Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Člověka tak napadá, kolik jiných her, které by se staly legendárními, bylo zamítnuto vydavatelem buď jako koncept nebo i těsně před vydáním. Jinak výborný článek.
  • "Tim Cain během programování Falloutu"

A krabici s hrou ma uz na okne. Vy ste fakt vemena....
  • Coffin.Corner
    Ideální doba na to udělat Fight Club speciál o Falloutech... Nebo to už taky vzal čas?
    • PreidaQ
      A proč třeba nezkusit konkurenční hrejácký vidcast (imho opravdu výborná věc), kde se Falloutu už před nějakou dobou věnovali?
    • Chim
      Prakticky je to dnes už mrtvá série. O prvních dvou dílech bylo řečeno prakticky vše a do toho co bylo po dvojce nemá cenu ani šťourat klackem.
    • Keyz
      Neřekl bych, nevíme kolik Falloutů ještě bude. Klidně to mohou dojit roky...Spíš to dát do retra, jestli to tam nebylo nebo udělat něco o přelomu Fallout 1 - 3. Ale to by zase bylo pracné.
    • Jj a hlavne at je tam Vavra
  • Moc pěkné počtení a dost mi sedlo i časově. Po pročtení diskuse o F4 tady na Games, která mi jednak roz***ala bránici, ale taky způsobila, že jsem s koupí F4 zaváhal, jsem opět po dlouhých letech rozpařil F1. Jen tak cvičně za víkend sfoukl hlavní příběhovou linku a opět si připomněl, že šlo (a stále jde) o úžasnou hru. Atmosféra neopakovatelná a ten pocit, když někoho rozšmelcujete brokárnou, nebo dávkou z automatu, to prostě má svoje kouzlo. Momentálně se chystám na dvojku a pak ještě FT. F3 už asi hrát nebudu, přece jen vychází dost her, které se dají zapařit a F4 určitě nebude moje priorita. Ne za ty prachy, ne s těmi chybami. Ale Fallouty do trojky - díky kluci z Black Isle za Vaši práci.
    • Sohlasím že F2 byla totální bomba, sám sem ho dohrál odhadem tak 10x a nikdy mě neomrzí si ho znovu zahrát, u F1 se mi nelíbil ten časový limit i když byl docela velký. Nicméně k F4. Zaprvé 1090 kč mi nepřijde tolik peněz za takhle rozsáhlou hru, za druhé, každý mluví o chybách a nevychytanosti. Já mám odehraných cca 36 hodin a na nějakou zásadní chybu jsem teda nenarazil, snad jen neustále zavazejícího psa ale toho sem rychle vyměnil za jinýho společníka. Uznávám není to už sice klasický fallout RPG, nicméně má to vtip a atmosféru pravýho falloutu a ten kdo to přirovnává ke skyrimu je s prominutím vazelína (nic horšího se bohužel napsat nedalo). A komu se nelíbí grafika asi by si měl zkusit znovu zahrát třeba F3 nebo NV a potom se podívat na ten skok dopředu.
      • Právě že ten časový limit dává pocit naléhavosti a žene kupředu. Navíc se dá prodloužit, ale bez debat souhlas, že je to stresor. Mě to ale fakt hrozně bavilo. Jinak ten F4 po recenzi a po pročtení diskuse vidím max na 800,- Kč. Za mě víc ani ťuk.
    • zkus cesky fallout resurrection...je to super :)
      • čoveče hoď mě link na tu verzi co si hrál, já sem to hrál tak před rokem a nevím jestli sem měl staženou verzi s nějakým bugem nebo sem tam někde něco podělal ale nemohl jsem to dohrát, páč mě nešlo v jedné lokaci s někým promluvit a tím postoupit v questu
      • Taky už jsem stáhnul a taky se na to chystám, zapomněl jsem to zmínit.
  • mohli by udelat remaster pro tablety
    • A remake pro kalkulačky.
      • na konzolích by o to nebyl zájem sry musel jsem si rýpnout
  • *14*
  • Víte jaký je rozdíl mezi Falloutem jedničkou a čtyřkou? Úplně stejný jako mezi Dědictvím jedničkou a dvojkou.
    • maros.goc
      úžasne vtipné
      • Chim
        Bohužel to vtipné není vůbec.
        • maros.goc
          ten sarkazmus v mojich slovách ale musel počuť snáď aj nepočujúci :D
  • Luxusní článek, víc takových a games.cz se zase pozvedne úroveň ;)
  • Keyz
    Takových článků bych rád viděl více a ideálně předtím než se vydá nějaká hra která do toho zapadá. Třeba zde F4.
    Lze to napsat na řadu dalších her.

Hrál jsem to zpětně a zcela něco jiného jak dnes. I když neřeším grafiku atd...Tak prostě příběh apod. Tomu šlo nějak věřit. Borci.
    • Celkově ten svět byl celý uvěřitelný.
      • Souhlas, taky to teď hraju poprvé a jediné co mi vadí je ten time limit co tam je... ale jak už Jarda v hrej říkal že to by nezvlád dohrát za ten čas jen blbec, tak si začínám o sobě něco myslet :D
  • Btw: jak by vypadala grafika F4 v podobnym pohledu pohledu jako jednicka
    http://kotaku.com/fallout-4-re-imagined-as-an-isometric-game-1728145213
    • Tohle bych si nechal líbit!
      • jj vypada to pekne
    • del0
      f**k
      new pants please
      *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit