Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jj vypada to pekne
  • Tohle bych si nechal líbit!
  • del0
    "Z herního průmyslu se stala totální žumpa od té doby co přišlo na trh XBOX"

-fixed-

Mrkváč chtěl prostě konkurovat SONY, tak vznikl tenhle sajrajt, což způsobilo přesun zájmu spousty vývojářů ($$$) z PC. Začal trapný boj o exkluzivky. Nakonec tu stejně máme skoro všechny hry na 3 platformy, z nichž minimálně jedna je rozes*aná a japonci místo aby drželi svoji tradici specifických her z dob PS2, tak už pomalu lezou západu do řitky.
  • del0
    f**k
    new pants please
    *1*
  • Právě že ten časový limit dává pocit naléhavosti a žene kupředu. Navíc se dá prodloužit, ale bez debat souhlas, že je to stresor. Mě to ale fakt hrozně bavilo. Jinak ten F4 po recenzi a po pročtení diskuse vidím max na 800,- Kč. Za mě víc ani ťuk.
  • Btw: jak by vypadala grafika F4 v podobnym pohledu pohledu jako jednicka
    http://kotaku.com/fallout-4-re-imagined-as-an-isometric-game-1728145213
  • Jsem člověk, kterej k Falloutům přišel až s trojkou. Po pořádnym odehrání trojky jsem si opatřil i první dva a můj názor? Je to super :) Ale jsou to naprosto jiný hry, takže to, že někoho baví 3 a nebaví ho 1 a 2, je naprosto pochopitelný.
  • Ta tva odpoved je oxymoron, protoze uz prvni otazka (fallout a Kickstarter) byla ve stylu "co by bylo kdyby"
  • Chim
    *1* *1* *1*
  • Chim
    To už je to pověstné co by bylo kdyby... *4*
  • Otazkou je, kolik by vybral Wasteland bez Farga, stejne tak kolik by vybral Star Citizen bez Chrise Robertse ;-) jejich jmena jsou si myslim vetsi brand nez treba treba Fallout.
  • Btw: a je popravde otazka, zda to vubec resili (nezazil jsem zadnyho takovyho vyvojare). Ciste teoreticky to muzes vyrendrovat a okolidovat a naskriptovat rucne. Naposledy je tak delanej Shadowrun na unity. Tam to neni ani zapakovany, takze muzes koukat vyvojarum po sukne :-P A rendrujes to tak, aby to vypadalo pekne. Na definice ti popravde se*e pes. Stalo by te to zbytecnej cas.
  • Btw: s karavanou, nebo treba nekoho sledovat muzes pres pul mapy. Na zacatku je to mimochodem krasne demonstrovany na Minutemanovy, kterej jde s lidma po svych do sanctuary. A da se toho i vyuzit, kdyz sledujes karavanu kterou driv nebo pozdeji nekdo prepadne.
  • Je to tak schvalne. Jak obchodnici, tak npc a raideri se pohybuji po svych. Raideri ve skupinkach. Kdyz padnou na neco vycistenyho, tak to zaberou. Dobre je to v tom, ze veci ktere jsi tam nasel se obnovi. Vyjmecne se teleportuji jen zasekla npc, ktere te doprovazi a jsi prilis daleko (ne vzdy udelas dobry pathfinding. Me to tak treba vyhovuje.
  • Nn, tohle je první hra. No tak v tom mě to zklamalo, když tam bylo u toho cleared, tak už jsem si říkal, že už aspon budu mít od nich pokoj a můžu tak vyčistit celou mapu, takhle mě to moc nemotivuje...*10* Díky ale za odpoved.
  • Psychotic
    Tys nikdy nehrál nic od Bethesdy?

Pochopitelně se ve většině lokací nepřátelé respawnují, aby se dalo expit donekonečna.
  • čoveče hoď mě link na tu verzi co si hrál, já sem to hrál tak před rokem a nevím jestli sem měl staženou verzi s nějakým bugem nebo sem tam někde něco podělal ale nemohl jsem to dohrát, páč mě nešlo v jedné lokaci s někým promluvit a tím postoupit v questu
  • Sohlasím že F2 byla totální bomba, sám sem ho dohrál odhadem tak 10x a nikdy mě neomrzí si ho znovu zahrát, u F1 se mi nelíbil ten časový limit i když byl docela velký. Nicméně k F4. Zaprvé 1090 kč mi nepřijde tolik peněz za takhle rozsáhlou hru, za druhé, každý mluví o chybách a nevychytanosti. Já mám odehraných cca 36 hodin a na nějakou zásadní chybu jsem teda nenarazil, snad jen neustále zavazejícího psa ale toho sem rychle vyměnil za jinýho společníka. Uznávám není to už sice klasický fallout RPG, nicméně má to vtip a atmosféru pravýho falloutu a ten kdo to přirovnává ke skyrimu je s prominutím vazelína (nic horšího se bohužel napsat nedalo). A komu se nelíbí grafika asi by si měl zkusit znovu zahrát třeba F3 nebo NV a potom se podívat na ten skok dopředu.
  • Taky vám dělá ve Falloutu 4 to, že když vyčistíte nějaké budovy, tak tam máte po pár dnech zase nepřátelé? To tak má být nebo je to bug? To jsem teda několik hodin čistil místa na mapě úplně k h*vnu...Mohl jsem mít za těch 23 hodin odehranou část příběhu...
  • ten clanok je tusim len prepisana tato prezentacia tima caina
    https://www.youtube.com/watch?v=Xa5IzHhAdi4

ale aj tak som si to rad precital. lepsie si to clovek zapamata :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit