Přejít na výpis diskuzí
Příběh vývoje prvního Falloutu - hry, kterou dvakrát skoro zrušili
22.11.2015 | Ladislav Loukota
92 příspěvků
-
Trololo ...
-
Jelikož jsem prase nevěřící, dokážu se přes to "post-apokalyptické" přenést. Ale v zásadě máš pravdu. A kdybych se nudil, mohl bych založit isometrickou sektu a patrně bych ti nabídl členství. *1*
-
A proč třeba nezkusit konkurenční hrejácký vidcast (imho opravdu výborná věc), kde se Falloutu už před nějakou dobou věnovali?
-
Strašné hry ty první dva Fallouty. Začínal jsem na trojce a jedničku dal zpětně a čistá hrůza a děs. Pořádný Fallout je až ten od Bethesdy a můžeme jim líbat ruce, že šli do projektu, kde původní hra je tak úděsná.
-
Já ti v podstatě rozumím. Taky mám takovou podobnou úchylky a nebaví mě, když lidi pro něco používaj vžitý, ale nesprávný, blbě přenesený termín. Například když se o katastrofách vyjadřují jako o apokalypse a o filmech či hrách z prostředí po katastrofě jako o post-apokalyptických. Jako k jakýmu zjevení a odhalení došlo, že je po apokalypse? *1* Nebo hele to mě taky dere, když za RPG označují hru, která RPG není ani náhodou.
Upřímně říkat o nějaký třeba současný hře, že je to post-apokalyptický RPG je podle mě mnohem horší, než tvrdit o prvním Falloutu, že je izometrický. V tom druhým případě je rozdíl pár stupňů, v prvním případě je to dokonalá dezinterpretace významu. *1* -
mohli by udelat remaster pro tablety
-
Není to pro mě práce na plný úvazek nebo smysl života. Spíš jen takové hobby. 1200 let? Ok, aspoň se nebudu na stará kolena nudit.
-
Ale je ti jasný, že ti to v tom případě bude trvat tak 1200 let? Pokud teda nemáš na dvorku nějaký zbraně hromadnýho ničení, jejichž použitím pohrozíš v případě, že lidi nezačnou používat správnej termín. Mimochodem správnej výraz bys měl taky napsat v každym komentu, jinak lidi sice budou vědět, že to izometrický neni, ale stejně budou tohle slovo dál používat. Nebudou znát alternativu. Chce to na tý osvětě ještě zapracovat.
-
Ale nadělám. Budu na to upozorňovat tak dlouho, až to jednoho krásného dne pochopí celý svět. Se s tím smiř. *3*
-
Ježiš dej už s tim pokoj, prostě se smiř s tim, že takovýhle hry se označujou jako izometrický. Prostě se to vžilo, nenaděláš nic.
-
Kam mám poslat peníze? *5*
-
pokud by předvedli pořádné demo, ze kterého by smrděl starý Fallout na sto honů... a mělo to hezkou detailní grafiku, která by nevypadala jako dětské omalovánky, tak věřím tomu že ano...
Samozřejmě by hra nesměla trpět žádným zjednodušením herních mechanik, ani rozhovorů nebo příběhu... -
To záleží na tom, jak by ten projekt vypadal. Ale pokud by to mělo jméno "Fallout" tak nejspíš ano.
Pozn.: Starý Fallout není isometrický. -
A ted ruku na srdce. Kdyby nekdo v dnesni dobe sel na Kickstarter s Izometrickym Falloutem a chtel 6mil dolaru (doba pokrocila), uspel by?
-
Mám pocit, že jsem jednou viděl nějaký mód, který na správných ístech přitlačil na pilu. Na FNV Nexus určitě něco bude.
-
V New Vegas si muzes na zapnout "Hardcore mode", ve kterem, krom jineho, musis jist, pit a spat. Popravde, prijde mi to trochu nedotazene a rekl bych, ze "hardcore" je vcelku silne slovo. Abys zemrel hladem nebo zizni, to by ses musel hodne snazit.
Ono to ale neni ani tak problem toho modu samotneho, jako spis dizajnu hry, kdy v postapokalypticke pustine neustale narazis na tuny zasob *7* -
ten sarkazmus v mojich slovách ale musel počuť snáď aj nepočujúci :D
-
Celkově ten svět byl celý uvěřitelný.
-
Takových článků bych rád viděl více a ideálně předtím než se vydá nějaká hra která do toho zapadá. Třeba zde F4.
Lze to napsat na řadu dalších her.
Hrál jsem to zpětně a zcela něco jiného jak dnes. I když neřeším grafiku atd...Tak prostě příběh apod. Tomu šlo nějak věřit. Borci. -
Prakticky je to dnes už mrtvá série. O prvních dvou dílech bylo řečeno prakticky vše a do toho co bylo po dvojce nemá cenu ani šťourat klackem.