Přejít na výpis diskuzí
Příběh vývoje prvního Falloutu - hry, kterou dvakrát skoro zrušili
22.11.2015 | Ladislav Loukota
92 příspěvků
-
Z herního průmyslu se stala totální žumpa od té doby co přišlo na trh PS3. To se o hry začala zajímat i široká veřejnost a to je to co herní průmysl pohřbilo. Pak začal mor v podobě časové exkluzivity a těžko se pak odmítá malý rozmazlenec, který prostě potřebuje ten plejstejšn kvůli jedné exlkluzivní hry, která ho za týden omrzí.
-
Jdeš na to psychologicky, Psychotiku... :) možná na tom něco je, ale přece jenom je tady řeč o opravdových legendách a ty si minimálně zaslouží aby se jich někdo zastal. ;)
-
A proč je, milí soudruzi, Fallout 1 tak skvělý? Protože to není konzolová sra*ka jako současná herní produkce. V podstatě mají hráči RPG her jedinou naději - že se konzolovky začnou v budoucnu kopírovat a krást stejně, jako PC hry a tím pádem se pro nenažrané managery nestanou atraktivní a přestanou prznit RPG žánr, jinak všechna RPG dopadnou jak F4.
-
Já bych to tedy považoval na naprosto logické a žádné soudy o jeho inteligenci bych nevynášel.
Já jsem fanda původních dílů, ale na druhou stranu je mi zcela jasné, že kdybych je býval nehrál už kdysi a přišel k nim až dneska, nevydržel bych to hrát ani dvacet minut. Icewind Dale 2 jsem hrál mnohokrát a pořád mě baví, u Icewind Dale 1 jsem moc dlouho nevydržel, ačkoli jsou to v podstatě totožné hry. Proč? Dvojku jsem hrál jako kluk, jedničku ne. Toť vše. -
Jo "jistota desetinásobku" k devadesátým letům taky patří :)
-
Někdo ti naklikal mínuska, ale to nezmění fakt, že máš pravdu...
-
Cool. Víc a víc takovýchto článků!
-
Bez problemu by dostal desetinasobek.
-
Luxusní článek, víc takových a games.cz se zase pozvedne úroveň ;)
-
Tohle může říct jedině strašný, ale opravdu strašný vymatlanec...
-
Hezky clanek, ted jeste doplnťe historiá nejlepsiho dilu, fallout tactics :-).
-
To neni recenze.
-
Souhlas, taky to teď hraju poprvé a jediné co mi vadí je ten time limit co tam je... ale jak už Jarda v hrej říkal že to by nezvlád dohrát za ten čas jen blbec, tak si začínám o sobě něco myslet :D
-
Tady máš mou skromnou recenzi:
"Předchozí díly byly lepší."
Nestačí? -
sry špatna diskuze
-
ja doufám že bude taky recenze na nove anno
-
na konzolích by o to nebyl zájem
sry musel jsem si rýpnout -
Já chci taky do isometrické sekty. K čertu s ortogonalitou!
#isometryIsLove_isometryIsLife #jackForPresident -
Mrknete na nejaky materialy o underrail, ktery bude brzo v beta fazi
-
A remake pro kalkulačky.