Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak určitě, televize si asi celou Ruskou invazi na krym vymyslela, omg, to se dneska roděj děcka bez mozku nebo co? *7*
  • Inquisitor
    Ale Poláci si zase rýpnou do Rusa? :)
  • Netuším kam směřuje tahle konkrétní hra, ale vezmi si jak obrovsky populární jsou dokumentární rekonstrukce leteckých (a jiných) katastrof. Vždyť jenom ty zmiňované dvě katastrofy raketoplánů byly zdokumentovány už několikrát a pořád jsou na specializovaných kanálech nejvysílanější, tudíž se dá předpokládat, že i nejsledovanější.
    Dovedu si představit hru, nebo rovnou celý segment her, které by rekonstruovaly určité události, například z pohledů několika zainteresovaných osob a v kontextu různých dějových linek, které katastrofu provázely. Většinou jsou reálné příběhy v nich daleko zajímavější a dramatičtější, než nějaký vymyšlený hollywoodský srágory...
  • Pánové a dámy, vysjte asi trochu přehlídli, že je to HRA. Nejedná se tu o politiku, pravdu či lež, konspirace nebo realitu. Je to HRA. V článku se jasně píše, že autoři TŘEBA/MOŽNÁ vnesou do této události více světla nebo naopak více otázek. Takže klídek. Já se na to budu velmi těšit. Vůbec mě netankuje že nemůžu hru vyhrát, z článku je pro mne patrné, že má jít o zážitek ze samotnýho hraní, ne jen o vyřešení záhady se slavným vítězstvím hlavního hrdiny s fanfárami. Taky se koukám na film i když už předem vím, že hrdina nakonec umře. Pro mne velmi zajímavý téma a těším se na to.. Protže tohle je hra a já rád hraju.
  • lol, chces konspiracne teorie xxx? vcera som chcel popozerat na youtube nejake videa o galaxy edge a vies ako ked prides na yt stranku tak ti tam hodi odporucane videa, no mne nahodilo dominiku mirgovu, majk spirit a podobne kojotiny

dnes som si precital tento clanok a hop na youtube ze pozriem este dake porovnania, nedal som bm, tak zase len na hlavnu stranku

a hla, namiesto majk spiritov a inych tutmusov tam mam dve riadky plne putina ako priznava ze zautocil na ukrajinu, ze planoval obsadit krym, ze chce ovladnut svet a ktovie co este plus nejake filler videa ako russian tank fail

nahoda? *15*
  • Já třeba pokud to lze tak hraju hry v jazyku odpovídajícímu umístění hry ve světě, pokud se to dotýká přímo nějaké národnosti. Takže třeba obě Metra jsem si moc rád zahrál v ruštině, samozřejmě s titulky, zrovna tak třeba AC Unity jsem hrál ve francouzštině apod., dodá to další vrstvu uvěřitelnosti a imersivity ve hře. Ale každý to máme jinak. Já jen souhlasím s tím, že by v takové hře měla být možnost ruského jazyka. Což v případě poláků bude asi docela problém vzhledem k historické a současné situaci :/. Ne že by nesehnali rusky mluvící lidi, otázkou je, jestli budou vůbec chtít (nedivil bych se opaku).
  • jojo řikali to přece v televízi! A několikrát!
  • nejjenodušší vysvětlení pro nejjednodušší jedince je sázka na jistotu, ty kdybys zjistil, jak se věci mají, tak bys namístě zestárnul vo 10 let
  • Zmínky o vnesení více světla do celé události a přinesení odpovědí na různé dosud nezodpovězené otázky mne nechávají chladným a jsou důvodem spíše k pousmání se. Na co Rus chtěl aby západ měl odpovědi, na to ty odpovědi nalézt dovolil. A zbytek se nedovíme nikdy.

"KURSK - adventure and survival game coming to PC, Mac, PlayStation 4 and Xbox One. The game will look at the tragedy of the submarine ship from a new angle and will combine first-person action with a heavy focus on a carefully crafted story and an engrossing gameplay." - no, uvidíme. První co mě napadá, že celá hra začne událostí potopení (údajný výbuch údajného torpéda v ůdajné torpédové komoře :)) a hráč se bude snažit přežít co nejdéle ... aby na konci stejně umřel :). Jsem zvědav.
  • hmm Poláci Rusy nenáviděj, očekávám nestranný pohled na věc...
  • Ještě odpovím na vámi nevyřčenou otázku - ne, díky tomu chleba levnější nebude. A teď šup zpět do diskuzi na Stařinkách a iHnědu.
  • Konspiracni teorie *1*
    Kdybys vedel kolik z tech teorii se zaklada na pravde a kolik jinych veci se podarilo ututlat uz v zarodku ,tak ti z toho jebne, ale mozna by te driv potkala nejaka "nehoda".
  • predpokladam, ze to bude mit i datadisk - pristani vladniho specialu na smolenskem letisti....
  • A hra o Titanicu taky neee? Nebo cokoliv, kde je katastrofa? Ať reálná nebo ne? Není takovej Fallout kopnutí do obětí Hirošimy? This war of mine do obětí války v Jugošce? Far Cry 2 do obětí africkejch válek?
  • Napiš ještě víc vykřičníků! A zapni caps lock! Vůbec nejsi slyšet!
  • ještě, že existuje vynález jménem titulky
  • A jaky by mel byt? Rusky, kteremu by rozumnelo asi 0.1% lidi?
  • Udělají všechno proto aby atmosféra a feeling byly co možná nejrealištější a pak to stejně celé zabijou anglickým dabingem...
  • Morraw
    Hra by v polovině mohla nabrat nečekaný ba lovecraftovský směr, ne nepodobný povídce "Chrám" (Temple).
  • Nič také sa nikdy nestalo, sú to všetko konšpiračné teórie a tým chudákom, čo tomu veria radím nasadiť si alobalovú čiapku, veď čo keď vás tí zlí imperialistickí Američania náhodou sledujú alebo odpočúvajú.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit