Přejít na výpis diskuzí
Příběhová kampaň Call of Duty: WWII cílí na emotivní zážitek ve stylu Zachraňte vojína Ryana
19.9.2017 | Patrik Hajda
69 příspěvků
-
CoD epické je, CoD je přímo definice epičnosti. Co považuješ za epické ty, když ti v nějakém statickém izometrickém retro rpg vyskočí meč +6 místo meče +5? Díky, to je definice borefestu
-
to ti stačí tedy málo abys něco ohodnotil jako epické
-
ja sem si uzival jednicku, ta je super ale zbytek je nezajem, v kazde kampani vzdy vyhraje amerika, je to nuda
-
nechci se cod zastávat ale tohle je u koridorovek normální. co jsem videl poslední díly levely byly podstatne otevrenejší a už to nefungovalo na principu nekonečných vln neprátelu, príbeh taky solidní.
-
neznám lepší singleplayer FPS řežbu než CoD. Hry hraji pro pohodu a relax a u CoD zažiji oboje plus tunu epických momentů
-
V pořádku by to bylo, kdyby to utli u 3. dílu. Problém je, že děti a slabodušší jedinci vlastně nic jiného nechcou. Smutný svět.
-
no a? Je to víc než se dělá v mobě nebo průměrné indie hopsačce
-
chodba..trigger point..horda vojáků...chodba..trigger point..horda vojáků...chodba..trigger point..horda vojáků...chodba..trigger point..horda vojáků...chodba..trigger point..horda vojáků...chodba..trigger point..horda vojáků...chodba..trigger point..horda vojáků...chodba..trigger point..horda vojáků... Děti alespoň budou mít co pod stromeček.
-
to ovšem nemá singleplayer story mod...
-
to jsem nenapsal já, ale nějaký člověk co mě napodobuje, ale snad poprvé s tebou souhlasím... a arkáda není špatná věc
-
RO2 , ale pravdou je, že to není pro kindersáky, ale již pro vyzrálejší hráče.
-
Mne singleplayer v posledních dílech docela bavil (nehrál jsem sám jen koukal youtubery). I vávra ho chválil. Takže nevím co všichni mají proti cod.
Na druhou stranu MP je hrozná arkáda, kterou bych já sám nehrál ale to byl asi multák v cod vždy (možná až na první díly). Jenže pro mne je arkáda i PUBG takže to mám hold težky.
P.S.
Tenhle príspevek byl adresovan spíš ostatním protože s tebou se nebavím. Peace -
Bude, ten samopal rozhodně neměl každý. Drtivou většinu výzbroje všech armád tvořily pušky a podpůrné kulomenty. Samopal měl většinou jen velitel družstva případně u výsadkářů byl také běžnější, ale u standradní pěchoty rozhodně ne. Red Orchestra má tohle poměrně zmáknuté, pokud hrajete realističtější mod. Ale je fakt, že byl k videní častěji než ve WWI.
-
Všem těm rebelům, co nakupují u Applu a nenávidí CoD, já pořád čekám, kdy mi některý z vás chytráků doporučí jinou lepší historickou fps, která má singleplayer. *6*
-
No, minimálně si autoři alespoň zvolili válku, kde nebude divný, že tak moc vojáků běhá se samopaly. *15*
-
hru by jsi totiž asi nezvládl... git gut....
-
ano, vidím, že už jsi tady edgy chlapče... běž hrát svoje omalovánkové brakové pseudo retro RPG
-
Ovšem v tu dobu Jack ještě nebyl na světě.
-
A dutý přišel, jak na zavolanou...
-
sice nudná druhá světová, ale i tak to vypadá dobře...