Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • caute, rozhodujem sa medzi hrami, ziadnu fps som uz dlho nehral, co je lepsie? cod ww II alebo wolf II, z obydvoch mam trochu predsudky, pripadne sa opytam inak, co je horsie? patosu sa nevyhnem to je jasne...
  • Jack1947
    Co sem pleteš Quake MP prostě nejsi cílovka ani tě to nezajimá tak ses vyblil ( někdo to musí uklidit) jde se zase o dům dál. Zejtra bude opice ale to k životu patří *3*
  • Jack1947
    Proč zrovna urologa ?? prostě mám problém který mi nezbívá než se s ním smířit. Každý má něco nikdo není dokonalý... někdo má nečeho více někdo zas méně. Možná tě omlouvá to že tu moc dlouho nejsi tak si to neveděl.

Pokud to byl pokus o vtip tak to zkus jindy lépe.
  • Jestli ti je 26 a píšeš tak jak píšeš, tak bys měl navštívit nějakýho urologa
  • v MP těžko...výše máš obstojné 2.nd WW FPS...todle bude CoD MP jako dycky...kdyby tam po sobě stříleli žáby s medvědama, stormtroopeři s rebelama a nebo černí němci s amíkama...furt to bude stejnej, a stejnej MP CoD...naprostá nuda a defakto kopírka Quake MP...
  • Jack1947
    Mám to v profilu a je mi úplně fuk jestli my nevěříš.

Prostě konečně v mp obstojná fps zu druhé světové a basta.
  • Jack1947
    What??
  • co to plácáš za debility? tobě je tak 18 ne?
  • Mě těžko soustruhu
  • Jack1947
    Zachvíly tě černoši budou strašit i ve snu, týý ANTISJW hrdinno :D
  • Jack1947
    Aneb abych nebyl čech a nehejtil po Infinity warfare už mě má a jen jen překvapit...
  • Ty nevíš, že celý Evropský válčiště bylo prošpikovaný černochama a ženskejma? a dokonce i tam kde se neválčilo? no to nejsi správný Social Justice Warrior
  • Proti neexistenci autohealu nikdo nic nenamítá...to je jeden z mála pozitivních bodů...ale spíš bych na todle koukl jako na slabší epizodu nějakýho seriálu než že bych měl potřebu to hrát
  • V tom případě nechápu proč píšeš cosi o "zdánlivé iluzi reality", vesměs i první, brilantní CoD mělo s realitou společnýho asi tolik jako já s černochem ze Senegalu, ale bylo to něco "novýho",..dělat po dekádě tu samou hru, s kopou srač*oidního patosu na vrchu...když se budu chtít opít, nenamočim do chlastu rohlík
  • Jack1947
    Kde se ještě nezešměšnujou Němci ? be filmu *7* no jasně taky to moc nemusím ale konečně se pokusily prolomit nesmysli a dělají co můžou na starém enginu :D

Já kjsem prostě rád že aspon 2sv aspon nutnost uzdravování a at si to je jak chce přiblblé mě se to líbí. Evidentně nic pro tebe, nelze to srovnávat s RO které je pseudosimulace tohle je čistá a byla arkáda.
  • Trochu zdánlivou iluzi reality má již zmiňovaná RO2 a nebo z novějších Squad...rozhodně né CoD kde se lidi vrhaj vstříc kulometům v kabátech...to kromě rusáků, který neměli na výběr protožer měli zaq zády NKVD nikdoi nedělal...protože neexistuje save/load
  • Tak či tak, mě jen štve že jde o hru s názvem "World War II" a obsahuje pouze cestu američanů a vše ostatní jakoby ani nebylo. Kvůli 4 hodinové kampani si fakt nekoupím hru "World War 2" ... A v multiplayeru aby mě v Gibraltaru (da fuck!?) zabodla negerská příslušnice wehrmachtu *1* ... Ne dík.
  • Jack1947
    Atmosféra, nutnost doplnovat si zdraví a alespon trochu zdánlivá iluze reality, ale chápu kdo jednou hejtí a čeká zázraky tak má smůlu... bavit ho to přes všechno úsilý ani nemůže.
  • Milovník klišovité nastavované kaše s Gčkovým lore a příběhem jménem CoD se tu baví o neoriginalitě izo her.

/sh1t -> mouth
  • CoD je epický sh*t. Největší sranda, že ty izo braky mají lepší hodnocení jak CoD.

/cry more

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit