Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CoD epické je, CoD je přímo definice epičnosti. Co považuješ za epické ty, když ti v nějakém statickém izometrickém retro rpg vyskočí meč +6 místo meče +5? Díky, to je definice borefestu
  • to ti stačí tedy málo abys něco ohodnotil jako epické
  • KrPa
    ja sem si uzival jednicku, ta je super ale zbytek je nezajem, v kazde kampani vzdy vyhraje amerika, je to nuda
  • nechci se cod zastávat ale tohle je u koridorovek normální. co jsem videl poslední díly levely byly podstatne otevrenejší a už to nefungovalo na principu nekonečných vln neprátelu, príbeh taky solidní.
  • neznám lepší singleplayer FPS řežbu než CoD. Hry hraji pro pohodu a relax a u CoD zažiji oboje plus tunu epických momentů
  • V pořádku by to bylo, kdyby to utli u 3. dílu. Problém je, že děti a slabodušší jedinci vlastně nic jiného nechcou. Smutný svět.
  • no a? Je to víc než se dělá v mobě nebo průměrné indie hopsačce
  • chodba..trigger point..horda vojáků...chodba..trigger point..horda vojáků...chodba..trigger point..horda vojáků...chodba..trigger point..horda vojáků...chodba..trigger point..horda vojáků...chodba..trigger point..horda vojáků...chodba..trigger point..horda vojáků...chodba..trigger point..horda vojáků... Děti alespoň budou mít co pod stromeček.
  • to ovšem nemá singleplayer story mod...
  • to jsem nenapsal já, ale nějaký člověk co mě napodobuje, ale snad poprvé s tebou souhlasím... a arkáda není špatná věc
  • RO2 , ale pravdou je, že to není pro kindersáky, ale již pro vyzrálejší hráče.
  • Mne singleplayer v posledních dílech docela bavil (nehrál jsem sám jen koukal youtubery). I vávra ho chválil. Takže nevím co všichni mají proti cod.
    Na druhou stranu MP je hrozná arkáda, kterou bych já sám nehrál ale to byl asi multák v cod vždy (možná až na první díly). Jenže pro mne je arkáda i PUBG takže to mám hold težky.
    P.S.
    Tenhle príspevek byl adresovan spíš ostatním protože s tebou se nebavím. Peace
  • Bude, ten samopal rozhodně neměl každý. Drtivou většinu výzbroje všech armád tvořily pušky a podpůrné kulomenty. Samopal měl většinou jen velitel družstva případně u výsadkářů byl také běžnější, ale u standradní pěchoty rozhodně ne. Red Orchestra má tohle poměrně zmáknuté, pokud hrajete realističtější mod. Ale je fakt, že byl k videní častěji než ve WWI.
  • Všem těm rebelům, co nakupují u Applu a nenávidí CoD, já pořád čekám, kdy mi některý z vás chytráků doporučí jinou lepší historickou fps, která má singleplayer. *6*
  • Magister_Peditum
    No, minimálně si autoři alespoň zvolili válku, kde nebude divný, že tak moc vojáků běhá se samopaly. *15*
  • hru by jsi totiž asi nezvládl... git gut....
  • ano, vidím, že už jsi tady edgy chlapče... běž hrát svoje omalovánkové brakové pseudo retro RPG
  • Mart9
    Ovšem v tu dobu Jack ještě nebyl na světě.
  • A dutý přišel, jak na zavolanou...
  • sice nudná druhá světová, ale i tak to vypadá dobře...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit