Přejít na výpis diskuzí
Příběh vývoje prvního Falloutu - hry, kterou dvakrát skoro zrušili
22.11.2015 | Ladislav Loukota
92 příspěvků
-
Taky vám dělá ve Falloutu 4 to, že když vyčistíte nějaké budovy, tak tam máte po pár dnech zase nepřátelé? To tak má být nebo je to bug? To jsem teda několik hodin čistil místa na mapě úplně k h*vnu...Mohl jsem mít za těch 23 hodin odehranou část příběhu...
-
-
Je to tak schvalne. Jak obchodnici, tak npc a raideri se pohybuji po svych. Raideri ve skupinkach. Kdyz padnou na neco vycistenyho, tak to zaberou. Dobre je to v tom, ze veci ktere jsi tam nasel se obnovi. Vyjmecne se teleportuji jen zasekla npc, ktere te doprovazi a jsi prilis daleko (ne vzdy udelas dobry pathfinding. Me to tak treba vyhovuje.
-
-
Btw: s karavanou, nebo treba nekoho sledovat muzes pres pul mapy. Na zacatku je to mimochodem krasne demonstrovany na Minutemanovy, kterej jde s lidma po svych do sanctuary. A da se toho i vyuzit, kdyz sledujes karavanu kterou driv nebo pozdeji nekdo prepadne.
-
-
Tys nikdy nehrál nic od Bethesdy?
Pochopitelně se ve většině lokací nepřátelé respawnují, aby se dalo expit donekonečna. -
-
Nn, tohle je první hra. No tak v tom mě to zklamalo, když tam bylo u toho cleared, tak už jsem si říkal, že už aspon budu mít od nich pokoj a můžu tak vyčistit celou mapu, takhle mě to moc nemotivuje...*10* Díky ale za odpoved.
-
-
-
ja doufám že bude taky recenze na nove anno
-
-
Tady máš mou skromnou recenzi:
"Předchozí díly byly lepší."
Nestačí? -
-
To neni recenze.
-