monumentalni trotl" - to je ale na plusko... *12*
  • No škoda že člověk nevidí kolik kdo dostal + a kolik -. Člověk kdyby viděl že je to třeba +60 a -70 staví onen komentář -10 do uplně jiného světla... Stejně jako když by měl někdo +5 a člověk by viděl že je to -2 a +7... 3xvidět, sem dobrej...
  • Takove hry dneska moc neleti.Kdyz ve hre neco nevybouchne alespon jednou za minutu,tak je to nuda.
  • Call of Duty v hezkem kabatku.EA se opravdu silne snazi vytvorit si vlastni verzi CoD.Tohle alespon vypada hezky po vizualni strance.
  • Přečti si na csfd jakoukoli novinku od Cervenaka, takhle to má vypadat...

To jsou novinky za 4-5 *, to co je tady je na odpad, dávám ale 1 * za informaci...
  • Od toho jsou blogy a jiné nesmysly... Pokud redaktor, ještě k tomu šéfredaktor přímo hatuje u novinky... ts ts ts...

Mimochodem nejdřív onen borec napíše, že se všichni snažej kopírovat CoD a v závěru upřesní, že vlastně MoH se scriptovanou akcí přišel dříve než CoD... Co to sakra... A pak to ještě zazdí že by tvůrci MoH neměli kopírovat CoD... *12*

PS: Vložit něco ze sebe, ok beru, sme na herním webu, ale napsat vyloženě nesmysly a hate... *12*

PPS: "A mám pocit, že tehdy mnohem zajímavěji, syrověji a inteligentněji." jakpak by člověk takovej pocit neměl, když to bylo něco unikátního a člověk měl ještě v živé paměti Saving private Ryan. Tohle je prostě vejšplecht podprůměrného blogera...
  • Sniper jako bonus pro předplatitele? Tomu říkám vážit si zákazníků. takový nadstandart *1*
  • Izmæl
    Ale za to přece nemůže COD, respektive IW a TreyArch, že se na jejich vlně chce svézt vícero titulů a že ty tituly jsou CODku hodně podobné (BF, MoH). To by se spíše mělo nadávat na BF a MoH, že se opičí po COD a ne naopak. Fakt to nechápu a myslím, že bude nad moje síly to nějak dále rozebírat.
  • No vidíš, a to jsi měl zrovna možnost:)
    http://www.kickstarter.com/projects/355932838/crowdsourced-hardcore-tactical-shooter

Fórum zde:
    http://www.serellan.com/forums/index.php?/forum/6-takedown-general-discussion/
  • Izmæl
    Tááák to trochu rozebereme. 1) Napsal jsem "neříkám jen u této diskuze" - aby člověk tento můj výrok pochopil, musí mít mozek a oči. To snad doufám máš. 2) Porota nejsem, co tě to jen napadlo. Samozřejmě každý pozná debilní příspěvek od normálního a pokud ne, tak je něco v nepořádku s mozkem dotyčného. 3) Krysa je vyjímka. Ostatně těch může být více, neříkám, že je to pravidlo úplně u všech příspěvků. A teď šup upaluj na MovieZone, vyšel nový nedělní výplach. Jdu se taky mrknout.
  • firebug
    Jak ja bych si pral nejakou taktickou FPS jako byl R6 Reven Shield, nebo SWAT4! nejakou takovou hru bych klidne nakopnul i na tom Kick Starteru, protoze pod kridly velke spolecnosti nic podobneho uz asi nevznikne...
  • firebug
    vlastne souhlasim s CoD haterem. Nemuzes se divit, ze na CoD hodne hracu nadava (nepltest s trollovanim), protoze CoD jaksi redefinoval zanr a nove FPS se chteji na teto vlne svezt s nim. Vznikaji tak hodne podobne hry a nekomu by se treba mohlo i zdat, za CoD vlastne zabil ostatni FPS tituly. O tom, ze se daji delat strilecky jinak snad presvedci Bioshock, nebo nekdy v budoucnu Half-Life 3
  • smejki
    nestranné informace a "své názory" se vzájemně nijak nekopou *2*
  • Izmæl
    Black Ops byl možná opis, ale rozhodně ze všech dílů - nehledě na to, jak mám všechny rád - měl nejoriginálnější a skutečně zajímavej příběh, takže tímhle se lišil od ostatních dílů hodně. A že je COD nemyslící hra je pravda, ale koukej na prodejnost každý rok a zjistíš, že lidi prostě neradi u her myslí (a ano, můžeš mít klidně poznámky na to, že ti lidé jsou retardi *1*), ale zato je to baví. A někoho zase baví myslící hry (Skyrim, Diablo, Portal - btw oba dva Portály byly výborný, ale dvojka o něco lepší - to já jen tak, aby lidi věděli, že u her taky rád myslím) a ve výsledku je to stejně fifty-fifty (myslící-nemyslící). Takže si podejme ruce a hrajme to, co nás baví. Mír všem hráčům.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit