Přejít na výpis diskuzí
Příběh vývoje prvního Falloutu - hry, kterou dvakrát skoro zrušili
22.11.2015 | Ladislav Loukota
92 příspěvků
-
celkom suhlasim. zaujimalo by ma ako berie F1 a F2 clovek ktory hral az 3ku. aj ked mam pocit ze Tom hlavne trolluje a snazi sa rozprudit hate. akurat som pozeral na tie obrazky a snazil som sa predstavit ze co by som znich citil kebyze som vzivote nehral F1 a F2
-
Ber to tak, že nový Wasteland vybral 3 mega. A Fallout má při vší úctě k Wastelandu o dost zvučnější jméno. Takže ano, pokud by to mělo nálepku Fallout a bylo by to třeba isometrické a na tahy a kickstarterový projekt by byl rozumně sepsaný... tak věřím že to těch 6 mega vybere levou zadní s prstem v nose.
-
ja bych to pripsal spis nekam k nastupu xboxu... predtim konzole jeli svoje zanry a byla to alternativni platforma, pak se zacali ms a sony predhanet, kdo zprzni vic zanru a napacha je na ty svoje packovadla
soucasna pseudokonzolova generace uz jen pokracuje v nastolenym trendu -
Taky už jsem stáhnul a taky se na to chystám, zapomněl jsem to zmínit.
-
jen mala oprava. Uhly engine pocital pro pohyb a pod. Predrendrovavali si to v necem jinym.
-
No. Fallout dle meho mel vlastni matici pro vypocet renderu. Tam neni ani duvod, proc to nastavovat presne podle prirucek. Isometrie, dimetrie ani trimetrie na to nesedi. Nejpodobnejsi je ale skutecne isometrie. Ale tva valka :P
-
zkus cesky fallout resurrection...je to super :)
-
Moc pěkné počtení a dost mi sedlo i časově. Po pročtení diskuse o F4 tady na Games, která mi jednak roz***ala bránici, ale taky způsobila, že jsem s koupí F4 zaváhal, jsem opět po dlouhých letech rozpařil F1. Jen tak cvičně za víkend sfoukl hlavní příběhovou linku a opět si připomněl, že šlo (a stále jde) o úžasnou hru. Atmosféra neopakovatelná a ten pocit, když někoho rozšmelcujete brokárnou, nebo dávkou z automatu, to prostě má svoje kouzlo. Momentálně se chystám na dvojku a pak ještě FT. F3 už asi hrát nebudu, přece jen vychází dost her, které se dají zapařit a F4 určitě nebude moje priorita. Ne za ty prachy, ne s těmi chybami. Ale Fallouty do trojky - díky kluci z Black Isle za Vaši práci.
-
Včera sis sundal z kola pomocná kolečka, zasalutoval jsi před nastoupeným Legem a teď tu budeš dělat čachry machry, pipísku?
-
Partizan a Transgender:Tak trh s hrami nebo kontinentální evropský trh s hrami? Máte v tom bordel. Každopádně no-brain efekt už platil již několik let roku okolo 2003 (datování individuální, pro mě je to rok 2001 hrami jako např. The Sims), a PS3 je 2007. Takže vaše laická analýza a kritika stojí ledatak na podmáslí a ne na objektivitě. Za vaší snahu se stavte v kabinetě blbopisu.
-
To jsou všechno hry pro strašně malou cílovou skupinu a japonsko
-
Neznám, neznám, neznám, neznám, neznám a neznám. Sry ale hentai není pro evropský trh zrovna tahák. Možná pokud je ti 15a zažils těžkou šikanu.
-
Nad čím? Nad tvoji debilitou? Nad to není potřeba se zamýšlet *4*
-
jako Okami? jako Valkyria Chronicles? jako Demon Souls? jako Journey? Jako Metal Gear IV? Jako Ni No kuni?
-
Že by ses nad tím alespoň zamyslel? :-D Což chápu je pro uživatele PS3 problém - a to přesně potvrzuje můj komentář - nynější produkce her pro konzolisty se přizpůsobuje jejich myšlení a tudíž se programuje s ohledem pro blbce.
-
A ne snad? S PS3 přišli samé nobrain hry.
-
http://imgur.com/HAkbhrn
-
To je bez debat :-)
-
PS3 *15* to určitě... bože vy jste se tady dočista zbláznili...
-
JJ, tak nějak..