Přejít na výpis diskuzí
Příběh Call of Duty: Advanced Warfare slibuje věci, jaké jsme prý ještě neviděli
18.6.2014 | Aleš Smutný
71 příspěvků
-
Hmmm. Budoucnost, sci-fi udělátka, soustředění se na jednoho hrdinu (s jednou rukou *1*)... začíná mě to docela zajímat. Teď už jenom jestli překročí vlastní stín a SP kampaň nebude záležitost na 4 hodiny. Uvidíme.
-
-
4 hodiny? Kdo by to hrál ... Ale jinak hrdina má dvě ruce, akorát ta druhá je pořád zaměstnaná. *3*
-
-
Hrdina o tlapku přijde (viz cca od 8:00 na videu z E3 http://games.tiscali.cz/tv/call-of-duty-advanced-warfare-e3-2014-demo-16461). Takže má jednu. Asi dostane umělou. Nebo hák na super cool takedowny :D
Já bych si to docela zahrál. Sci-fi střílečky já můžu a na trhu jich zas tak moc není (Halo Master Chief Collection hodně nabourala mé plány koupit Playstation 4). Takže kdyby tam byla slušná kampaň (tj. tak aspoň těch 10 hodin, ale raději 20), tak bych se nákupu zas tak moc nebránil.
-
-
nebude, 4h jsou strašně moc
-
-
boze ja se nemohu dockat, jeste ze to v mezicekani mohu vyplnit hranim black ops 2, a diky bohuz ze to hraje vic lidi nez ten sh*t ghosts ...
-
jinak nechapu co tu remcate o tom, ze bude mit kratkej singl, no a co? to je dnes standart kterej by nemel nikomu vadit, kvalitni hry s kvalitnim multiplayerem si mohou dovolit mit singl kratkej v rozmezi 2-5 hodin, podivejte se treba na uspesnej titul Crysis 3, ten mel myslim sotva 5 hodin gameplay, hry ktere nejsou kvalitni predevsim v multaku, nebo ten multak nemaji a prodavaji se za 50+ dollaru, by meli nabidnout alespon 10+ hodin gameplay
-
-
Někteří ale hrají jen single a potom očekávají ve hře za plnou cenu, že bude mít nějakou kvalitu a délku. Přijde mi férový, aby se single prodával zvlášt, pokud má třeba jen 4 hodiny, formou nějakýho prologue, jak to bylo třeba u Gran Turisma, za poloviční cenu. A následně at klidně vyjde celá hra i s multákem za plnou cenu. Ale já jsem multák nikdy nehrál a hrát ani nebudu, každou hru hraju jen kvůli single kampani a v poslední době mi kvalitní kampan celkem chybí u fps her
-
-
popravde ani jsem ten singl v black ops 2 a 1 nedohral, nebyl cas, a dodnes stale hraju black ops 2 multak na odreagovani, ghosts jsem si sice predobjednal, ale je to crap, takze jsem v nem stravil asi max pul hodiny? singl sem ani nezapl a ani nehodlam, hold studio infinity ward uz nebudu predem verit, a pockam si az na vydanou hru ... advanced warfare mam opet predobjednano za plnou cenu na steamu, a hold se uvidi az to vyjde
-
pak ta hra neni pro tebe a nemas pravo ji ani kritizovat, kazdej vi ze cod je jen o multaku, kazdej fanda v nem stravi klidne i pres tisice hodin, a v pomeru ceny a tech stravenych hodin v multaku, je pak tech 60 euro totalni vysmech, a extremne se to vyplati, nez si koupit nejakou singl hru na 20 hod gameplay za 60 euro ...
-
-
Pokud by CoD nebylo o singlu, tak ho tam asi nedávaj ne?? V prezentacích na konferencích se taky věnují singlu obvykle víc, než multáku. Přestože multák je z velký části to, co tu hru prodává... Tak by mě zajímalo, kde jsi k té své geniální teorii přišel. A že CoD není pro mě?? Ještě tak 4 roky zpátky jsem si CoD neskutečně užil, a to jsem taky hrál jen single, takže to očividně bylo i pro mě.
Já tu hru nekritizuju, naopak - o pár příspěvků dřív jsem ji vyzdvihl s tím, že ze všech her na E3 se mi líbila nejvíc. Jen jsem reagoval na to, že udělat tam nějaký čtyřhodinový single by bylo hloupý a celkem nefér vůči hráčům -
co to kecáš hrál si cod 1,2? tam byl ukázkovej singl tak nemel blbosti
-
-
Prosim tě v tý době ještě tahal kačera.
-
-
-
-
-
CoDu by se dařilo daleko lépe kdyby se na ten singl vykašlali.Než tam zase vypotit nějaký akční céčko či déčko...(ti co chtějí fps s příběhem máte tu nového Wolfíka) Prostě bouchnout do stolu a multak only :D Multák tam teda není nic moc ale k vypnutí mozku na pár hodin za zvuku pif paf ratata proč ne :) ikdyž dostat mozek do vegetativního stavu zrovna u mužského pohlaví není nikterak těžké (pozorováno na sobě :D )
-
-
znáš vůbec postup písmeného hodnocení A a B? máš tří ačkové, dvou áčkové, jedno áčkové a pak už je jenom béčkové, žádné céčko a déčko není, lol :D vysokoškolskou ekonomiku na váš :D
-
-
Studenty ekonomiky mám nejradši *16* Ještě nám tady popiš jak je EU skvělá ať všichni vědí jakýma eurosračkama vás na té škole krmí. Sobotka do plynu !!!
-
-
špatně špatně Sobotka do CoD !!!!! :D :D :D
-
-
Přesně, rád bych si něco zajel za druhou stranu. Z toho patriotismu bych už vážně blil... není to jen COD je to v každé hře dneska. Dobrá je jen ta dobrá správná strana, zlá strana je špatná a nesmí se za ní hrát. *7*
-
-
To je zas fifty shades of gay. USA rozhodně není ta dobrá strana *1*
-
-
Zbožné to přání stejně jako čekat že bude vůbec někdy hra s hraním za tu "špatnou" stranu. V singleplayer kampani. *4* *7*
-
-
Nej by bylo za Palestince... úplně bych si užil kosení židáků *1*
-
Mě vůbec chybí fps opfor akce obecně ..... ne že bych musel hrát za teraristy.Podívat se na druhou stranu jo moc bych chtěl :)
-
-
Nedivil bych se kdyby naši "politici" zápolily ve velkých bitvách v COD, o post největšího mentála. Nejedny slipy a trenýrky by nezůstali jistě suché. *15*
To není zlej nápad, v DLC by třeba mohla bejt celá vláda - jako bonus např jak bývalo v COD zombie na konci hry by se mohli taky vystřílet. Aspoň virtuálně. *4* -
-
To by měli vytvořit speciální díl pro naši vládu Call of Duty: Demented Warfare
A DLC Nazi zombie Sobotka -
a palili by na hráče z election promise guns :D
-
-
-
-
se ti na AAA AA A B můžu vytento prostě C a D u CoDu v poslední době s důrazem na D nebo-li kadák :D
-
-