Přejít na výpis diskuzí
Příběh Call of Duty: Advanced Warfare slibuje věci, jaké jsme prý ještě neviděli
18.6.2014 | Aleš Smutný
71 příspěvků
-
nevěřím
-
Cool story.
-
Joo to oni slibuji rok od roku stale neco a stale NIC...
-
Jasně budou tam věci co jsme v Codách neviděli, např exoskeletoni, tupější ai (o třídu) a oopět tunely ale ne jen tak ledjaké tentokráte to tam bude i bouchat! Aneb... další nevydařený slib no vlastně ano grafika se od "jádra" změní... pokud někdo netrpí migrénou tak čtení článků o novém COD ho tohoto neduhu spolehlivě zbaví. Minimalně do jejího štastného vydání, Viva La COD ... neboli jak moc si ještě lidská herní populace dovolí klesnout.
*7* -
Uvidíte, co jste neviděli, uslyšíte, co jste neslyšeli...
Jasně. -
Ano, konečně dostaneme i next gen příběh a doslovný facelift :)
Další díl dodá i next gen zvíře, které ohlásí očekávaný návrat ;)
Jako rád bych si zahrál po dlouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhé době dobré CoD, a to bych za to jakože i zaplatil....fakt bych si chtěl koupit kvalitní fps, jednou zase po dlouhé době, za poslední dlouhé období to snad byl jen Deus Ex a Wolfi -
-
Next gen zvíře? Myslíš, že v dalším díle bude taktická kočka?
-
-
bude mít také vlastní exoskelet ;) s možností lejzrových očí a rotačního ocasu ;)
-
-
Exoskelet..... jo ty trubky z pvc ahaaaa :D Elysium se na mě podepsalo :D
-
-
-
-
Tak si říkám, co by fanoušci vlastně chtěli. CoD vždycky bylo, je a bude skriptovaný lineární koridor a myslím si, že udělat z toho sandbox, tak přijdou tak o třetinu prodejů. Nehraju CoD proto, abych řešil jestli se vydat doprava či doleva, abych se roztékal nad dokonale zpracovanýma zraněníma ad, ale proto, abych na půl hodky vypnul mozek a prostě jen kosil emzáky a za tejden se k tomu zase na půl hodky vrátil. A toto je, troufám si říct, případ takovejch 80 % pařmenů CoD.
Navíc ony ty koridory jsou kolikrát lepší než sandboxy. Spec Ops, Zaklínač 2, Uncharted..to jsou všechno koridory a jsou to výborné hry. Na druhé straně stojí třeba takové GTA V, které je taky super hra, ale z těch nějakých 15ti hodin, za jaký jsem to odehrál, se víc jak tři čtvrtiny času vůbec nic nedělo, jen se jezdilo autem, chodilo po městě, lítalo letadlem nebo něco podobnýho naprosto nezáživnýho. A když už se hra rozjela do jakýs takýs obrátek, tak to hned zase zadupala patnáctiminutovým cestováním na další misi..
Takže za mě má CoD velký +, z prezentací na E3 mě právě tato hra zaujala úplně nejvíc a jen at pokračuje ve vyšlapané cestě lineárních koridorů a chran ji pán Bůh z tohoto trendu vybočit, nechci další hru u jejíhož hraní musím přemejšlet.. -
Nechte mě hádat: nabídne křižovatku v tunelu *1* Vzhledem ktomu ze SP COD je naprosto jeden z nejhorsich co jsem kdy mohl hrat a to z dlouhodobyho hlediska, tak to me fakt navnadili :)
:DD letim predobjednat jako tady frikulín Džastin ! votom zadna proste, tenhle clanek me presvedcil. -
coze? to ma vyjit i na stary konzole ? nechapu
-
-
Copak na tom nechápeš?
-
-
Těším se a moc. Kvalitní válečně-arkádové sci-fi FPS téměř vůbec nevycházejí. Sem tam nějaé HALO nebo killzone, ale pořádná sci-fi FPS už tu nějakou dobu nebyla. Rozhodně předobjednávám.
-
-
Objednej i s půlmetrovým dildem jako DLC *1*
crap of duty -
-
Tak od človíčka co nadává jen z povinosti mě nemůže nic překvapit. Objednám a pak ti ho pošlu. Oba se zabavíme.
-
-
Smůla kámo už nemaj oboustraný, ale vklidu jen si ho užij já to nějak překousnu.
-
-
nerad bych omezil tvůj rozvoj, radši ti ho pošlu *3*
-
-
napíšu a porovnáme. *6*
-
Nikomu nic neomezuj ty omezenče. To tě stále baví trapně trollovat?
-
Nemusíš, zbytečně budeš platit za poštu...jsi fakt hodný ale já to vydržím, ty si to zasloužíš tak si to užij.
Pak třeba napiš jaký to bylo *2*
-
-
-
-
-