Přejít na výpis diskuzí
Příběhová kampaň Call of Duty: WWII cílí na emotivní zážitek ve stylu Zachraňte vojína Ryana
19.9.2017 | Patrik Hajda
69 příspěvků
-
Snaží? Tim že si dali filmový víkend a shlédli všechny filmy o válce v západní Evropě a pak to natlačí do traileru a hry? O tom, že to vypadá, že jediný komu záleží na vlastním životě a životě můžů jsou Amíci zatimco Němci si lážo plážo běží proti kulometu protože...protože vlastně vůbec "nevynalezli" mobilní válku s kterou dobyli 3/4 Evropy...jediný na co se zmůžou je zteč jako v první světový, tahle hra vypadá jako finální scéna ve FURY kdy divize SS nedokázala zníčit jeden tank a místo toho okolo něho běhali jak blázni a nechali se postřílet
-
co si vybavuju, tak Němci v Ardenách zajatce rovnou střileli, viz masakr u Malmedy, což popíchlo pro změnu amíky a ti zase postříleli zajatce Wehrmachtu u Chenogne, to se jim ale asi mkc nehodí do heroic sjw pg12 friendly traileru, dát tam amíky jak střílí zajatce
-
trailer je luxusni, snad se konecne dockam poradny filmovy kampane ve stylu MW2 ci CoD4, ale z druhy svetovy
jenze chtelo by to real gameplay -
Zase bych tolik nehanil aspon se snaží a "kampan" v RO2 se nedala dohrát protože měla nastavenou fakt těžkou obtížnost i na lehčí.
-
Jo takhle jsem se nechal poněkud unést :D to se omlouvám
-
to GGG: jo...CoD je epické, v hlouposti, v tom případě se na CoD nehrabe ani Star Wars a to je scifi pohádka
-
No ty maňásku...hloupější to už snad být nemůže...vlastně může, stačilo by, aby přidali do hry možnost hrát v mulťáku za ženskou čenošku, v uniformě wehrmachtu co bude při steči řvát "fot the third reich"...ops
Jinak, klišoidnost, vykrádačky, a stupidita z toho traileru přímo cáka, jak tu bylo proneseno, představa jak v ARDÉNÁCH roku 44 Němci kontrolují americké zajatce jestli nejsou židi a pak je posílají do vlaků mířící do koncentráků...když byli sami rádi když jim přes ARDÉNY dovezli palivo alespoň na půl dne...to může opravdu vymyslet jen nějakej id*ot co viděl hory a lesy když byl s rodinou na pikniku za Méďou Béďou v Yosemitskym parku.
Jestli chcete historickou FPS tak jedině RO2 s Rising storm a Rising Storm 2, argumenty, že to nemá Singl s PŘÍBĚHEM, jsou zcela irelevantní...tadle splácanina taky žádnej příběh nemá, pokud nepočítáte příběh plnej nesmyslných faktů kterou by napsal přiožralej student po prokalenym víkendu po tom, co mu máma oznámila, že jim umřel křeček a student dostal záchvaty srdceryvných emocí -
Přesně tak
-
samozrejme sem myslel americany.
-
To Němci nedělali takže to tam ani být nemůže, Francii a francouzsky měli rádi právě proto že se snadno podvolily, ( to že tu byl odboj je věc druhá).
-
GGG je bůh:
tak to tě s úsměvem nechám čekat dál *1* *1* *1* -
To já jsem ochoten překousnout :P když mi dodají parádní akci.
-
Vždyt to já vím ale počítám s tím že třeba tady to bude ještě epičtější... *14* *5*
Mart9 chápu že ses snažil být za každou cenu moc vtipný ale bohužel nevyšlo :/ -
za mě kterejkoli dil BiA
-
Už vidím, jak Němci při ofensivě v Ardénách ještě mají čas kontrolovat u amerických zajatců, jestli náhodou někdo není žid, aby ho mohli posadit do vlaku, který má namířeno do koncentráku *1* Nevím no, působí to divně, když si někdo dá tolik práce s tím, aby grafika vypadala co nejlíp a přitom to celé působí jako ten nejbéčkovější válečný paskvil díky nesmyslnému scénáři a tragickým hereckým výkonům
-
čekám co je pro tebe epické picko...ale tady na trash.cz se to milovníky izometrických omalovánek s lore přes kopírák hemží, takže hádám, že jsi další jantar co hraje braky jako divinity *5* *5* *5*
-
Jak by to podle tebe mělo být?
-
jestli tam nebudu moct znasilnovat francouzsky civilistky tak je to realismus na ho... aspon v singlu, kdyz uz ne co-op
-
Případně doplním, že toto se netýkalo USSR, kde samopaly nasazovali ve velkém i řadové pěchotě. Ostatní je používali zejména u důstojníků, průzkumníků a speciálních jednotek.
-
GGG je bůh:
o izometrickém RPG nepadlo ani slůvko či náznak, ale ty automaticky usuzuješ, že tohle je pro mne epické *1* asi jsi vážně bůh *1*