Přejít na výpis diskuzí
Příběhová adventura KURSK chce vnést světlo do zkázy ruské jaderné ponorky
20.5.2015 | Adam Homola
71 příspěvků
-
swice: Trochu retardovany prispevek...
-
jaka forma projevu clovece??je to napsaný se vsi slušností,tak jak sem to napsat chtěl když nemaj kouska slušnosti a úcty vývojáři onoho studia proč bych mel mit ja v jejich kritice,,,,,,,me se tohle kopani do mrtvol proste nelibí
-
Troufám si tvrdit, že většina lidí ti dala mínus ani ne tak za to, že by s tebou nesouhlasila (já třeba uznávám, že něco málo do sebe tvůj příspěvek má), ale minimálně už za formu tvého projevu.
-
ty co mě dávají minus tem všem přeju ať vás duchové oněch nebožáku straší po nocích až do konce dni,,,,AMEN a myslím to vazne:c))
-
Pochybuji, že by měli polští vývojáři takové zdroje aby mohli odpovídat na doposud nezodpovězené otázky a vnášet nějaké světlo do událostí okolo ponorky Kursk. Ale jinak si zvolili zajímavé téma.
Jednou jsem měl dokonce poměrně tísnivý sen, ve kterém jsem jako potápěč vyprošťoval několik měsíců staré pozůstatky členů posádky z potemnělých a klaustrofobních prostor nešťastného Kursku... Takže si tohle určitě nenechám ujít *4* -
kopaní do mrtvol,,,,,,,nechte je radsi spat,,,,,,na to co se tam stalo vaše hra NEODPOVI a na nove otázky(konspirace) z vašeho dila není nikdo zvedavej
bejt pribuznej tech kluku co tam zarvali tak vaše studio žaluju a vlastně bejt aspoň rus!!!!preju vam hodne NEZDARU a ať váš projekt jde ke dnu tak jako hlavni hrdinka toho pochmurného příběhu-nic jiného si tento titul nezaslouzi
ps : kdyby to byl simulátor atomové ponorky tridy oscar/kursk je pouze meno této tridy/ to byla jina písnička chlapci ale s tímhle běžte do pr.el.!!!!!!!!! -
Ovšem, pravděpodobně tam určitě přidají zombíky, kteří budou za všechno zodpovědní. Je to efektivnjěší, než vymýšlet všemožné konspirační teorie na vyplnění mysteriózního příběhu.
-
No tak jsem zase o něco chytřejší... *8*
-
Taková hra zde byla a byla to RTS. *4*
-
No vidíš. Víš co bych si taky v žádném nepředstavil pod pojmem Kursk? Finskou kapelu, hrající rusky zpívaný doom metal. A hle, ono to existuje. https://www.youtube.com/watch?v=DGJ5yHPGRfk
Tím chci, kromě kulturní osvěty, říct, že to jméno sice může být zavádějící, ale pořád to může být fajn hra (nebo taky vůbec ne). No minimáně námět je super. -
No kdyby na měl někdo vytáhl to, že si koupil hru "KURSK", tak si představím jako první bitvu v roce 1943. Tedy nějakou tankovou simulaci a ne zkázu jaderné ponorky. Když to shrnu, tak špatně zvolené jméno ačkoliv se ta ponorka vážně tak jmenovala.