Přejít na výpis diskuzí
Příběhové DLC zvětší plochu Kingdoms of Amalur o 15 %
29.2.2012 | levis
29 příspěvků
-
Ještě level by mohli zvednout a co se týče velikosti, snesu to klidně i o 100% větší *1*
-
Koupil sem PC verzi na STeamu a dohral podle statistik za skoro 68 hodin cisteho casu jako mag na hard mode. Mozna casem zkusim jeste jednou za wara nebo nejakou kombinaci. A nebo respec kvuli DLC. Prvni DLC s equipem a zbranemi mi pripada k nicemu. Kazi to zazitek z vybirani truhel apod. Clovek se netesi, co tam najde kdyz ma na sobe fialove "epix" ;)
-
Tak oproti třeba Skyrimu či Zaklínači je příběh čistě lineárí, ale člověk má i tu volnost pohybu, není zase tak omezen a nemusí questy plnit v přesném pořadí. A soubojový systém překvapil i počtem zbraní či komb a jejich kombinací.
-
Na to jak jsem ze začátku měl s toho negativní dojem, tak video-recenze mne docela překvapila.. Pochopil jsem správně, že příběh (dosti lineární?) tu hraje spíše takovou kulisu pro rychlou byť zábavnou rubačku s dobrým soubojovým systémem? :-)
-
Tak aspoň, že základní hra mně za ty peníze rozhodně nezklamala. Naštěstí. Já si počkám rok a úak budu uvažovat, jestli se k tomu vrátím i s DLC:) Zatím jsem v polovině hry, ale nemíním se hned vracet zpátky na začátek i s pomocí DLC.
-
Koho baví? Jak to tak čtu, tak Tobě stačí opravdu málo a musí Tě hra vodit za ručičku, jinak jsi úplně v pérdeli.....
-
To už je druhé :)
-
Ta hra teprve vysla ne? A uz je DLC? Hruza
-
No ty vole vždyt už je to ted až moc velké. Koho baví se tam hodiny procházet na tohle nemám čas. Stačí, že na začátku si musíš odkrýt mapu pěší chuzi, pak už jenom systém staré dobré teleporty mezi lokacemi.