Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z herního průmyslu se stala totální žumpa od té doby co přišlo na trh PS3. To se o hry začala zajímat i široká veřejnost a to je to co herní průmysl pohřbilo. Pak začal mor v podobě časové exkluzivity a těžko se pak odmítá malý rozmazlenec, který prostě potřebuje ten plejstejšn kvůli jedné exlkluzivní hry, která ho za týden omrzí.
  • Jdeš na to psychologicky, Psychotiku... :) možná na tom něco je, ale přece jenom je tady řeč o opravdových legendách a ty si minimálně zaslouží aby se jich někdo zastal. ;)
  • A proč je, milí soudruzi, Fallout 1 tak skvělý? Protože to není konzolová sra*ka jako současná herní produkce. V podstatě mají hráči RPG her jedinou naději - že se konzolovky začnou v budoucnu kopírovat a krást stejně, jako PC hry a tím pádem se pro nenažrané managery nestanou atraktivní a přestanou prznit RPG žánr, jinak všechna RPG dopadnou jak F4.
  • Psychotic
    Já bych to tedy považoval na naprosto logické a žádné soudy o jeho inteligenci bych nevynášel.

Já jsem fanda původních dílů, ale na druhou stranu je mi zcela jasné, že kdybych je býval nehrál už kdysi a přišel k nim až dneska, nevydržel bych to hrát ani dvacet minut. Icewind Dale 2 jsem hrál mnohokrát a pořád mě baví, u Icewind Dale 1 jsem moc dlouho nevydržel, ačkoli jsou to v podstatě totožné hry. Proč? Dvojku jsem hrál jako kluk, jedničku ne. Toť vše.
  • wenceslaus
    Jo "jistota desetinásobku" k devadesátým letům taky patří :)
  • Někdo ti naklikal mínuska, ale to nezmění fakt, že máš pravdu...
  • Cool. Víc a víc takovýchto článků!
  • Bez problemu by dostal desetinasobek.
  • Luxusní článek, víc takových a games.cz se zase pozvedne úroveň ;)
  • Tohle může říct jedině strašný, ale opravdu strašný vymatlanec...
  • Hezky clanek, ted jeste doplnťe historiá nejlepsiho dilu, fallout tactics :-).
  • To neni recenze.
  • Souhlas, taky to teď hraju poprvé a jediné co mi vadí je ten time limit co tam je... ale jak už Jarda v hrej říkal že to by nezvlád dohrát za ten čas jen blbec, tak si začínám o sobě něco myslet :D
  • PreidaQ
    Tady máš mou skromnou recenzi:
    "Předchozí díly byly lepší."

Nestačí?
  • sry špatna diskuze
  • ja doufám že bude taky recenze na nove anno
  • na konzolích by o to nebyl zájem sry musel jsem si rýpnout
  • Tilwaen
    Já chci taky do isometrické sekty. K čertu s ortogonalitou!

#isometryIsLove_isometryIsLife #jackForPresident
  • Mrknete na nejaky materialy o underrail, ktery bude brzo v beta fazi
  • A remake pro kalkulačky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit