Přejít na výpis diskuzí
Přežijte další video z Medal of Honor: Warfighter
20.5.2012 | Petr Poláček
80 příspěvků
-
Ne, ale nepotřeboval mít mačo výbuchy na každém metru se spoustou krutopřísných hlášek a drsných akcí typu: jeřáb rozj*be barák, vrtulník spadne 5metrů od tebe apod.
Taky nedával skákajícího vojáka jako jednu z khůl věcí do traileru/hry. -
Ten byl pro mačo intelektuály?
-
ja nechápem, prečo sa celá hra odohráva v noci, vyšli už 3 trailery ale dennú scénu som ešte nevidel
-
El stupido, novinář má podávat nestranné informace a ne své názory !!! Na to má řekl bych dostatečně prostoru v recenzích či úvahách, ne v informativnim článku. Už ten nadpis je poněkud stupidní. No ale upřímně pan Poláček už mě ničím nemůže překvapit...
PS: Každopádně vyznění článku je asi takové, nesnášim RTS klony C&C, nesnášim FPS ála CoD a MoA, jo a mimochodem vyšlo video na MoA, snad ta hra půjde ke dnu... To je řekl bych už trochu moc... -
Ach ta mačo hudba s mačo postavami v mačo světě s mačo stylizací a barevnou paletou a mačo výbuchama a mačo blikáním aby to bylo to správné mačo pro mačo lidi, co to budou hrát, je tak originální (a mačo).
Když si vzpomenu na HF2 ach jo... -
Trailer na MoH je vrcholem úmění a vkusu v porovnání s novým trailerem na BO2. To už (nevím jestli si to Activision uvědomuje) vypadá jako parodie a ne jako "vážná" válečná střílečka.. http://www.youtube.com/watch?v=gr0Z3RsOmlo&feature=player_embedded#!
-
presne tak . Ja si precet clanek celej a ne jen jednu vetu vytrzenou z kontextu a urcite nemam problem za Polackuv ne nazor ,ale pohled na vec . Vzhledem k tomu ,ze v dasim odstavci to vysvetlil jak to treba dopadlo s realtime strategieame . Popravde doufam ,ze se tak brzo stane . Jenze s prichodem nove generace konzoli se podle mne tenhle trend spis jeste vic prohloubi .
-
no a co presne me na tom traileru ma donutit koupit si hru? ten prvni vybuch nebo az ten druhej? *6*
-
Vyhynout nemusí, chce je to jenom převychovat *1*
-
Za nestrannost novinare je obecne povazovan fakt, ze nemanipuluje s informacemi ve prospech nejake strany. To, ze si dovoli vyjadrit svuj nazor (navic velmi rozsireny nazor) bych opravdu nepovazoval za fakt vhodny tvoji reakce. Abych pouzil tvoji argumentace, pokud se ti nelibi novinky na GAMES osvezene o nazor autora, tak to necti a koukej treba na gametrailers.com.
-
Poláčku tak to nehrej a psaní článku o těchto střílečkách přenechej někomu jinému. Nemá být náhodou herní novinář neutrální v takových věcech? Co tě to vůbec napadlo přát si aby nějaka hra chcípla. *1* Tak další článek bude o MMO jak jsou všechny stejné a na jedno brdo a akorát kopírujou WoW, tak taky musí chcípnout. *1*
-
Moc bych se nedivil kdyby autor clanku sel na koncert Kabatu a odchazel znechucen skutecnosti ze se zadny ze songu neispiroval tvorbou Richarda Wagnera.
Svym zpusobem jeho vytky chapu ale ja zase spatruji nulovou originalu a odlisnost v trailerech na rostodivna RPG ci MMO. X variaci na nejruznejsi potvory a trumfovani se kdo nabidne aspon dvakrat vetsi mec nez je postava sama ale tim to hasne. Ale ze bych mel potrebu to pitvat, tak to vazne ne. *6* -
ovšem pokud, vyvolání nekonečný diskuze - viz níže, která bude určitě pokračovat ve stejném duchu, nebylo záměrné?
-
Ono, když systém á la CoD začíná střílečkám pomalu ale jistě dominovat, tak nám v brzku hrozí, že argument: "Tak hrajte něco jiného, když vám to vadí.", bude k ničemu. Na druhou stranu je nutno říct, že tady na Games.cz toho asi moc nevyřešíme... *3*
-
nechápu, proč je se tyhle typy her označuju jako typ "Call of Duty", když jen možná každá 20 je typu jiného a první FPS shooter s příběhovou linkou "lepší" než jdi sem a zabij bosse byla na světě daleko předtím než spatřilo CoD světlo světa,
kdybych byl novinář, redaktor a snažil bych se o to být třeba objektivní a "profesionální" asi bych použil jiný přirovnání jako třeba klasická FPS koridorovka, který nevyvolává žádný konflikty mezi čtenářema -
Tak to by musela nejprve třída tzv. "casual" hrářů vyhynout. *15*
-
Já jen doufám, že přijde doba, kdy bude každé studio muset mít svůj System Shock nebo Deus Ex *3*
-
Já jen pořád nechápu proč vám to tak vadí.. tak to nehrajte. Mě zase nebaví Diablo a cpu to někomu? Každý ať hraje co chce... ale co jsem zjistil z těhle diskuzí je fakt, že ke hrám ala COD diskutují jenom lidi co na to nadávají, těm co se hra líbí si to nechávají pro sebe, protože je zkrátka nebaví to furt dokola poslouchat...
-
Pokud to autor článku myslel upřímně, tak s ním naprosto souhlasím a jsem moc rád, že někdo řekl na ty CoD klony a magořiny kritičtější názor než jen hloupy: "No co, vždyť je to zábavný ne? Je to Dobrý." NE NENI TO DOBRÝ. UŽ JE TO TRAPNÝ!
-
"Stejně tak ale nedělám nic špatného, když řeknu, že tento trend už odpuzuje a zcela upřímně si přeju, aby střílečky á la Call of Duty chcíply..."
Well played tiscali games, well played:).